בית פורומים חרדים מתוקים

סכרת ואלכהול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/3/2011 10:40 לינק ישיר 
סכרת ואלכהול

פורים מתקרב וזה הזמן לחשוב איזה שתיה לקנות וכמה וכו'  - להגיד את האמת אני אוהב מאד לשתות - יין בירה וודקה וויסקי אני אוהב הכל - לצערי הסכרת שלי לא אוהב אלכהול  בכלל -  היום המגביל את עצמי ליין וקצת וודקה בשבתות וימי פגרא . בכל זאת יותר מכוס של יין יבש משגע את הסוכר שלי - שעה אחרי שתיה הסוכר יורד ואז אחרי שעתיים  מתחיל לעולת (בלי שום קשר) כל ניסונתיי להתמודד עם זה עלו בתוהו  - יש הצעות - אשמח לשמוע 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 14:10 לינק ישיר 

ראשית אל תשתה אף פעם לפני ארוחה אלכוהול זה מוריד את רמות הסוכר לנמוך ביותר.
שנית לא רצוי לשתות כמויות, אלא כוסית כל שעתיים כמובן עם קרקר או פחמימה מלאה.
 ואם כבר כן בא לך לשתות אז תשים פלח תפוח בכוס ואז לא יהיו לך נזקים כתוצאה משתיה (שכרות, טילטולים ברמות הסוכר וכו'...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2011 14:32 לינק ישיר 

אבל לעשות קידוש זה תמיד לפני הארוחה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 17:02 לינק ישיר 

בקידוש יש לי קצת בעייה שאני צריך ללכת ליטול ידיים מיד וללכת לאכול אבל בעמצאה הסעודה אני יכול לשתות בלי בעיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 17:53 לינק ישיר 

השאלה היא האם אלכהול  גורם לרמת הסוכר להשתולל - אני אקח את עצת ככר אבל לא נראה שזה יעזור 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 20:14 לינק ישיר 

סוכרת ואלכוהול באמת לא הולך טוב יחד, כידוע.
חשוב לדעת שההשפעה שלו עלולה להמשך אפילו 12 שעות אחרי השתיה, ולכן חשוב מאוד לדעת לשתות נכון ולא לעבור את הגבולות. אלכוהול גורם בדרך כלל לעליה חדה ברמת הסוכר ואחרי זמן לירידה חדה וממושכת, וזו עלולה להגמר לא טוב.
השילוב הגרוע ביותר הוא אלכוהול+סוכר, כמו ליקר או יין מתוק. גם שילוב של ארוחה כבדה ועתירת שומן ושתיה מרובה לא עושה טוב.
הכי מומלץ לשתות לאט, ולאכול מנות פחמימה תוך כדי, מנה אחת לכל מנת אלכוהול, עם אינסולין מתאים. ולא להגזים בשתיה, לכל אחד יש גבול משלו שאותו הגוף לא יכול לעבור.
לגבי קידוש, בדרך כלל עדיף לקדש על יין יבש, בשיעור הקטן ביותר ומזוג לפי השיעור המיקל ביותר, כך הסוכר לא מתפרע וגם אפשר לשתותת יותר במשך הסעודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 21:39 לינק ישיר 

doark כתב:
השאלה היא האם אלכהול  גורם לרמת הסוכר להשתולל - אני אקח את עצת ככר אבל לא נראה שזה יעזור 
למה אתה חושב כך? התפוח מכיל חומר שמונע מאדי האלכוהול להתפשט (הוא סופח אותם)  וכך אתה שותה אך ללא הבעיות שהאלכוהול יוצר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2011 23:38 לינק ישיר 

לי הרופאה אמר לשתות כל יום בסעודה של הצהריים 60 עד 80 מ"ל ייו יבש אדום אבל לא יותר בפעם אחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2011 10:09 לינק ישיר 

נכון זה מגן על הלב ולא גורם שכרות ולא משנה איזון, אך מעבר לזה הכמות ששותים  ומס' הפעמים היא הבעיה העיקרית.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > סכרת ואלכהול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext