בית פורומים חרדים מתוקים

שאלה למבינים בנושא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2010 14:43 לינק ישיר 
שאלה למבינים בנושא

יש לי בבית מכונה שבודק את הסוכר בדם, מאז שאשתי היתה בהריון, בדקתי את עצמי בזה לפנות בוקר לפני שאכלתי משהו
והמספר שלי היה 150 לפני אכילת צהרים בדקתי את עצמי שוב והיה לי 135 האם אני כבר חולה סוכרת ? או שאני רק בכיוון הנכון..?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2010 18:47 לינק ישיר 

ברוך הבא למועדון עם ארכים כאלה אתה לא בדרך כבר הגעת.
המלצתי לגשת מיד לרופא לעשות בדיקת HBA1C וכן בדיקות כלליות, ובדרך רצוי גם תור לדיאטנית.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/1/2010 19:52 לינק ישיר 

אם על הבוקר היה לך 150 אז כמו שאמרה ככר welcome to the club ברוך הבא למועדון הסוכרתיים.
תוריד נעליים, תרגיש בנוח, תעבור על האשכולות הרלוונטיים, ןתתחיל לטפל בעצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/1/2010 20:20 לינק ישיר 

ברוך הבא. קפוץ לרופא מחר בבוקר, ועדיף בצום כדי שתוכל לעשות בדיקות דם מיד. ואל תשכח שיש דברים גרועים יותר שיכולים לקרות לאנשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2010 22:31 לינק ישיר 

אבטיח, תודה לתנחומים, הזהכרתי לי בדיחה עצובה, למישו היה חבר שהיה חולה, והמישו הגיע כל יום לבקר ועידד את המשפחה שזה יכול להיות יותר גרוע, כשהחבר שלו מת הוא שוב אמר "יכול להיות יותר גרוע" שאלו לו מה כבר יכול להיות יותר גרוע ? הוא ענה, בוודאי יכול להיות יותר גרוע, אם זה היה ח''ו קורה לי....

תאכלעס, זאת אומרת שאני חולה ? מעכשיו אסור לאכול גאלערעטע וטשולנט ועוגת גבינה ? מעכשיו רק ירקות ותבן ? האם אני צריך להזריק לי אינסולין ?

תגידו בבקשה שזה היה מתיחה ואני בריא כמו שור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2010 23:26 לינק ישיר 

אם אתה מותח אותנו זאת בעיה שלך...
תכל'ס לא סגור כלום לפני שעושים בדיקות מעבדה אמיתיות אצל רופא. עכשיו מתפללים והכל עוד יכול להתהפך לטובה.
גם אם אכן מדובר בסוכרת, זה באמת לא סוף העולם ולא צריך לאכול תבן. כרגע גם לא נראה לי שתקבל משהו יותר נורא מתרופות.
מה שכן, צריך להתמיד בפעילות גופנית שזה ממש פיקוח נפש. לשמור על תזונה נכונה ומסודרת ולוותר על מזונות מזיקים כמו בורקס ואוכל תעשייתי. טשולנט כולם פה אוכלים, אז לא לדאוג! עוגת גבינה גם בסדר גמור, רק אולי תחליפו מתכון אם שלכם לא מתאים. אפשר למצוא פה בפורום מתכונים לכל דבר כמעט, ולא צריך להבהל מהמתכונים של כיכר כסף, לא כולם כל כך גרועים...
חשוב גם לזכור שסוכרת סוג 2 ניתנת לריפוי אם תופסים אותה בזמן ומטפלים בה ברצינות! טיפול פירושו דיאטה מתאימה והתעמלות בלי לזלזל, ולקיחה של הענין ברצינות ולאורך זמן.
אם מדובר חלילה בסוכרת נעורים, לא ציינת את גילך, אז זה סיפור אחר. במקרה כזה צור קשר באישי או פנה ישר ל"מתוק ביחד".
שיהיה לכם רק טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2010 23:31 לינק ישיר 

בשום אופן, תאמין לי שמאז שיש לי סוכרת, אני אוכל הרבה יותר טוב ובריא וטעים מלפני"ז, זה הכל עניין של הרגל, מה שכן על ספורט אתה לא יכול לוותר, אי אפשר להתרפאות, או להתאזן בלעדיה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/1/2010 23:47 לינק ישיר 

אבטיח המתכונים שלי נוטפי שומן ומתיקות, אז אנא אני עוד לא נתתי לכם מתכונים טובים, אבל בשביל בשום אופן אתן לו כמה מרשמים טובים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2010 00:13 לינק ישיר 

תודה לכולם, חשבתי כבר על התאבדות, כי מה שווה החיים בלי אוכל ?

זה לא סוכרת נעורים אני בין שלושים לארבעים. (והלוואי שזה היה רק מתיחה מצידי)

בכל דבר רע יש משהו טוב, סוף סוף מישהו יגיד שאני מתוק!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 00:42 לינק ישיר 

לא, הערכים נמוכים לגיל הזה, זה סוג 2 ויש לי פתרונות בשבילך, אך זה לא שולל רופא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2010 00:55 לינק ישיר 

אני שונא ללכת לרופאים הם אוהבים להפחיד ולהגיד שהיומים ספורים, אם יש לך איזה רעיון איך לסדר את העסק בלי ללכת לרופא אשמח לשמוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 03:19 לינק ישיר 

בשום אופן שלום

לפני ראש השנה גליתי שיש לי סוכרת סוג ,2 שבוע שבועיים זה שבר אותי אבל אחרי זה אמרתי לעצמי ב"ה שגליתי את הסוכרת בזמן והכל בסדר אצלי. היום אני אוכל לפי הספר, שלוש חודשים הראשונים היה דיאטה רצח אסרו עלי הרבה דברים לאכול אבל אחרי שלושה חודשים היתחילו להתיר לי עוד מאכלים לאכול היום כמעט 4 חודשים הורידו לחצי את כמות התרופות לסוכרת  ובעזה"י אני יכול לגמור עם הכדורים אם אני ישמור על הדיאטה כמו שצריך וזה לא כל כך קשה.

כל שאלה על אוכל אני מוכן לעזור יש נסיון רב בזה

והעיקר זה ללכת מאתיים דקות בשבוע, ולא לזלזל בזה זה חשוב כמו הכדורים והדיאטה

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 03/01/2010 08:11:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 08:13 לינק ישיר 

בשום אופן - פנה אלי לאישי ואתן לך פיתרון גם לגבי הרופא וגם לגבי הסכרת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > שאלה למבינים בנושא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext