| נשלח ב-29/9/2009 21:06 |
|
| |
פתרון אפשרי לסכרת
לה"ו
ראשית נפתח בכבוד אכסניה, ועוד כזו מתוק.
ועכשיולעיקר. רבים הסוכרתיים שעבר להם הסוכרת לגמרי, לאחר שעברו ניתוח מעקף קיבה.
פרטים אצל ד"ר קידר בע"כ.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 21:13 |
|
| |
וואווו מעניין!! אני חשבתי שזאת מחלה חשוכת מרפא.
יש לך הסבר אולי מה הקשר בין הקיבה לסוכרת?
אני שואל ברצינות אני אף פעם לא שמעתי ע"ז.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 22:39 |
|
| |
יש קשר, והוא כמויות האוכל ובעיות עיכול שתחילתן בקיבה, שהיא האבר אשר בו מתרכזים כמויות גדולות של מיצי עיכול חומציים ובו עיקר הפירוק של המזון. ברגע שעוקפים מכשול אחד שאר המכשולים נוטים להעלם. אבל ואבל גדול לא אצל כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 22:41 |
|
| |
צריך קצת לדייק,
הפתרון המוצע הוא לחולי סוכרת סוג 2 שסובלים מעודף משקל חולני, המחקרים מראים שאחוזים ניכרים מחולי סוכרת סוג 2 הצליחו להתגבר על המחלה לאחר ניתוחים בריאטרים מסוגים שונים. לחולה סוכרת סוג 1 רזה, זה לא יעזור..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 22:45 |
|
| |
צורם לא יעזור גם לשמן, אתה בהחלט צודק.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 23:14 |
|
| |
צורם צודק.
הפתרון הניתוחי יעיל לסוכרתיים סוג 2 הסובלים מעודף משקל קיצוני.
מי שמסוגל להוריד במשקל(אפילו מעט קילוגרמים) ללא התערבות ניתוחית יכול לעזור לעצמו גם בהשתלטות על ערכי הסוכר.
המנגנון -ככל שיש יותר רקמות שומן האינסולין המופרש מהלבלב נספג פחות טוב, מה שמוביל בשלב הראשון להפרשת יתר של אינסולין ובסופו למצב של "התעיפות" הלבלב ומחסור באינסולין.
לכל אחד מן השלבים המוזכרים יש אלטרניטבה טיפולית אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 00:02 |
|
| |
זה נכון שבסוכרת מסוג 1 זה לא יעזור, כדאי להבחין בין סוכרת מסוג אחד שהגוף אינו מייצר אינסולין, לבין סוג 2 שהתאים אינם קולטים את האינסולין שהגוף מייצר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2009 01:06 |
|
| |
היות והסוכרת אצל שמנים היא מלכתחילה תוצאה של אכילת יתר ועודף סוכרים שהגוף לא מצליח לפרק, במילא הורדת כמות האוכל הנכנסת לגוף תקל על הסימפטומים.
אני חייבת לציין שלי היה סוכר גבולי - 126. הרופאים כבר הלחיצו אותי והיות ואני אלרגית לקמח ומוצרי חלב, אין הרבה תחליפים משביעים. הרגשתי די "כבולה" במצב הזה אז הלכתי לנטורופט, והוא ע"י בדיקת חומציות בדם, אמר לי מה הורס לי את הגוף. אני משתדלת לשמור [אם כי לא תמיד מתאפקת], וחייבת לציין שלמרות שלא ירדתי במשקל, רמת הסוכר בדם ירדה ל 112.
אני חושבת שסוכרת 2 הרבה פעמים נגרמת מאכילה לא נכונה ואין הכוונה לאכילה לא בריאה אלא לא נכונה. לכל גוף יש את סוג הקיבה שלו ורמת חומציות שונה, ואצלי מערכת העיכול לא יכולה לעכל ירקות חומציים. אצל מישהו אחר זה משהו אחר. מי שיש לו סוכרת 2, מומלץ מאד לבדוק לאיזה מאכלים רגישים, ופשוט להמנע מהם. זה יכול להקל מאד על בעיית הסוכר. מי שירצה, אוכל למסור פרטים באישי אם כי אני מזהירה שהוא לא זול. הוא לוקח 400 ש"ח לביקור ומינימום של 3 ביקורים. הוא משנה לאנשים את החיים. הציל כמה אנשים. אני קיבלתי כוח שכבר המון זמן לא היה לי. אני לא נזהרת לגמרי ולא שומרת את כל מה שהוא אמר, אבל למרות זאת אני במצב בריאותי הרבה יותר טוב.
תוקן על ידי גינגית ב- 01/10/2009 1:06:59
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2009 01:10 |
|
| |
סוכרת 2 אצל אלו מתחת לגיל 60 היא עפ"י רוב הולך בייחד עם עודף משקל.
ככה הבנתי מקריאה בספרים על הסוכרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2009 01:13 |
|
| |
ונא לא לשכוח גם תורשתיות לדור 2 ומעלה, בנוסף על שומן
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2009 01:20 |
|
| |
ובכל זאת, שווה לנסות תזונה מתאימה לסוג הגוף. זה מקל מאד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2009 08:54 |
|
| |
לה"ו
כדאי רק שתדעומשהו לגבע הניתח בנוגע לסוכרת.
הניתוח הספציפי שאני מדבר עליו הוא "מעקב קיבה", וכשעושים את המעקף אז משתנים כל ההרומונים של האכילה , וגם ההורמונים של הסוכרת משתנים לטובה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2009 08:54 |
|
| |
גינגית 112 בצום עדין מעט גבוה והייתי ממליצה על התערבות נוספת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2009 17:58 |
|
| |
צודקת שזה גבוה, אבל ירד מ 126 ללא התערבות של כימיקלים. פשוט הפסקתי לאכול מאכלים שהגוף לא סובל. ולמען האמת, אצלנו בקופה כתוב עד 110 בגדר הנורמלי. אז 112 לא מלחיץ כל כך. גם ה CB1H1 [או איך שלא כותבים זאת] תקין.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2009 20:26 |
|
| |
ניתוח מעקף קיבה
היתי היום במרפאה של ד"ר בגלייבטר מהדסה הר הצופים שמעתי 3 שעות הרצאות ממנו ומהצוות והוא ממליץ מאוד על ניתוח מעקף קיבה בשביל חולי סכרת בעלי עודף משקך של מעל BMI 40
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2009 15:10 |
|
| |
אני ב"ה עושה ספורט כמה שעות בשבועה וירדתי מאוד יפה מעל עשרים ק"ג בשנה אחרונה
|
|
|
|