| נשלח ב-15/8/2010 09:48 |
|
| |
שימוש בגרפולוגיה למטרת שידוכים
אני נפגשת כרגעי עם שידוך ואני רוצה לקחת את כתב ידו לגרפולוג. העניין הוא שאני צריכה את כתב ידו ואין לי אפשרות להשיג אותו. אני מחפשת תירוץ טוב כדי להוציא ממנו כמה שורות של כתיבה, יש לך או לחברי הפורום רעיון של תרוץ טוב והגיוני למה אני רוצה שייכתוב לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2010 22:19 |
|
| |
אולי על בסיס רעיון לפרשת שבוע,
אני מניח שהוא אמר לך כמה ווארטים, א"כ תוכלי לבקש באם יוכל לכתוב ווארט אחד או שנים כדי שתוכלי לעבור עליו או לאומרו בשבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2010 12:57 |
|
| |
רעיון טוב,אשמח לשמוע רעיונות נוספים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 19:59 |
|
| |
נו למי יש רעיון?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 22:38 |
|
| |
אולי תשלחי לו מכתב כשבסיומו תבקשי שישיב.
או למשל תחברי לו שיר ותבקשי שיחזיר משהו דומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 00:39 |
|
| |
זה גניבת דעת, מן הראוי שידע שזו מטרתך ולא בעקיפין, הנזק עלול להיות רב על התועלת.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2010 14:03 |
|
| |
כדברי כריש , ירוט כתב היד לצורך ניתוח הוא מעשה שאינו אתי. תמיהני על נט עד המאבזר אותך בעצות כיצד להוציא כתב יד במרמה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2010 16:08 |
|
| |
מקווה, תודה על האימון שא נותנת בי, וע"כ את תמהה.
לגופו של עניין, אינני סבור שזוהי מרמה, בימינו אנו כאשר בכל פינה נמצא או שוהה גרפולוג או אחד שלמד קצת, אין אדם שלא לוקח בחשבון שכתב ידו ילקח לעיון וניתוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2010 17:11 |
|
| |
אני חושבת שמבחינת האתיקה המקצועית, נאסר על גרפולוג לנתח כתב יד של אדם אשר אינו מודע לניתוח הזה. וגם אם האתיקה אינה פוסלת זאת- יש במעשה חוסר יושר והונאה מסוימים.
רבים האנשים שלמדו גרפולוגיה, ואז? למעטים בלבד הידע הנדרש בכדי לנתח בצורה מקצועית ואמינה את כתב היד. כל היתר לא יותר מחובבים. די מנחם לדעת ש"ניתוחיהם" הם שטויות, וממילא אינם מאיימים על פרטיותינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2010 17:23 |
|
| |
כאדם המהלך וחי בין אנשים, כאלו חכמים וכאלו פחות, אני מודע לעובדה שכתב ידי יכול להגיע לניתוח ואבחנה, במקרה הטוב ע"י גרפולוג מקצועי ובמקרה הרע ע"י כזה חובבן, התוצאות יכולות להחמיא וגם לדכא.
כל מכתב היוצא ממני יכול לעבור איבחון וניתוח, וכך אני מתייחס לזה.
אינני רואה פה 'מרמה', זהו דרכו של עולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 10:29 |
|
| |
אני חושב שאת צריכה לתת לקשר הזה סיכוי נוסף לפני שאת נוקטת במעשים כמו לקיחת כתב היד לגרפולוג... כתב היד של אדם יכול להשתנות במצבים מסוימים, ובטח כשהוא נרגש...
גרפולוגיה
|
|
|
|
|