בית פורומים שיחת חברים ברסלב

אוווויייי טאטע אוווויייי פאטער איך וויל זיין הערליך הייד.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2014 20:55 לינק ישיר 
אוווויייי טאטע אוווויייי פאטער איך וויל זיין הערליך הייד.

בעזהי"ת. הקב"ה, אני מאוד מאוד אוהב אותך, תמיד, ובלי סוף, ממש כך. מבקשים מכולם להיות עבדי השם יתברך בשלמות ובלבב שלם. וכן להיות חסדי ברסלב אמיתיים ובשלמות. וכן תעשו הרבה התבודדות, תדברו עם הקב"ה כל הזמן, ועל כל דבר. ותחשבו כל הזמן על הקב"ה. ותתפללו ותתחננו הרבה להקב"ה, שהמוח ישלוט על הלב. ושהשכינה תצא מהגלות, ושניגאל ממש בקרוב, גאולה כללית וגאולה פרטית.

תוקן על ידי ברסלבער1 ב- 05/05/2014 20:59:49

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2014 21:04 לינק ישיר 

בעזהי"ת. אבא, אבינו שבשמים, אני אוהב אותך תמיד, ובלי סוף.
אין לאף אחד כמעט מושג כמה אבא גדול. דברו עם אבא תמיד, הוא כל יכול. אנ"ש, רבותי, בואו נתחיל לדבר שיחות חברים. יש פה פורום, אז באו ננצל אותו. אנ"ש אתם פה? תעלו נושא, ותחיל לדבר בו. צריך לדעת שהכול זה הקב"ה בעצמו. אין עוד מלבדו פשוט כך. יש רק הקב"ה בעולם, ביקום, בכל העולמות, אין סוף ברוך הוא. אין כלום, ממש כלום, חוץ מהקב"ה. אתם קולטים את זה. תתחילו להפנים את זה, ולהתאמן על זה. אמונה זה לשון אימון, להתאמן. אני רואה שיש צפיה באשקולות פה בפורום. אז למה אף אחד לא מגיב פה. אתה לא רשומים לבחדרי חרדים? תרשמו, זה מאוד פשוט, ונתחיל לדבר שיחת חברים. יאלה אני מחכה לכם. שיהיה לכולנו לילה טוב ומבורך וכל טוב תמיד. :-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2014 21:16 לינק ישיר 

בעזהי"ת. מבקשים ומתחננים מכולם לשמוע בקול הקב"ה תמיד ועל כל מה שהקב"ה ציווה. וכן מבקשים ומתחננים בכל לשון של בקשה לשמור על העיניים ועל הברית קודש. והאמת זה הכי טוב בעולם. כל טוב לכם. :-) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2014 21:25 לינק ישיר 
ברוך השם יום יום המשיח ממש כבר נכנס לפתח. ברוך השם יום יום הוא כבר הגיע. המשיח צריך רק להתגלות. רבותי תתחילו להתכונן.

ברוך השם יום יום המשיח ממש כבר נכנס לפתח. ברוך השם יום יום הוא כבר הגיע. המשיח צריך רק להתגלות. רבותי תתחילו להתכונן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רוחניות > שיחת חברים ברסלב > אוווויייי טאטע אוווויייי פאטער איך וויל זיין הערליך הייד.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext