בית פורומים תרגול אנגלית

סטודנטית להוראה מתמחה באנגלית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/11/2011 21:59 לינק ישיר 
סטודנטית להוראה מתמחה באנגלית

הלוו :]
אני סטודנטית להוראה שמתמחה באנגלית שנה א' ! הרקע שלי הוא ברובו חילוני, אני בעלת תשובה ב"ה ויש דבר שקצת מציק לי. אני לומדת במקום 'דתי לאומי' ובין היתר נאמר שבכדי לשפר את השפה ורכישת האוצר מילים מלבד לקרוא ספרים ניתן גם לצפות בסרטים באנגלית, להאזין לשירים וכו' ופה מתחילה הבעיה שלי. ב"ה בשנה האחרונה אני השתדלתי ועדיין משתדלת להימנע כמה שאפשר משירים של גוים, סרטים (וטלויזיה בכלל) וקריאת עיתונים וספרים חילוניים. קשה לי למצוא דרך שהיא בקדושה בשביל להיעזר בה ולשפר את האנגלית!
התלבטתי בין שתי מקצועות ודעת תורה פסקה לי ללכת על אנגלית. אני מאוד אוהבת אנגלית אך במקביל אני מרגישה שיש צורך לחיזוק רב מכיוון שבעתיד בע"ה אני אעמוד מול כיתה ואלמד ילדים שפה שזרה להם לכן כדי שיהיה לי מספיק ניסיון וידע בכדי להנחיל ולנסות להטמיע בהם את השפה..
יש למישהו הצעות? מקורות שדרכם אני כן יכולה לשפר את האנגלית אבל שלא יהיו דרך אמצעים חילוניים?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2011 16:35 לינק ישיר 

תקראי ספרים יש היום המון ספרות טובה באנגלית ותאמיני לי שזה הדבר שהכי מעשיר ומשפר ברמות מדהימות!!!מנסיון...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/11/2011 23:59 לינק ישיר 

היי תשוביסטית!

בהצלחה רבה בכל, זה א' :)

שנית, הדברים שציינת קיימים גם ב"כשר" - למשל, יש אלבומים שלמים שמכילים שירים באנגלית - תעיפי מבט פה בקישור http://www.mostlymusic.com/catalogsearch/result/?q=The+English+Collection&cat=

אם יש לך שאלה ספציפית על שירים, תוכלי לנסות לברר בפורום "פשוט מוזיקה".

מה עוד...
הממ.
ספרים יש גם "כשרים", מה שנקרא.

סרטים - יש נקיים, ולדעתי אמורים להיות גם "כשרים" ממש - לא כזה מתמצאת אבל בטח יש כאלה שכן...

בקיצור, יש הכל, רק צריך לחפש.

ושוב, בהצלחה!

תוקן על ידי אידי ב- 01/12/2011 00:05:17

פורום_פרחי_מיאמי_החדש

אוהדי מיאמי, מעניין אצלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2011 10:52 לינק ישיר 

תודה רבה לכןן :) 3>

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2011 13:27 לינק ישיר 

איידי תודה על הקישור...