בית פורומים גרפולוגיה בחינוך וזוגיות

עוד על נושרים, חינוך וחורבן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/3/2010 09:00 לינק ישיר 

'בית יעקב' למדני להתפלל, למדני תקנון צניעות מהו, והלכות. על כל אלו- תודה עצומה אני חבה לו.

לחשוב עצמאית? להתמצא/לטעות בנפתולי החיים?- זאת למדתי לבד. האמן לי- הרבה חסרונות לי, אבל בית הספר של המציאות אני תלמידה לא רעה כלל וכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2010 11:37 לינק ישיר 

מקווה
ראי כאן דיון בנושא
http://www.bhol.co.il/forum/post.asp?forum_id=21121&method=reply&topic_id=2769275&M=False&arc=0

לגופם של דברים, אכן תיארת נכון את הדברים.

ובשלב השאלה.

האם את בטוחה שבנותיך יזכו ללמוד לחשוב לבד ולא בחשיבה הבית ספרית?

האם היית לוקחת על דבר כזה הימור?

אולי יש צורך במקום בו יש תקנון צניעות+תפילה+יכולות חשיבה (הבת של לומדת ב"ה באולפנה עם תקנון צניעות ותפילה, אם כי למיטב ידעתי הם לא מודדים עם סנטימטר את השמלות והחצאיות).

נ.ב. כמה מחברותיך כיום שומרות על תקנון הצניעות וכמה מהן שמחות שזכו להשתחרר מאותו התקנון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2010 12:08 לינק ישיר 

טעות היא לחשוב כי בית הספר הוא הנוטל בלעדיות על עיצוב הילדים וחינוכם. גם לחינוך הניתן בבית משקל ונפח לא מעטים.

בגדול, חברותי מתפלגות לשלוש קבוצות: הקבוצה האחת היא של אלו שתמיד צעדו בתלם. חלקן מתוך תמימות ואופי צייתן ומיעוטן אחר בחינה. הקבוצה השניה- אימצה את התקנון בצורה גמישה למדי, אם כי יש לציין שהסטיה המנו אינה מופרזת. יש שסטו המנו בשל הבקורת העצמית ומתוך בחינה ומחשבה, ויש שעושות זאת בשל נהייה אחר רצונותיהן ומאווייהן. הקבוצה השלישית כוללת מיעוט שבמיעוט של נשים שנוהגן ומראן רחוק מדרך החינוך שהועברה במוסד הלימודי.  

מרבית חברותי נמנות על הקבוצה השניה, ואני בינותן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/3/2010 12:55 לינק ישיר 

מקווה את צודקת לחלוטין.

בכל מקרה ברור שאסור לקחת הימור בנושא נישואין וחינוך ילדים.

לכן אנו מקפידים להתרחק ממוסדות אלו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רוחניות > גרפולוגיה בחינוך וזוגיות > עוד על נושרים, חינוך וחורבן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.