בית פורומים גרפולוגיה בחינוך וזוגיות

הנה כתב ידי - מוכן לניתוח!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/2/2010 07:44 לינק ישיר 
הנה כתב ידי - מוכן לניתוח!

נכתב על נייר A4. אני חושבת שבסריקה זה יאבד קצת מהפרופרוציות הטבעיות. נראה לי שזה יצא קצת יותר רחב מהמקור.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2010 07:46 לינק ישיר 

אני רואה עכשיו שזה יצא הרבה יותר גדול מהמקור.

כדאי אולי להדפיס ולהשוות לגודל של A4

הרבה תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2010 10:36 לינק ישיר 

לחילופין תני/תן כתובת מייל ואשלח לך את הסריקה המקורית (קובץ PDF, שא"א להעלות לכאן)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2010 15:05 לינק ישיר 

שמי: ישי ליפשיץ
פקס - 02-571-5436
אתר אינטרנט: www.grafolog.co.il
מייל: [email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2010 15:07 לינק ישיר 

את בריאה בנפשך, זורמת, אינטלגנטית, "דוגרית". ספונטאנית ובעלת אינטואיציה חזקה.
יש בך איזון מצויין בין שכל ורגש.
זה בקצרה - כמובן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2010 07:57 לינק ישיר 

דבר ראשון - תודה!

אני בהחלט תופסת את עצמי ככזאת.. אני חושבת שיש בי חוכמת חיים יותר מהממוצע (אייקון מצטנע)
חוץ מהנקודה של דוגרית שזה דווקא תכונה שאין לי בכלל. אני טיפוס ששומר הרבה בבטן ולא אומר בפרצוף כלום.

איך אתה רואה אותי מבחינה חברתית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2010 09:12 לינק ישיר 

דוגרית - במובן הזה שאינך מנופלטיבית. את ישירה. אני צריך את החתימה שלך, בכדי לדעת את מידת הסגירות שלך.
לגבי מידת החברתיות שלך - את בהחלט "אינטרוברטית" ועצמאית מבחינת החשיבה שלך. בכתב היד זה בא לביטוי בכוון האותיות. הנטייה הטבעית היא להפנות את האותיות ימינה. משום שכוון כתיבת ויצירת האות, היא בסיבוב השעון - ימינה. על כן, מי שמציג את האותיות שמאלה, או אפילו עומדות ישר, הדבר מעיד על מעצור כל שהוא ביחס לחברה. הדבר מעיד בדרך כלל על עצמאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2010 09:21 לינק ישיר 

אני מתחילה להשתכנע שיש משהו בגרפולוגיה

אני אכן טיפוס עצמאי שעושה מה בראש שלו בלי להתרשם מהסביבה, אני אמנם לא עוף מוזר ולא מתנהגת בצורה מוזרה, אבל מרגישה חירות להתנהג כפי שאני מוצאת לנכון.

מיניפולציות זה באמת רחוק ממני

שאלה נוספת - מה בדבר קשר עם הורים, משפחה, זוגיות, ילדים וכו?
(תרגיש חופשי לענות הכל, אני מסתתרת תחת ניק אז הזהות שלי אנונימית, ובכתב ידי מאז ימי בית הספר אני משתמשת לעיתים רחוקות, כך שאיני חוששת מאאוטינג) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2010 14:48 לינק ישיר 

לא ניתן לראות בכתב היד, אם את נשואה או לא, גם לא מיהו בעלך. מצב הזוגיות אינו תלוי רק באחד מבני הזוג.
מאידך, אדם מתוסבך גורם לקושי בחיים המשותפים וכשקיימת בעייה, היא עשויה להתעצם.
כיון שאינך מתוסבכת, אני יכול להניח כי את בת זוג טובה. את אנושית מאד אך לא "חמה". אינך רגשנית - וזה בהחלט טוב, אך אינך חמה במיוחד. את יודעת להתייחס, ואפילו ברגישות מצויינת.
"חום" - פירושו: האופן בו את מביעה את רגשותייך. אדם קר יכול לחוש רגשות חמים אך האופן בו הוא מביע אותן, הוא קר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2010 15:11 לינק ישיר 

אתה צודק מאד. יש לי קושי להביע רגשות חמים (בכתב יותר קל לי), בעיקר בכל מה שקשור להורי...
עם אחד מילדי, שבאופן מפתיע מאד דומה לי בכמה תכונות, גם כן אני מרגישה את הקושי הזה בצורה קלה, אבל היות והוא עדיין צעיר לימים אז אני בכוח מביעה את רגשותי ע"מ להתרגל לכך גם כשיהיה מבוגר.
אני מאד רוצה תקשורת פתוחה וזורמת עם ילדי (מה שפחות היה לי עם הורי)

ביחס לבעלי - הוא מוגדר אצלי על המשבצת של "עצמי", ואני מרגישה חופשית לגמרי בהבעת הרגשות.

כל הכבוד על הניתוח. זה בהחלט מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2010 08:36 לינק ישיר 

אני אשמח מאד לשמוע גם על חסרונות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רוחניות > גרפולוגיה בחינוך וזוגיות > הנה כתב ידי - מוכן לניתוח!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext