בית פורומים חרדים מתוקים

חברים אשכול החיזוק אחד לשני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2009 14:03 לינק ישיר 
חברים אשכול החיזוק אחד לשני

החלק הכי קשה בסוכר זה לשמור על דיאטה ועל איזון הסוכר אז בא לעשות טובה אחד לשני ולספר את הקושי שלכם ואיך אתם מצליחים לסגור את הפה ומה המצב הסוכר השבועי שלכם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2009 14:07 לינק ישיר 

השבת בקידוש של שבת בראשית אני אכלתי 3 קרקרים שאני היבאתי מהבית, קידוש על יין יבש

דג מלוח, ב"ה היה לי את הכח לא לאכול קיגיל וטשולינט וכו'

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 18/10/2009 14:09:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2009 14:31 לינק ישיר 

בזכותך אולי גם אני בסוף אשמור על הפה שלי לחלוטין, דווקא בשבועות האחרונים אני משתדלת באמת לא לקחת דברים מיותרים ולאכול בזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2009 14:43 לינק ישיר 

השבת בשבת בראשית ידידי שלי הזמין אותי לקידוש שהוא עשה בהיותו חתן בראשית, מה לא היה שם חבל"ז, אוכל מכל הסוגים, עוגות יפהפיות ומפתות, כל סוגי הדגים, טשולנט, קישקע קוגלים, ראיתי שזה לא עסק, ואם אקדש מי יודע אם אעמוד בהפתוי, אז פשוט לא הכנסתי כלוםם לפה, ישבתי עם ילדיי, הם נהנו, ואני נהניתי לראות שהם נהנים, והגעתי הביתה בסוף ואכלתי כמו בנ"א.
הרגשי טוב אח"כ, יותר טוב מאשר אם הייתי מתפתה לאכול שם שטיות..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/10/2009 15:40 לינק ישיר 

אני התחלתי אם 309 סוכר לפני כמה שבועות וב"ה היום אני באיזור 118 חוץ מה שדיאטנית אמרה לי לאכול אני ב"ה לא מכניס לפה. בבית אני מבשל מכל טוב אני אוכל אחד והמשפחה אוכלת שתיים ומתרגלים לזה רק תחשבו על כל כפית שאתם אוכלים מה יהיה אם כמה שנים או עשרות שנים אם הרגליים. אמר לי צדיק בדור הזה סוכר זה מחלה לא קלה אבל אם שומרים כמו שצריך ועושים פעולת גופנית כל יום אפשר לחיות אם זה בלי בעיות, ותחשבו על החיים של הילדים שלכם שיצטרכו לטפל בכם או להיות במושב זקנים. תנו סיבוב במושב זקנים אצל אלו שהם חולי סוכרת אז לא תירצו לאכול.

חברים וידידים יקרים אני יודע לבשל טוב, אני אוהב לאכול כמו שצריך, אבל אני חושב על העתיד. המשקל שלי היה 118 ק"ג, היום אני ב"ה באיזור המאה אני רוצה לרדת בין 10 ל15 ק"ג. אני הולך לבריכה 3 פעמים בשבוע, הולך עוד פעמיים בשבוע אין מה לעשות. 

וב"ה היום יש הרבה מה לאכול לחולי סוכר, לפני 30 שנה התחליף סוכר היה כל כך לא טעים שהיה מותר לאכול ביום כיפור.  סיפר לי יהודי מבוגר שהיום הוא עבר את ה80, והוא חולה כבר מעל 30 שנה, מיום שהוא חולה סכרת הוא אוכל לפי הספר והולך כל לילה. מימנו קיבלתי את החיזוק, ואני רוצה להראות כמוהו בגילו.

תוקן על ידי דריידיל ב- 18/10/2009 15:51:04

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 18/10/2009 16:03:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2009 17:01 לינק ישיר 

היום קיים המון פורמים בנושא של סכרת וגם באנגלית אבל מה שמיוחד בפורם זה הוא שאפשר לדבר על נושאים השייכים ליהודים ובמיוחד חרדים.דתיים.

גם אני היה התלבטות בנושא של הקידוש בשבת הילדים שלי אמרו " אתה יודעאם אנחנו אוכלים כאן אז לא אוכלים בבית"  - בכל זאת הם אוהבים את הקוגל וכו'  כמבון אני לא אוכל אבל קצת הריג לא יכול להזיק אבל חזרתי ב240  שלפני זה היה לי 130!!!!!

תגיעו האם יש סוכר בהריג ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2009 17:21 לינק ישיר 

אכן יש שם סוכר אבל הוא לא גורם לכזאת עליה, השאלה מתי מדדת סוכר קודם? כמה שעות עברו בין מדידה למדידה ולא טעמת מאומה? יתכן מאד שבעקבות הצום מהבוקר ועד לקידוש עלתה רמת הסוכר.
יותר מלהקפיד על לא לאכול קוגל וכד' יש להקפיד לא לצום, חתיכה של קוגל לא תעלה את רמות הסוכר כמו צום!
ואני אחזור ואדגיש נושא זה, כי רובינו מזלזלים בו - הסוכר אינו יורד בצום אלא להיפך הוא עולה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2009 11:03 לינק ישיר 

כן זה נכון שצום גורם לעלייה אבל יש לי מאשבה כך גם שאני לא אוכל יש לי אינסולין

לפי המדידות שלי זליפה של 0.7 לשעה מספיק לאזן ביום צום כל עוד שאינני עושה פעילות מאומצת

כך היה ביום כיפור וזה עבד מצויין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2009 13:18 לינק ישיר 

אם יש לך משאבה אתה יכול לתת בולוס אם אתה יודע שאתה אוכל משהו מעבר למה שצריך, כך שלפחות בעניין הזה די אהבתי את המשאבה, הכל זמין בשניה, ולא צריך לחפש את המזרק בתיק ועוד יותר לחפש מקום להזרקה (שחס ושלום לא יצטרכו לקרוא להצלה).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2009 15:04 לינק ישיר 

באופן עקרוני זה נכון אבל גם יותר מדי גמישות יכול לגרום לאי איזון

קל מאד להגיד אני יכול להזליף עוד 4 יחידות ולאכול עוגה וכו' זה קורה במיוחד בשבתות שכולם אוכלים ואתה צריך לחשוב האם מה שאני אוכל כרגע נכלל וא לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2009 17:06 לינק ישיר 

לכן אני בשבת/חגים/ארועים פרטיים אני לוקחת אכן יותר אינסולין או מסתכלת איך אחרים אוכלים. ומיום אחד בשבוע כאשר אתה מוסיף מס' יח' לא בורחים מאיזון אלא להיפך. וזה מנסיון שלי אני אומרת, כי אני לא תמיד יודעת או יכולה לשמור על הפה (עדיין לא הפכתי מלאך). תנסה לבדוק זאת בשבת הקרובה ותעדכן אותנו, כי כל נסיון כזה מעשיר את הידע של הצריכים זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2009 20:38 לינק ישיר 

יש גם אנשים שצריכים "באזל שבת" דהיינו קצת יותר אינסולין בגוף לאורך שעות, בעיקר אחרי הארוחות. הארוחות (והקידושים...) בשבת בד"כ גדולות ויש בהן הרבה חלבונים ושומנים שמתפרקים לאט ומעלים את הסוכר בהדרגה לאורך שעות. מי שלא מבין איך הסוכר "קופץ" לו יכול לנסות באזל גבוה יותר בשבתות, או בחלק מהשבת .(נגיד 6 שעות אחרי החמין). בעקרון גם אם בשבתות אוכלים יותר זה לא יוציא מאיזון אם יש סדר קבוע לשבתות. סדר קבוע, כולל ה"פינוקים" גם יעזור לחשב נכון את הארוחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2009 09:09 לינק ישיר 

לפי דעתי זה - זה פתרון הפשוט אבל מצד שני זה פשוט גורם לאכול יותר אם כל הזמן מוסיפים

בזל  ועוד יותר גרוע עלייה במשקל.  אני מסכים שצריך להוסיף בזמנים שונים בשבת אבל צריך לקחת את הבזל מזמנים אחרים כך שהסה"כ של אינסולין לא משתנה זה יותר מסובך אבל מאד כדאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2009 11:41 לינק ישיר 

ב"ה אם כל החגים והסוכר שלי מתחיל להתאזן בפחות ממאה היום בבוקר. נשקלתי היום אצל הדיטנית וירדתי ק"ג אחד אם זה שאכלתי מה שמותר לי וקצת יותר מהמותר.
חברים הכי חשוב זה ספורט זה מה שעוזר לי ליצב את הבריאות שלי.

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 20/10/2009 12:44:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2009 20:23 לינק ישיר 

חברים כמה סוכר היה היום אצלכם ?

בא לתת חיזוק אחד לשני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2009 22:14 לינק ישיר 

דרייד'לה בזכותך ובזכות החברה פה הורידו לי השבוע אינסולין אחד, ואם אמשיך להיות ילדה טובה אני צפויה להוריד גם מינונים מהשניים האחרים, אני חושבת שזה מעודד לא? אפשר גם להיות בסדר ולהנות מהכל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > חברים אשכול החיזוק אחד לשני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext