בית פורומים עולם הגאולה והעידן החדש

איתיפאדה בתוך ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/4/2006 00:26 לינק ישיר 
איתיפאדה בתוך ישראל

דברים מעניינים מפורום "כדורינט". מזכירים במספר פרטים תמונות מן העתיד שראתה שכנתי ז"ל
לפחות לגבי אינתיפאדה של ערביי ישראל וריצה ברחובות.
תקראו ותשפטו. כאמור אם חלילה יש אמת במראות, עדיין ניתן לשנות בזכות תשובה , צדקה, תפילת רבים (אחדות כלל ישראל).

להלן הדברים:

סכנה חמורה לישראל ולעולם! לידיעת השב"כ, המוסד ובכלל, דחוף! חשוב!! להתפלל ולהתעורר שלא יקרה בס"ד......חלק א''.... *:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

תשובה תפילה וצדקה מעבירים את רוע הגזירה בס"ד......

הדברים מובאים בשני חלקים, זה חלק ראשון.

חשבתי להביא את הדברים רק ביום א'''' הבא אחרי החג ואחרי שבת כדי לא לפגום בשמחת החג, אבל אחרי ששמעתי עכשיו על הפיגוע שאירע בתחנה המרכזית ובה יש נפגעים רבים וגם אחרי שאני רואה שעומדים להשביע כנסת חדשה שבראשה יעמוד אהוד אולמרט שיש לו רעיונות של המשך עקירת וזריקת יהודים מביתם מבלי להבחין או להתייחס בנזק שנעשה ובהחמרה במצב הביטחון בישראל עקב העקירות וההתנתקות, החלטתי להביא עכשיו את הדברים מבלי לדחות אותם.

עלו פה טענות נגדי שאני מרדימה אנשים בדברי נבואה מתוקים ואולי הדברים האלה באים לעשות תיקון לאיזון כדי שנמשיך להתפלל ולבקש רחמים ולעורר אחרים בתשובה כדי להינצל, מי יודע? וגם חששתי מסיבת ידיעתי ששכנינו הפלסטינאים, עם המוח האפל והמזיד שלא מפסיקים ברעיונות משחית לפגוע בישראל, לא לעורר בהם רעיונות, אבל חשבתי שזה מהם והלאה וקדימה וברוך השם שמציל וגם יציל אותנו מהם. אמן

וכן חששתי אם לפרסם את הדברים, שלדעתי הם גם מחרידים שעומדים לבוא על עם ישראל ובקרוב וגם לעולם כולו וגם לכל העולם הערבי, והחלטתי שחובה להזהיר מהסכנה שקרבה עלינו ואולי גם הם אויבינו שרוצים לכלותינו, ידעו שכדאי שיחשבו טוב לפני שיחפשו לפגוע בעם ישראל, כי הפגיעה תחזור אליהם ובגדול, וגם כדי לעורר אנשים לתשובה צדקה ותפילה שמעבירים את רוע הגזירה, ולא יתכן שאני אדע על סכנה שעומדת להתרחש ואשתוק.

ניסיתי להשיג את החלבן בטלפון ולהתייעץ איתו לפני פרסום הדברים ולא הצלחתי, הבנתי שיש מכתב לפי פרסום בידיעות אחרונות שהשאיר הסנדלר צדיק נסתר שעדין לא נפתח וצופה אירועים שעומדים להיות, לדעתי מה שאני הולכת לכתוב עכשיו חלק גם כתובים שם אבל אין לי לזה הוכחה מה שהגיע לידיעתי מספיק מסוכן ואני מבקשת שוב, לבקש גאולה ברחמים על עם ישראל במטרה שכל הדברים שאכתוב פה הרעים, בעזרת השם לא יתרחשו. אמן

מכר של אחותי אדם חילוני שמזמן אני יודעת שחש דברים ורוצה להתפלל ולא יכול, לדעתי יש לו נשמה גבוהה ויש עניין לבעל דבר למנוע ממנו לחזור ממש, וכל פעם אני יושבת איתו שעות להסביר לו את חשיבות התפילה, הוא מבין ושום לא מצליח להתפלל מכל מיני הפרעות וחוסר ריכוז, הבן אדם מרגיש דברים ואירועים שעומדים להיות ולא מצליח שוב להתפלל.

באחד הערבים של חול המועד פסח יום א'''' (יח'''' בניסן אתמול בערב מכתיבת הדברים האלה) שוב ישבתי איתו (הוא בן 40 ובן זוג של קרובה מאד שלי, ויש להם עסק משותף ציורים והדפסות על בגדים), וכמה שעות הסברתי לו, בפירוט שוב, את חשיבות ברכות השחר ואת חשיבות נטילת ידיים עם הברכה בבוקר. הוא מניח בכל הזדמנות שהוא יכול תפילין והוא הבטיח לי שהוא יתפלל את ברכות השחר, הוא מאמין בבורא עולם עם כל הלב ובגדול.

הבחור ניצל מפיגוע שהיה באי הנופש ב"בומבאסה" שהיה לפני שלוש שנים, בזכות שעזבו את המקום כמה דקות לפני הפיגוע הקשה, שנפגעו בו רבים וגם ישראלים ביניהם, ואחר כך עלו על מטוס לישראל, שאלקאעידה זרק שלושה טילים על המטוס שבנס גלוי, לא נפגע (אתם זוכרים בודאי את הסיפור שבעקבות זה אל-על סידרה חיישנים במטוסים לבילבול טילים.(
המטוס רק עבר זעזוע והנוסעים לא ידעו במה מדובר וניסו להסתיר מהם את האמת כדי למנוע בהלה. הבחור ששמו אייל, אמר לי שלפני שהוא עלה למטוס הוא הרגיש סכנה נוראה ממש פלצות אחזה אותו והוא אמר לחברים שלו שהולכים לזרוק טילים על המטוס, החברים שלו צחקו עליו ולא התייחסו, הוא סיפר לי שעל המטוס עברו שלושה טילים, אחד שהיה עדיין על הקרקע בנסיעה לפני המראה והנוסעים חשבו שהזעזוע שעבר המטוס זה ממהמורות שטח הטיסה, וטיל שני עבר כשהיו בהמראה כלפי מעלה, וטיל שלישי כשהיו 40 ק"מ כבר באוויר הרחק ממקום ההמראה, הטילים פספסו את המטוס ממש בסנטימטר אחד וברור שהיה פה נס גלוי (הוא סיפר לי מה הוא עשה איזה מעשה צדקה שלדעתו גרם להצלת המטוס בסופו של דבר, יותר מאוחר אספר) . הוא אמר שמיד ידע שאלה טילים וניסיון פגיעה במטוס, אבל הטייסים ניסו מחשש לבהלת הנוסעים, לטשטש את הסיבה האמיתית (270 נוסעים בערך היו במטוס), אבל הוא ידע והרגיש את האמת וניגש לטייסים והם אמרו לו מאיפה אתה יודע? ובקשו ממנו לשתוק כדי לא לעורר חרדות בלב הנוסעים, והוא אומר לי שעד היום שואלים אותו חברים שהיו איתו, מאיפה הוא ידע מראש שזה מה שיקרה, ואייל אומר לי, הרגשתי את החרדות ואת האסון שעומד לבוא בכל הגוף, אי אפשר להסביר את זה....... ותוך כדי שיחה הוא מסביר לי ואומר לי שהוא חשב ללכת למשחק שעומד להיות בקרוב ב- 28 באפריל החודש עד ה- 1 במאי שנה זאת, יוצא ראש חודש אייר, סוף החודש הזה ממש בעוד שבוע, מכבי תל-אביב ואלופת ספרד, משחק חצי גמר (פיינל פור), תקשיבו טוב טוב ותזהירו את מי שצריך ורוצה לנסוע, לא לנסוע או שיעשה פדיון נפש 52 ₪ להכניס למעטפה לכתוב פדיון נפש שם פרטי בן שם האם, ולהעביר ללומדי תורה לישיבה או לבית כנסת, ושוב, מה שאני הולכת להגיד במטרה להציל יהודים משאננות ולגרום לביטול גזירות רעות על ידי תפילה תשובה וצדקה, או ממש למנוע ישראלים מלנסוע בשבוע הבא, כי שמעתי שעשרת אלפים ישראל קנו כרטיסים למשחק הזה שיתקיים בפראג והוא אמר לי שהוא רצה לנסוע והוא הרגיש סכנה שאלקעידה מתכנן לעשות מגה פיגוע בעיר פראג, או בתוך המשחק או במטוסים שיביאו את הישראלים לשם על ידי טילים, או ברחובות, שוב זהירות הוא אומר לי שאלקעיידה, הוא מרגיש שמתכנן לעשות מגה פיגוע בזמן המשחק לפני או אחרי או תוך כדי, היכן שישראלים יהיו (לידיעת המוסד והשב"כ). שוב, עשרת אלפים ישראלים קנו כרטיסים למשחק הזה, אני מזהירה, לא לנסוע או לעשות פדיון נפש ותפילה וזה רק ההתחלה מה שהוא אמר לי שהולך להיות, אני חרדה ממש ושוב אם אני הולכת להגיד מה שהולך להיות זה רק בגלל להעיר את עם ישראל, כי מלחמת גוג ומגוג עומדת ממש בפתח, הבחור דיבר הדברים יצאו לו מהפה בלי יכולת לשלוט בהם ממש וראיתי שזה קרוב לכתוב בזוהר הקדוש ושאמרתי לו, הוא אמר לי שבחיים הוא לא קרא בזוהר והוא גם לא למד תורה והוא אמר דברים שממש כתובים וכדאי לדעת שהוא איש רגיל מאד ולא מחזיק מעצמו בכלל. הבוקר דברתי איתו לברר כמה דברים כדי לדייק באירוע שקרה בבומבאסה שאלתי אותו אם הוא קרא את ברכות השחר, והוא אמר לי שהוא קרא את כל ברכות השחר ואת התפילות שבקשתי ממנו, וזו בשורה טובה בשבילו, כי הוא בחור עם נשמה גבוהה ואמרתי לו שאם הוא יצליח להתפלל ולשמור שבת, הוא בעצמו יגרום לבואו של משיח.

ובהמשך הדברים לשיחה הקודמת מאתמול בערב, אייל אמר לי מה הולך להיות פה בישראל ושוב בבקשה להתפלל שלא יהיה ולא יקרו האסונות האלה ושהגאולה תהיה ברחמים אמן כן יהי רצון.
עוד שמונה חודשים תפרוץ אינתיפאדה נוראה ועקובה מדם ואכזרית מצד ערביי ישראל ביחד עם הפלסטינאים שלא נראתה עוד כמוה, הוא אמר לי שהם ירוצו ברחובות ישראל עם סכינים ביד לטבוח ולרצוח ישראלים והוא אמר לי שרבים יפגעו, הוא אמר לי שמלחמת יום כיפור תהיה ירח דבש לעומת מה שעלול להיות פה.....וזו מלחמת גוג ומגוג הוא אמר לי שיש בידי הפלסטינאים בעזה בידי אלקעיידה פצצת אטום מלוכלכת והם מתכוונים לזרוק אותה על אשקלון לדבריו, סבירות גבוהה שהפצצה כן תיזרק על אשקלון, כך הוא אמר לי.
חברים אחים, יהודים, גם באשקלון בבקשה להתעורר בתפילה תשובה וצדקה להציל את עצמכם ובכלל, אין זמן, כל מה שאני כותבת הוא במטרה אחת לבטל את האירועים הקשים האלה על ידי תפילה, אין יותר לישון בעמידה, להתעורר! לשמור שבת ללכת לבית כנסת ולהתפלל הרבה, לקרוא תהילים, נשים לשמור טהרת המשפחה ללכת למקווה, גברים לקרוא תיקון כללי ולעשות כפרת עוונות ופדיון נפש בצדקה, אין זמן אין זמן!.

הוא אמר, ששרון עשה פשע נוראי לעם ישראל וממש בגידה בנו כשפתח את ציר פילדלפי המעבר בין עזה לסיני ואפשר הכנסת נשק מסוכן לישראל, זה מעשה פשע נוראי ובגידה בעם היהודי ובעם ישראל ועוד יתבררו דברים נוראים שעלולים להיות ממעשיו.

המשך יבוא

הוסף תגובה

*:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />17/04/06

23:07

אילנה לוי 

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רוחניות > עולם הגאולה והעידן החדש > איתיפאדה בתוך ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext