| נשלח ב-29/10/2009 01:27 |
|
| |
פופקורן במקום חטיפים קנויים
מאחר
ואני אוהב פופקורן מושבע! (כ-100 ק"ג בשנה...) חיפשתי את הדרך הטובה ביותר
להכין פופקורן. מצאתי כי פופקורן של מיקרוגל מאוד לא בריא מאחר והוא כולל לרוב חומר בשם דיאציטיל גורם למחלת ריאות קשות . בנוסף לכך חלק
משקיות הנייר מצופות בטפלון העלול להתפרק על הפופקורן. מכשיר הפופקורן החשמלי אמנם
מצויין מבחינה תזונתית (ללא שמן) אך לפופקורן טעם של קלקר... לכן זמן רב הכנתי
פופקורן בסיר עם קצת שמן ,הבעיה הייתה שפופקורן אוהב חום רב כדי להתפוצץ( האדים בגרעין מתפשטים ומפוצצים את הקליפה הקשה) ואם לא משתמשים במספיק שמן, הפופקורן נשרף או שלא כולו מתפוצץ. אף לכל סיר ישנו מכסה, ו(כמעט) לכל בעיה יש פתרון: ישנם מספר חנויות בארץ שהתחילו למכור סירפופקורן מיוחד עם מנגנון ערבוב המונע משריפה והדבקות של
הגרעינים ומאפשר להכין 5 ליטר פופקורן מפוצח עם כף וחצי שמן תוך דקה וחצי. לסיר קוראים סירפופ ואתר של היבואן: sirpop.co.il

תוקן על ידי gioras ב- 29/10/2009 1:28:05
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2009 09:05 |
|
| |
תודה, זה יעזור מאד מאד לאילו שאוהבים לנשנש כל הזמן.
מותר 2 כוסות (27 גר') מכיל 20 גר' פחמימותו4 גר' סיבים. ואם מנשנשים אותו בפרק זמן ארוך הוא אפילו לא משפיע על רמות הסוכר (לא אצל כולם ולא אצל האלרגיים לתירס) בכל מקרה כל אחד שיבדוק מהי הדרך הטובה ביותר עבורו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2009 12:10 |
|
| |
| Gioras כתב: |  | מאחר ואני אוהב פופקורן מושבע! (כ-100 ק"ג בשנה...) חיפשתי את הדרך הטובה ביותר להכין פופקורן. מצאתי כי פופקורן של מיקרוגל מאוד לא בריא מאחר והוא כולל לרוב חומר בשם דיאציטיל גורם למחלת ריאות קשות . בנוסף לכך חלק משקיות הנייר מצופות בטפלון העלול להתפרק על הפופקורן. מכשיר הפופקורן החשמלי אמנם מצויין מבחינה תזונתית (ללא שמן) אך לפופקורן טעם של קלקר... לכן זמן רב הכנתי פופקורן בסיר עם קצת שמן ,הבעיה הייתה שפופקורן אוהב חום רב כדי להתפוצץ( האדים בגרעין מתפשטים ומפוצצים את הקליפה הקשה) ואם לא משתמשים במספיק שמן, הפופקורן נשרף או שלא כולו מתפוצץ. אף לכל סיר ישנו מכסה, ו(כמעט) לכל בעיה יש פתרון: ישנם מספר חנויות בארץ שהתחילו למכור סירפופקורן מיוחד עם מנגנון ערבוב המונע משריפה והדבקות של הגרעינים ומאפשר להכין 5 ליטר פופקורן מפוצח עם כף וחצי שמן תוך דקה וחצי. לסיר קוראים סירפופ ואתר של היבואן: sirpop.co.il
תוקן על ידי gioras ב- 29/10/2009 1:28:05
|
|
סליחה הקישור לא עובד
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2009 13:05 |
|
| |
איפה רוכשים וכמה זה עולה לא ברור מהאתר
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2009 20:47 |
|
| |
רק שימו לב שיש כאלו שתירס "מקפיץ" להם את הסוכר בדם, ועוד יותר אם הם לא מודדים את כמות הפופקורן בכוסות אלא אוכלים מהקערה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 13:09 |
|
| |
לי הדיטאנית לא נותנת לאכול תירס
תוקן על ידי ככר_כסף ב- 30/11/2009 13:24:52
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 22:22 |
|
| |
| ככר_כסף כתב: |  | תודה, זה יעזור מאד מאד לאילו שאוהבים לנשנש כל הזמן.
מותר 2 כוסות (27 גר') מכיל 20 גר' פחמימותו4 גר' סיבים. ואם מנשנשים אותו בפרק זמן ארוך הוא אפילו לא משפיע על רמות הסוכר (לא אצל כולם ולא אצל האלרגיים לתירס) בכל מקרה כל אחד שיבדוק מהי הדרך הטובה ביותר עבורו. |
|
אם רק שתי כוסות מותר, מה עשינו בכל העסק ?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2009 22:49 |
|
| |
אוכלים אותם אחד אחד לאורך זמן, לכן אני לא נוגעת בזה אחרת אני אוכלת קערה של 6 ליטר ואח"כ אני בוכה כי לא טוב לי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2010 00:48 |
|
| |
לי בבית יש כוס של שבע ברכות
שהכל אחד ושש אשר יוצר
אם כזה כוס אפשר גם כן לאכול רק כוס אחד של פופקורן
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 18:08 |
|
| |
מחקר: פופקורן במיקרוגל - רעיל לבני אדם
| | מיקרוגל הוא כלי חימום חדש יחסית במטבח בני האדם ומי שחשש ממנו בתחילה
בשל הקרינה האורבת ממנו כדאי שיעיין בממצאי המחקרים החדשים. אם לפני מספר שבועות התפרסם שאריזות פלסטיק מפרישות רעלנים למזון
המחומם בהם במיקרוגל הרי שעתה מעלה מחקר חדש המתפרסם בעיתון "אינדיפנדנט"
הבריטי כי פופרורן באריזה לחימום במיקרוגל גם הוא מפריש רעלנים לבני
אדם שמרקורם באריזה המיוחדת למוצר. במחקר המפורט בכתבה מתברר שרעלנים מופרשים מאריזות המוצר בשלב החימום
חודרים לדמם של בני אדם והוכח שאף לדמם של בעלי חיים. הכתבה עצמה: http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/microwave-popcorn-tasty-yet-toxic-experts-say-2130093.html על אף זאת אזכיר מחקרים אחרים שהראו שהערך התזונתי של פריט המזון הזה,
פופקורן, הוא רב לאין שיעור בהשוואה למוצרים חלופיים ובהשוואה בכלל
למוצרי המזון שאנו צורכים. שיעור הסיבים במוצר הוא כמעט ללא מתחרים. |
|
|
|
|
|