שבוע טוב!
. אני מצטער! לא נראה לי לעבוד בחינם. נתתי מספר דוגמאות, אך אינני מתכוין להפוך את הפורום הנוכחי למופע ראוה. מי שאינו מאמין בזה, שלא יאמין. מי שמאמין, שיפנה לגרפולוג במקרה והוא נזקק לכך.
לדעתי ניתן ללמוד מכתב היד על אדם שרואה דברים בגדול וכל דבר קטן זה אצלו סיפור לבצע ולהוציא אל הפועל יחד עם זאת יש בזה גם דברים חיוביים שכאשר הוא מבצע משהו זה מבוצע בצורה מיטבית ומכל הכיוונים בלי להשאיר נקודות שלא שמו לב אליהם .
נשלח ב-7/3/2010 22:03
איך אתה רואה זאת? והאם אין סתירה בדבריך?
נשלח ב-7/3/2010 22:09
הוא כותב בכתב גדול מה שמראה על שפע והתרחבות של הדברים ומצד שני גם אותיות קטנות מקבלות הדגש גדול ומיותר .
נשלח ב-7/3/2010 23:29
מעמיק יקר! צר לי להודיעך, אתה כותב שטויות. גרפולוגיה זהו כלי רציני ומסוכן. אנשים שולחים את כתב ידם בכדי לדעת אודות האישיות שלהם. הם רוצים להבין את עצמם. אמנם חלק מן האנשים שולחים רק מחמת סקרנות גרידא, אולם חלק אחר מתייחס לזה ברצינות כשאתה כותב למישהו דבר מה אודות אישיותו, גם אם מלכתחילה הוא שלח את הכתב רק מחמת סקרנות, הרי שדבריך נכנסים ללבו. אם אינך איש מקצוע, אסור לך להציג את עצמך ככזה - גם אם אתה נורא משועמם. אין כאן מקום לסברות קרס.
נשלח ב-8/3/2010 23:18
אם נפגעת אבקש את סליחתך לא זה היה כוונתי .
נשלח ב-9/3/2010 19:00
אני שמח שאתה לא נעלבת - ברוך ה'.
נשלח ב-5/6/2012 10:48
כל דבר יכול להיות מסוכן, אני יכול לפתוח ספר נורמולוגיה ולהתחיל לשכנע אנשים שהם אנטיפטים או חסרי סבלנות... כי הטריק שלהם שהם כותבים על כל מספר בדיוק אותו הדבר... (וסליחה אם יש כאן נורמולוגים)