| נשלח ב-23/11/2009 20:04 |
|
| |
קופת חולים או קפוט על החולים
אני חייב לשתף אתכם בחווית שירות מדהימה בקופת חולים שאני כרגע נמנע מלהזכיר את שמה
עברתי למרפאה המדוברת לפני כ 6 שנים עם מעבר מגורי לאזור היתי חבר בקופה ורק עברתי דירה ומרפאה
רופאת המשפחה שבחרו עבורי במשרד היתה מעולה אך כעבור 1/2 שנה יצאה לפנסיה אחריה הגיעו מחליפים ומחליפות עד שב"ה הגיע רופא שכעבור 2\1הוחלף מסיבות אישיות ואחריו שרשרת מחליפים לאחר כשנה הגיעה רופאה נחמדה שניסתה בכל כוחה לסייע לי אך כעבור כ 1/2 שנה הודיע לי שבחודש הבא היא יוצאת לחופשת לידה וכנראה תאריך את החופשה
היא ציידה אותי במרשמים ככל שנתן לה המחשב הכניסה את מירב הפרטים הרלונטיים לתיקי הרפואי אמרה שלום ונעלמה
ושוב הגיעו מחליפים ומחליפות מאחר ואינני מאוזן אני נזקק לשירותי הרופאים אך בכל פעם כדי לקבל תור ו\או הפניה למרפאת הסוכר (תור ברמת הזמן הסביר )אני נאלץ לגולל את סיפורי בפני רופא חדש
לפני כ שבועיים כנכנסתי לחדר קידמה אתפ ני רופאה צעירה שנראת בגיל 18 לתומי שאלתי אם היא הרופאה כאן ועניתי בחיוב בקיצור לא אלעה אתכם בפרטים הנ"ל קבעה לי תור להתיעצות עם רופאת סוכר בעוד שבועיים
הגעתי היום למרפאה הד"ר הנחמדה עוד חייכה אלי ואמרה לי שנפגש בחדר שלה
הלכתי למשרד לברר האם יש מצב להדחף קצת בתור כי אני באמצע יום עבודה
ונענתי היום שביתה !!
ניסיתי לברר במסדרון מול חדרי הרופאים ושם אמר לי פציינט הרגע ד"ר ...... יצאה שאלתי את הרופאה ומסתבר שהד"ר הצעירה שכחה לציין ביומן המרפאה שהיא קבעה לי תור .....
עכשיו צריך לחכות שוב חודשיים עד שמשיגים תור .....
ואני לא מאוזן והתרופות משגעות אותי
היתי בוכה אם זה לא היה מצחיק .....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 20:14 |
|
| |
ולמה אתה נמנע מלפרסם את שם הקופה??????
אדרבא שידעו שיש דין וחשבון ואין הפקרות, אין פה חשש לשה"ר לדעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 20:53 |
|
| |
קפיטל תהילים
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 22:04 |
|
| |
מאוד ברור איזו קופה זו, שיטה ידועה להתמודד שם היא הפיכת שולחנות ו/או שביתה נגדית. לפחות כך זכור לי מימי ילדותי העליזים עד שעברנו למכבי.
וברצינות, מה שאתה צריך לעשות זה לברר מי המומחה לסוכרת מהסוג שלך (1 או 2) באזור שלך, לקבוע תור בעצמך ולחכות בסבלנות. ברגע שתכיר את הרופא הוא יהיה אחראי להכניס אותך כשצריך, אפילו בלי תור, ולטפל בך בצורה נורמלית. ככה זה עובד שם. ותלמד גם קצת לדחוף, שמה זה עדיין באופנה.
אני הייתי מזכירה רפואית כמה שנים טובות, כך שהענין מוכר לי מהצד המקצועי לצערי...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 22:25 |
|
| |
| אבטיח_קר כתב: |  | מאוד ברור איזו קופה זו, שיטה ידועה להתמודד שם היא הפיכת שולחנות ו/או שביתה נגדית. לפחות כך זכור לי מימי ילדותי העליזים עד שעברנו למכבי.
וברצינות, מה שאתה צריך לעשות זה לברר מי המומחה לסוכרת מהסוג שלך (1 או 2) באזור שלך, לקבוע תור בעצמך ולחכות בסבלנות. ברגע שתכיר את הרופא הוא יהיה אחראי להכניס אותך כשצריך, אפילו בלי תור, ולטפל בך בצורה נורמלית. ככה זה עובד שם. ותלמד גם קצת לדחוף, שמה זה עדיין באופנה.
אני הייתי מזכירה רפואית כמה שנים טובות, כך שהענין מוכר לי מהצד המקצועי לצערי... |
|
כמה עולה להכיר את הרופא קצת?????
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 23:58 |
|
| |
תלוי איזה רופא, תתפלאו אבל יש שם רופאים שהם ממש בסדר. אפשר לזהות אותם לפי ההבעה המזוכיסטית הקבועה שלהם, תוצאה של הרבה שנים בקופה הזו. לצערי אני לא מכירה שמות ולא יודעת להפנות אותך, אז לא היה לי קשר אישי לסוכרת, כך שאני פשוט לא זוכרת. תברר באיזור מגוריך ונקווה שלא יעלה מדי יקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 23:58 |
|
| |
| אבטיח_קר כתב: |  | מאוד ברור איזו קופה זו, שיטה ידועה להתמודד שם היא הפיכת שולחנות ו/או שביתה נגדית. לפחות כך זכור לי מימי ילדותי העליזים עד שעברנו למכבי.
אני הייתי מזכירה רפואית כמה שנים טובות, כך שהענין מוכר לי מהצד המקצועי לצערי... |
|
כמה עולה להכיר את הרופא קצת?????
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 00:03 |
|
| |
תעבור למכבי ואם אתה באזור המרכז אמליץ לך על רשימת רופאים מיקצועיים, סבלניים ואנושיים וגם טלפונים הביתה תקבל אם לא תגיע באופן סדיר לקבל תרופות או בדיקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 00:10 |
|
| |
אני ב"ה עובר למכבי ב1.1.2010
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 00:24 |
|
| |
איך אמר לי היום איזה עסקן גדול ברפואה בציבור החרדי שכללית משקיעה חלק גדול מהתקציב בפרסומת ולא בחולים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 03:38 |
|
| |
האם במעבר לקופה אני לא מפסיד את כל זכויותי בביטוח המשלים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 12:32 |
|
| |
| לטעמיהאישי כתב: |  | | האם במעבר לקופה אני לא מפסיד את כל זכויותי בביטוח המשלים? |
|
תהיה לך תקופת המתנה לחלק מהזכויות. אם אתה רוצה לעבור למכבי או לאומית אפשר להתמקח איתם, וידוע לי שהם מתחשבים אם יש מקרה מיוחד של פציינט
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 17:33 |
|
| |
במעבר למכבי הדבר היחיד שאתה צריך לחכות שנתיים (ואני תקווה שלעולם לא תזדקק להם) תרופות מצילות חיים שלא בסל הבריאות. היתר אתה מקבל מיד עם החתימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2009 10:48 |
|
| |
כשלושה חודשים שאני יודע שיש לי סוכרת ולא שלחו אותי לרופא סוכרת. בקשתי בדיקת רגליים והרופא משפחה אמר לי שהוא בודק את הרגליים ואני לא צריך רופא מיוחד.
שלחתי את הקישור של האשכול לכללית שהם ידעו מה שחושבים עליהם, מעניין אם אני יקבל תשובה מהם.
תוקן על ידי ככר_כסף ב- 01/12/2009 14:46:54
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2009 13:24 |
|
| |
התשובה של קופת חולים כללית בלי וועדה של מחוז דן הם לא יכולים לאשר סטריפים יותר ממה שאני מקבל היום זה אומר שהוועדה יאשר לי אני צריך ללכת לרופאה לקחת מכתב לשלוח אליהם למספר פקס וכל חודש יהיה לי איתם חגיגות מחדש לא אני
שלחתי אימייל למבקר המדינה
ואחד העוזרים של סגן שר הרב ליצמן מטפלים בזה
ואחד הכתבים החזקים בציבור החרדי אם הלוגו של העיתון יבקש היום תגובה של קופת חולים כללית על הפרשיה
חברים אין מה לעשות זה לא נעים בדרך הזה אבל אין לי ברירה אחרת
תוקן על ידי דריידיל ב- 01/12/2009 13:25:15
|
|
|
|
|