| נשלח ב-6/1/2010 02:06 |
|
| |
סקר באיזה קופת חולים אתם ואיך השירות בפרט לחולי סוכרת
איך השירות ואם טוב לכם מהשירות, ומה הקופה צריך להשתפר.
אני חושב שזה מאוד חשוב לכתוב את הכל, כי אחרי תקופה בלי נדר אני אשלח את הלינק לכל הקופות, שהם יראו מה חושבים עליהם ואני בטוח שהנציגים של הקופות יושבים כאן גם כן.
ואפילו שמות של רופאים שמזלזלים בחולים, ורופאים שמוכנים לעזור גם מעבר.
אני אומר לכם אחרי נסיון רע שהיה לי באחד הקופות ושלחתי להם את האשכול על קפוט על החולים, לא היה להם מה לענות לי.
תודה בשם כל החולים!
תוקן על ידי ככר_כסף ב- 06/01/2010 08:21:06
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2010 08:29 |
|
| |
אני במכבי, למעשה הקב"ה עזר לי ויש לי רופאים מעולים (שגם עובדים בתל השומר) וצוות מעולה במרפאה של הסכרת במכבי השלום (צריך רק שאני אהיה יותר ממושמעת). הצוות כלל בעבר בב"ב: האחות סבטלנה, הדיאטנית שרית ניימן, ד"ר קרן תורג'מן כאנדוקרינולוגית המתמחה בסכרת. כיום הצוות כולו מהמרכז ב"שלום" ולכל אחד מהם מגיע תודה, כולל למזכירות המסורות. ועל הכל באמת יש להודות לרופא המשפחה שלי שבזכותו ובזכות מסירותו הבלתי נדלית בכלל אני מטופלת (הוא התקשר אלי הביתה והתחיל לצעוק עלי שלא טיפלתי בעצמי כבר חצי שנה והוא רוצה שאגיע אליו דחוף ולא הוא יגיע אלי הביתה). אגב אין לו שעות הוא זמין למטופלים כמעט כל שעות היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2010 19:12 |
|
| |
אני גם במכבי. מרוצים לגמרי. הילד שלי מטופל בהדסה עין כרם אצל ד"ר רם וייס, שמזכיר יותר מלאך מאשר בן אדם. הוא זמין כל הזמן והגישה שלו בלתי מתפשרת, וידוע לי שהוא הצליח לאזן גם מקרים חסרי תקוה. הוא אנדוקרינולוג ילדים כמובן. הצוות שלו מעולה, אם כי המרפאה עדיין לא מגובשת כמו שצריך, אבל יש את כל השירות, אחות ודיאטנית, עו"ס ופסיכולוגית. המרפאה הרגילה שלנו נהדרת ורופא המשפחה ממש מיוחד. הוא גם רודף אחרינו כשצריך ועוקב אחרי הילד בלי להתפשר. בכלל, כל תרופה או אישור, התחייבות וכד' אנו משיגים בלי קשיים ב"ה ויש תחושה של שירות טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2010 19:50 |
|
| |
אה וכן אבטיח הזכירה לי, מעולם לא היו לי בעיות לא לגבי טופס 17, לא לגבי בדיקות מיוחדות שאי מי מהמשפחה צריך, תרופות מיוחדות קיבלתי אישור מיידי (חלקן אפילו באותו יום),
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2010 18:16 |
|
| |
מנסיון אסור להתקרב לכללית באיזור המרכז. אין אח לכל מיני בדיקות, שהגברים בציבור החרדי לא רוצים שאישה תעשה זאת. למשל בדיקת מאמץ לב במרפאה ברחוב בן גוריון, במרפאה ברחוב עזרא אין בחדר אחיות אח כשהמרפאה בלב השכונות החרדיות ורוב הציבור שמוטפל שם זה ציבור החרדי.
הבדיקות דם עד שעה 9:15 ואפילו על הדלת כתוב עד שעה 9:30 וצריכים להזמין תור.
אני בתור חולי סוכרת לא יכול לצום 12 שעות בגלל נפילת סוכר זה בעייה שלך אמרו לי בכללית.
במכבי אמרו לי שאני אגיד לאח כמה שעות אני בצום, לפי זה הם יעשו חישוב לפחות לנסות שמונה שעות בצום.
אפילו סטריפים לבדיקה סוכר עד שאישרו לי יותר מחבילה אחד ירקתי דם, רופא מיוחד לסוכרת אמר לי שאני לא צריך בדיקת רגליים לא שלחו אותי וכו'
אני שבוע במכבי ואני מטופל אצל רופא משפחה דר' ברקוביץ ברחוב הרב שך ,60 זה פעם ראשונה שאני רוא שרופא יכול להיות בנאדם והוא מדבר בגובה העיניים.
תוקן על ידי ככר_כסף ב- 09/01/2010 18:58:12
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 09:16 |
|
| |
אני ירושלמי ובמאוחדת.
בינתיים אין לי בעיות עם הקופה. יש מרפאה מיוחדת לסכרת בקרית היובל, ומאוד נחמדים ושירותיים. סידרו לי מכונה חדשה לבדיקות בחינם (היה לי ELITE והחליפו לי ל ACCU-CHEK), נותנים לי תרופות להשלמה כמו ג'נוביה שמגיע בחפיסות של 28 ותמיד בסוף רבעון חסר לי, ויש לי רופא שלדעתי מומחה גדול וגם בן אדם - דוקטור דן לנדר שמו. הוא היה כמה שנים טובות בבלטימור שבארה"ב ועלה ארצה לפני כשנה וחצי.
סה"כ אני מרוצה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 12:04 |
|
| |
עדיין קיים עלית? המכשיר הכי לא אמין כיום, וגנוביה תיקח בחשבון עוזרת לטווח מוגבל ביותר אח"כ היא כבר לא אפקטיבית, וחבל על הכסף. שמעתי טוב על הסניף שם, רק תדאג להיות אצל אחות, דיאטנית, פודיאטר, ועו"ס במקביל לרופא.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2010 02:34 |
|
| |
בגלל המצב הבריאותי השתפר ב"ה מאוד אז יש לי הרבה שאלות אני מתקשר לדר' חגי ברקוביץ והוא מדבר איתי כמו שאני החולה היחיד במרפאה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2010 12:12 |
|
| |
אין פה אף אחד מלאומית?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2010 12:29 |
|
| |
יש לי חברה בלאומית ומרוב עזרה מהם פנתה בצר לה למרפאים אחרים שעולים ממון רב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 23:05 |
|
| |
חברים אין תגובה איך הרופאים והקופות חולים מתנהג
לכל אלו שהם מתוקים כל כמה זמן הן מבקרים אצל הרופאה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2010 19:55 |
|
| |
קופת החולים שאתם הכי ממליצים
עד שלא נתקלתי באותו רופא בכללית, שלמשמע שאלותי היה עונה לי:
תחפש בגוגל תקבל תשובה (שאלתיו אם אני יכול ללמוד רפואה בגוגל),
לא הפנמתי כראוי את הצורך בקופת חולים רצינית.
מבין קופות החולים כללית מכבי מאוחדת ולאומית,
אתם יכולים לפרט קצת מעלות וחסרונות של כל אחד ?
אני מוכרח לציין של'מכבי' יש שם טוב,
השאלה היא כמה זה מדוייק בשטח. http://bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=12&topic_id=2792432&forum_id=21077
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2010 23:14 |
|
| |
מאוחדת בקרית יובל היא מרפאה מצויינת מכל הבחינות !
|
|
|
|
|