בית פורומים ייעוץ והכוונה בעניני רפואה

רציתי לבקש עזרה\אולי עצה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/8/2012 03:13 לינק ישיר 
רציתי לבקש עזרה\אולי עצה

אני בחור ישיבה התחלתי לא מזמן את עולם הישיבות. שירתתי 3 שנים בצהל והתחזקתי בצבא. היה לי רע מאוד בשרות שלי כי זה לא התאים לנפש שלי. בעצם הצבא התגלה אצלי הרבה בעיות שהתעלמתי מהם שנים רבות ובצבא זה פרץ לגמרי עד שנזקקתי לקבן שיעזור לי לשרוד שם לבסוף ירדתי מהקרבי לתפקיד על בסיס חמשושים שחוזרים כל סופש יותר קליל אך עדין היה לי רע מאוד הקבן הפנה אותי לטיפול פסיכולוגי וקח במשך שנה וארבע חודשים ליווה אותי כמעט עד סוף שירותי פסיכולוג שתמך בי וסייע לי. הפסיכולוג היה מטעם הצבא כך שלא עלה לי כלום-מתנה מה' יתברך לגמרי. בכל אופן יצאתי לעולם וחפצתי בכל מאודי להיות בן תורה להיות עבד ה'...התחלתי ישיבה עברתי איזה ישיבה לא מזמן. אני נמצא בישיבה מאוד רצינית בלימוד וכך גם הקודמת. אני באמת יכול להצליח בלימוד התורה אני יודע את זה רק שתמיד הנפש שלי מפריעה לי. לא אפרט אך גדלתי בצורה לא יציבה ויש לי הרבה פצעים מהעבר. לצערי בישיבה מחמת הלו"ז הלחוץ אני מתפרק לאחר כמה שבועות וזה מעגל שחוזר כל פעם. הפסיכולוג שלי בזמנו טען שאני חייב להמשיך עם הטיפול הפסיכולוגי...הוא טען שעוד לא עברתי את התהליך שהייתי צריך לעבור,אין לי מושג מה זה אומר כ"כ... אני מתחיל להתייאש מהלימוד כי אני פשוט רואה שהנפש שלי פצועה... ואני קורס... זה בכלל לא נובע מהלימוד זה אני ועד שהקשיים שלי לא יפתרו הנפש שלי לא תהיה פנויה להתמקד אך ורק בתורה. רציתי לבקש עצה... חשבתי לשלב לימוד חצי יום בבני ברק אבל בישיבה רצינית עם אווירה טובה וגם התנדבות עם אנשים עדיף ילדים או נערים צעירים חשבתי אולי זה מה שיעזור לי אם למישהו יש עיצה בשבילי מה לעשות אשמח לשמוע אני די משווע לזאת. אני רוצה גם לציין שאני טיפוס מאוד עצמאי מין טיפוס מתבודד כזה ששומר הכל לעצמו שזה מאוד לא טוב כי אני אוגר ואוגר ולא מוציא החוצה... הפסיכולוג  בזמנו אמר לי שקשר זוגי יציב היה יכול לעזור לי... מצד שני אני חושש להתחתן שאני עוד לא מיושב בדעתי.מה גם שכל חלומי הוא להיות בן תורה ואין לי שום דבר אחר שאני רוצה לעשות בחיי...אנא עזרה למי שיוכל האימייל שלי הוא [email protected] או כאן תודה לעוזרים שה' יברך אתכם בכל טוב.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > ייעוץ והכוונה בעניני רפואה > רציתי לבקש עזרה\אולי עצה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext