| נשלח ב-15/10/2009 21:09 |
|
| |
דיאטת אטקינס!
לכל מי שסובל מסוכרת, כדי לדעת שהדרך הכי טוב להתמודד עם זה, דבר ראשון 30 דקות התעמלות
כל יום דבר שני דיאטת רוברט אטקינס, כדי שתקנו אחד מספריו (באנגלית), הרופא שלכם כמעט בטוח
שיגיד לכם שזה דיאטה מסוכנת אבל אל דאגה תראו בעצמכם שינוי מן הקצה אל הקצה.
יש אתר חרדי מומלץ http://www.friendswithdiabetes.org/, הרבה הצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2009 21:22 |
|
| |
לגבי ההתעמלות נכון, לגבי האטקינס אל תקשיבו לו!!! זה בטוח מוריד את הסוכר, אבל הורס את הכבד, הכליות, וכל מה שבדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2009 21:28 |
|
| |
מצטרפת.
התעמלות מומלץ ונחוץ.
אטקינס-שמרו נפשכם או לחילופין שרינו מקום בחלקה הקרובה.
זו דיאטה שהורסת כל חלקה טובה בגוף בטווח המידי והארוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2009 21:33 |
|
| |
הצילו רק לא את הדיטה הזאת - זה כמו לאכול רעל עכברים.
יש דרך לדיאטה וזה יעזור עם הרבה פעילות גופנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2009 21:35 |
|
| |
אךטוב, אני חושב שזה קצת חוסר אחריות להגיד לבנ"א, "אל תקשיב לרופא שלך" רק כי הרב מייזליש מ"רעים מתוקים" כבודו במקומו מונח, חסיד גדול מאטקינס.
שכל א' ישאל הרופא שלו ויחליט כפי שהרופא ימליץ לו, ותמיד אפשר לקחת second opinon.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2009 21:44 |
|
| |
הרב מייזליש אוחז מאטקינס? היימישער, אולי תבקש ממנו שיבוא ויסביר למה הוא חושב כך. ד"ר אטקינס עצמו חזר בו חלקית והודה שצריך לאכול פחמימות, אם כי בהגבלה. גם אנשים בריאים חלו מאוד מהדיאטה הזו, ק"ו סוכרתיים, ועוד יותר, סוכרתיים תלויי אינסולין שלא רוצים למות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2009 22:01 |
|
| |
הרב מייזליש נותן ייעוץ טלפוני תמורת כמה מאות ירוקים בלבד, מסופקני אם יועיל בטובו לרדת לעם...ועוד בחינם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2009 23:30 |
|
| |
שמעתי את תלונות בני ישראל, ואיני חוזר ממה שכתבתי, עדיין לא היה שום מחקר אמיתי שהראה
שזה מזיק לכליות או לטווח וכו', שטויות והבלים! אטקינס מעולם סבר שצריך פחמימות אבל בהגבלה
ואנשים טעו בשיטתו אז הודיע בשער בת רבים שגם צריכים פחמימות אבל הוא לא חזר מכלום, הרב מייזליש יודע מה שהוא מדבר כיון שהוא בקשר עם גדולי הרופאים כיום והוא לומד את כל המחקרים בעניין וגם ניסיון של יותר מעשרה שנים, בינתיים כל מי שהלך בשיטת אטקינס רק נהיה יותר בריא אף פעם לא היה לו שזה הזיק למישהו, אגב הרב מייזליש משנה כמה דברים מאטקינס, ומשלב כמה ויטמנים שלדעתו חובה לקחתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2009 23:59 |
|
| |
האם ידוע לך שבלי בדיקה לבדוק אם אכן חסרים ויטמינים מסויימים, ויש מהם עודף זה פגיעה ונזק בלתי הפיך לטווח רחוק? לחולי סכרת אסור לרדת בבת אחת ואסור לעשות דיאטה חריפה, הנזק לא נראה לאחר 5 שנים הוא נראה לאחר 20 שנה.
ומי אמון על המחקר? איזה ביקורת יש?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2009 01:44 |
|
| |
אכן הרב מייזעלס (הוא גם יודע דברים פשוטים כאלה שעודף ויטמין וכדו' מסוכן) מקפיד בדרך כלל שיעשו בדיקות איזה ויטמינים חסרים ואם זה לא אפשרי משום איזה סיבה שהיא אז נותן כמות שכל אחד נצרך לזה. הדיאטה לחולי סוכרת היא לא חריפה כ"כ שיסכן את אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2009 01:47 |
|
| |
כתבתי מייל לרב מייזליש וביקשתי ממנו שיבוא להגיב כאן אבל הסינון שיש לו חוסם את האתר בחדרי, אז הוא ענה לי כמה מילים באנגלית.
Obviously they are not listening to my lectures. There is no danger on cutting carbs, and eating adequate protein, and eating lots of natural fats. Not short term and not long term. Let them show me proof otherwise.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2009 07:59 |
|
| |
אני אוכיח לו. אם אני יאכל חלבון במקום פחמימה מיד מזנקת הרמה ל300-400 גם את היתה קודם 80 , יש אנשים שאסור! להם חלבון ופחמימה מותרת כי הרמות בקושי עולות ב50 יח'.
הדיאטה הזו אולי מתאימה לאדם בריא לחלוטין וגם תקופה קצרה בלבד של חודש לא יותר.
כפי שאמרתי את הנזק מתחילים לראות לאחר 15-20 שנה לא מיידית. לכן רק בעוד 5 שנים לאחר בדיקה מקיפה ובדיקות שעשו קודם לדיאטה, שיפורסמו בעלון מדעי הוא יוכל להוכיח שצדק. עד אז זה סכנת נפשות לחולי סכרת!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2009 20:17 |
|
| |
ספורט לא בכל מצב ! הרופאה שלי אמרה שכשלא מאוזנים ספורט יכול להיות מסוכן !!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2009 21:48 |
|
| |
ככר כסף, אדרבה תשאל לרב מייזליש, זה המייל שלו:
[email protected]
להיימישער, אתה צודק שהוא נותן יעוץ רק תמורת מאתיים ועשרים דולר, אבל אל תשכח שחולי סוכרת סוג 1 הוא מקבל חינם דרשות לציבור גם נותן בחינם, והוא מגיד שיעור בישיבה לפנה"צ והוא גם לומד כל יום אודות סוכרת כך שמובן למה הוא לוקח כ"כ הרבה כסף ובפרט אחרי שהקים כמה משרדים של תלמידיו שנותנים יעוץ בהרבה פחות מזה, אני כמעט בטוח שאם כמה ניקים כאן ובפרט המנהלים יבקשו ממנו שיבוא לכאן להסביר שיטתו הוא יסכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2009 22:06 |
|
| |
אך טוב אין לי בעיה לפנות אליו, אני שומעת כל אחד, ומאחר ולי יש סוכרת 1 ואני לומדת כל יום במשם 20 שנה על הסכרת, כל שהמידע שלי הוא לא פחות, אך קודם להביאו יש לברר שאכן זה מתאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2009 22:07 |
|
| |
אולי שיבוא להסביר את סברתו, אם אכן מדובר בשיטת אטקינס אמיתית או בדיאטה על עקרון של ריבוי חלבונים עם פיקוח. לי אישית ידוע על כמה צעירות בריאות לחלוטין שנפגעו קשות מדיאטת אטקינס "קלאסית", גם מיידית וגם לטווח ארוך. לגבי סוכרתיים, יש הרבה סוכרתיים שבגופם חלבון מתפרק גם לפחמימה, וקשה לתת עליו אינסולין משום שהפירוק איטי מאוד. ברור שחייבים לאכול גם חלבונים, אבל השאלה אם כדאי לאכול כמויות גדולות בלי פחמימות ש"ידחפו" את החלבון ויזרזו את פירוקו (בעיקר חשוב לסוג 1)
|
|
|
|
|