| נשלח ב-8/2/2010 11:25 |
|
| |
***מטרת הפורום***
לחברי ולגולשי הפורום! מטרת הפורום!
העלאת בעיות בתחום החינוך והזוגיות, בכדי לסייע לאנשים להיות מודעים לעצמם, ובכדי שיבינו את שורש הבעיות ובכדי שימצאו מזור לבעיותיהם.
ובנוסף - לדבר על אנשים זה מרתק...
בברכת הצלחה וכל אשר נעשה נצליח
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2010 13:49 |
|
| |
הרבה בעיות אפשר לפתור על ידי גרפולוגיה אך יחד עם זאת ברור לכולם שיש הרבה דברים שלא ניכרים בגרפולוגיה על כן אני מציע להעלות את כל סוגי הבעיות וננסה להשיב עליהם בצורה מקצועית .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2010 18:23 |
|
| |
נו ילאה תתחילו,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2010 21:43 |
|
| |
במחילה ממנהל הפורום לא הבנתי איך זה קשור לגרפולוגיה?
אפשר לעשות גרפולוגיה גם על כתב מחשב?
אם כן, אני לא כותבת יותר במחשב....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 11:53 |
|
| |
לא ניתן לגרפלג כתיבה על מחשב. מדובר על פורום בו תינתן למשתתפים אפשרות להעלות בעיות, שאלות - בתחום החינוך, הזוגיות וגרפולוגיה. בנוסף - אני אעלה נושאים לדיון והראה כיצד הדברים באים לידי ביטוי בכתב היד. כגון: מהו שקרן, מהם הגורמים לאדם ההופכים אותו לשקרן, מינון סוגי השקרנים וכיצד הדברים עשויים לבוא לביטוי בכתב היד. הרעיון לפיו ניתן לנתח אישיות אדם לפי הגופן שבמחשב, משולל יסוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 11:59 |
|
| |
אז בבקשה איך אפשר לדעת על גרפולוג אם הוא מומחה או סתם מתחזה .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2010 19:13 |
|
| |
אכן, אתה צודק! לא ניתן לדעת זאת בלא לבדוק את הגרפולוג על סמך אנשים שאתה מכיר היטב. במפעלים ומקומות עבודה רציניים, אין משתמשים בשירותיו של הגרפולוג בלא לבדוק את כישוריו. אכן בשוק ישנם אין ספור שרלטנים שקראו ספר על גרפולוגיה, למדו קורס כל-שהוא או אפילו סיימו קורס רציני בגרפולוגיה(לפחות 3 שנים) - ועדיין, בכדי שיהיו אנשי מקצוע טובים, אין זה מספיק. אולם גם בתחומים אחרים זה המצב. היה לי גידול שפירי(ב"ה רק זה) בידי, הגעתי לרופא "מומחה" אשר הזריק לי ג' פעמים בזה אחר זה קורטיזון למקום, בלא שטרח לצלם ואפילו לחשוד שהוא מחדיר מחט לאיזור בעייתי ביותר ומלבד כאבים איומים והמשך צמיחת הגידול, לא הועיל מאומה.זהו רופא מומחה עם אישורים ל"איכותו" של האיש. בסך הכל אנו צריכים תמיד סייעתא דשמיא בגרפולוגיה, כמו בכל תחום אחר.
|
|
|
|
|