בית פורומים חרדים מתוקים

נעליים לסוכרת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/11/2009 07:43 לינק ישיר 
נעליים לסוכרת

אני ב"ה לא צריך אבל אני חושב זה מאוד חשוב לדעת לאלו שצריכים של איזה חברה טובים ומה קופת חולים משתתף

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 09:44 לינק ישיר 

יש בכלל השתתפות של קופת חולים ברכישת נעליים?

למדרסים כן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 14:01 לינק ישיר 

28/11/2005  

האגודה הישראלית לסוכרת החברה באיגוד הבינלאומי של אגודות הסוכרת (IDF) ציינה, כמו כל האגודות בעולם, את יום הסוכרת הבינלאומי. השנה  עמד היום  בסימן : מניעת סיבוכי כף הרגל הסוכרתית . שבעה מרכזים רפואיים  שתפו  פעולה כדי להעניק איכות חיים טובה יותר לחולי סוכרת !
חיה כהן, מנכ"לית האגודה הישראלית לסוכרת: " מטרות הפעילות הייתה להגביר את  המודעות לבעיות כף הרגל הסוכרתית למניעת הסיבוכים הנלווים. בעזרת איזון קפדני של הסוכרת ומספר כללים פשוטים ניתן למנוע את מרבית הסיבוכים והקטיעות.

פרטים על הבדיקות ניתן למצוא באתר: לחץ כאן 

מצוות עשה ואל תעשה ברגל הסוכרתית

עשה…
• דאג לאיזון הסוכרת ולמעקב וטיפול בכל סיבוכיה.
• התבונן ברגליים שלך כל יום. בדוק אם הופיעו שלפוחיות, חתכים, שריטות, ואודם . תמיד הקפד לבדוק גם בין אצבעות הרגליים . השתמש במראה כדי לראות את תחתית כף הרגל.
• רחץ את רגליך בכל יום. ייבש אותן בקפדנות ובזהירות, במיוחד בין האצבעות.
• הימנע מטבילת הרגליים במים חמים מאד או קרים מאד. בדוק את טמפרטורת המים  בעזרת המרפק לפני הרחצה.
• מרח שכבה דקה של שמן או קרם שומני אחרי הרחצה אם עורך יבש. אל תמרח שמן או קרם בין אצבעות הרגליים. שאל את הרופא המטפל באיזה חומר משמן עליך להשתמש וקבל ממנו הנחיות מפורטות.
• כאשר אתה גוזר ציפורניים, גזור אותן בקו ישר. אם יש לך בעיות בראייה, בקש מבן משפחה לבדוק את רגליך בכל יום, לגזור את הציפורניים, ולהוריד את העור הקשה.
• אם ציפורנייך עבות וקשה לגזור אותן, בקש מבן משפחה, מהרופא או מהפודיאטר שיגזור לך את הציפורניים.
• שים לב שהגרביים שאתה גורב יתאימו לך התאמה מושלמת והחלף אותן מדי יום.
• בדוק את פנים הנעל בכל יום. חפש עצמים זרים, קצות ציפורניים, ואזורים מחוספסים. הבטח שהנעל נקייה מכל אלה.
• עדכן כל רופא, אחות, או נותן שירות רפואי אחר שאתה סוכרתי.
• קנה נעליים נוחות. מומלץ לרכוש נעליים בשעות אחר הצוהריים כאשר הרגל מוגדלת. אל תסמוך על כך שהנעל תתרחב. על הנעליים להיות עשויות מעור. בדוק עם הרופא המטפל את האפשרות לנעול נעלי הליכה או נעלי ריצה.
• אם יש לך עיוותים ברגל או שסבלת בעבר מכיב ברגל, שאל על נעליים טיפוליות. (זכותך לקבל ממשרד-הבריאות זוג נעליים פעם בשנתיים).
• הקפד במשנה זהירות על רגליך בחורף. גרוב גרבי צמר ומגפיים מרופדים.
• היבדק אצל הרופא באופן קבוע, ושים לב שבכל ביקור הרופא יבדוק את רגליך ובין אצבעות כף הרגל.
• כאשר אתה מבחין בשלפוחית או בפצע על הרגל, פנה מייד לבדיקה במרפאה.

אל תעשה……
• אל תלך יחף.
• אל תלך על משטח חם, כמו חופי רחצה או משטחים שסביב לברכות שחיה.
• אל תניח "בקבוק חם"  שמיכה חשמלית או סדין חשמלי על הרגליים. אם  קר לך בלילה גרוב גרביים.
• אל תגזור עור קשה ואל תשתמש בחומרים כימיים להסרתו. אל תשתמש בפלסטרים להסרת עור קשה או בתמיסה להסרת עור קשה. הקפד על ביצוע הוראות הרופא או הפודיאטר בכל הנוגע להסרת עור קשה מהרגליים.
• אל תשתמש בפלסטרים על כפות הרגליים.
• אל תנעל נעליים ללא גרביים.
• אל תגרוב גרביים גדולות מדי או גרביים שתוקנו. הימנע משימוש בגרביים עם תפרים.
• אל תנעל סנדלי אצבע.
• אל תעשן.

האגודה הישראלית לסוכרת
מאחלת לך בריאות טובה

http://www.sukeret.co.il/news2.asp?info_id=30346

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 14:07 לינק ישיר 

מדרסים לחולי סוכרת

מדרסים לחולי סוכרת 
מדרסים הבנויים מחומרים רכים אנטי בקטריליים העוזרים לטפל בתופעות הלוואי של מחלת הסוכרת, בעיות בזרימת הדם, וטיפול בכיבים ופצעים פתוחים.

http://www.b-ort.co.il/Page25647.asp

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 20:39 לינק ישיר 

סתם לידיעה מי שרוצה לרכך את ציפורניו טרם גזיזה שישטפם במים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/12/2009 11:44 לינק ישיר 

אתמול אחרי שהייתי אצל הרופא סכרת שלי במרפאת הסכרת בקרית היובל נכנסתי לחנות נעליים לידם שמוכרים נעלי ORTHOFEET מיחד לחולי סכרת. הם מאוד יקרים אבל גם מאוד נוחים.

המוכרת אמרה לי שאם אני מקבל מרשם למדרסים שמאוחדת יחזיר לי 50%. השגתי מרופא הסכרת אבל בקופה אמרו לי שהמרשם חייב להתקבל מרופא אורטופד בלבד. קבעתי תור לאורטופד לשבוע הקרוב. נזכה ונראה.

האם למישהו נסיו עם נעלי ORTHOFEET? 

מעניין שאני בדרך כלל נועל מידת 11 4E (מידה אמריקאית) - SAS או SUPREME או NB - אבל ב ORTHOFEET מספיק לי 10.5. דוקא ב GOOGLE מצאתי כמה אתרים שמשם אפשר להזמין ונאמר שם הפוך - להזמין בחצי מידה גדולה יותר. גם בארה"ב הם יחסית יקרים $130 וכאן 880 ש"ח. אם אצליח לקבל החזר זה יצא 440 ש"ח.

תודה ....

תוקן על ידי מוטי2דוטס ב- 08/12/2009 11:44:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2009 19:29 לינק ישיר 

נעליים מדרסים כתרופה לבעיות שונות בשיטת הרפלקסולוגיה ?

רק אצל בוריס מאיזור הבורסה , חרדי בעל תשובה שידוע כפועל ישועות בעניין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2010 16:15 לינק ישיר 

איפה אתם ממליצים לעשות מדרסים באיזור בני ברק

ואיפה לקנות נעליים לחולי סוכרת שב"ה אין לו בעיות ברגליים רק רוצה נעליים שמתים לחולי סוכרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2010 19:39 לינק ישיר 

יש מכון שעושה נעליים מיוחדות אבל הוא נמצא ביגאל אלון בבנין מכבי השלום ויש סניף שלו בירושלים בר' שטראוס 13, שם הוא אמין ומומחה, או לחילופין אצל בוריס הם הכי טובים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > נעליים לסוכרת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext