בית פורומים חרדים מתוקים

קופת חולים מכבי מפסיק אם המרשמים לשנה לחולי סוכרת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2011 00:58 לינק ישיר 
קופת חולים מכבי מפסיק אם המרשמים לשנה לחולי סוכרת

הייתי היום בבית מרקחת במכבי באזור המרכז אז אמרו לי שהקופה מפסיק מחודש הבא אם מרשמים לשנה כמו שהיה נהוג עד היום וצריכים להביא לכל חודש מרשם חדש מהרופאה לסטריפים לבדיקת הסוכר בדם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 14:50 לינק ישיר 

יש לך מושג למי אפשר להתלונן? למי לשלוח מכתבים?
מדובר בעול רציני!
במיוחד למי שלוקח ציוד לגלוקומטר, משאבה, ומזרקים ואינסולין. זה לא הוגן, ואני מקווה שרבים יתלוננו על כך. אפשר לחשוב שאנשים לוקחין ציוד מיותר סתם כדי לקשט את הבית או לחלק לשכנים. באמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2011 02:12 לינק ישיר 

אוי א ברוך, זו באמת צרה צרורה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2011 21:30 לינק ישיר 

יש לכם מרשמים קבועים גם לכל התרופות והציוד שאתם משתמשים בהם?

אם לא, אז מה הבעיה לקחת עוד מרשם מהרופא..?

הרופאים נותנים מרשמים לשלושה חודשים קדימה, זה יוצר שארבע פעמים בשנה תצטרכו להיכנס לרופא ולקחת מרשמים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2011 00:21 לינק ישיר 

אני חושב שצריכים לשלוח מכתב או אימייל לסגן שר הבריאות אולי הוא יצליח לעצור את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 14:41 לינק ישיר 

צורם רק פעמיים בשנה כי המרשם מוארך באופן אוטומטי לחצי שנה ע"י הרוקח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2011 21:56 לינק ישיר 

חייבים להתלונן.
זה מיותר ומעצבן! למה הרופא צריך להנפיק ערימת מרשמים לציוד כאשר ברור שאנו חייבים להשתמש בו? זה לא שאנו נקנה פחות בגלל זה. זה כן אומר ש"פתאום" הרופא לא יצליח להנפיק מספיק ציוד, רק 5 קופסאות סטיקים, או רק אחת לאלו שאינם נוטלים אינסולין. ומה אם הוא ישכח להוציא מרשם למשהו מהפריטים? תסתדרו בלי?
זו עוד דרך להקשות עלינו לקבל את מה שאנו זקוקים לו. וזה פשוט לא הוגן.

צורם, אני תמיד בקשתי מהרופא מרשם ל5 בקבוקי נובורפיד בחודש, כדי שיספיקו להרבה זמן, ואת שאר הציוד הוצאתי מדי חודש בלי ביקור מיותר אצל הרופא. עבורי כאם עובדת זו גזירה מרגיזה נורא. ואם אתה חושב שלא יאבדו לי המרשמים ל3 חדשים קדימה אתה טועה...מרבית הסיכויים שהם יאבדו/יתקמטו/יעבור התאריך. ככה זה.

הם בקופה פשוט מקווים שחולים יתייאשו ויקחו פחות ציוד, או יוותרו על חלקו (נגיד הסנסורים) בגלל הפרוצדורה הנוספת, וזו שיטה מכוערת למדי לחסוך בכסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2011 09:13 לינק ישיר 

יש שירות בבתי המרקחת של מכבי שנקרא אל-תור, אני מכניס להם את כל ערימת המרשמים לחודשים הקרובים ולפני שאני צריך משהו מהמרשמים אני מרים טלפון, מבקש שיכינו לי ומגיע לאסוף את זה ללא תור, כך יוצא שהמרשמים נעלמים ואני לא עומד בתור..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2011 12:43 לינק ישיר 

אפשר להכניס לבית המרקחת את המרשמים ולא להזמין מיד את הדברים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 13:51 לינק ישיר 

יש גם שירות שזה מגיע אליך הביתה
שולחים את המרשמים בפקס או דרך האתר והם מורידים או בה.ק. או באשראי והתרופות +ציוד מגיעים הביתה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2011 13:54 לינק ישיר 

אבטיח,

אצלנו בבית המרקחת יש קלסר מיוחד שבו הם מאחסנים את המרשמים ואת מרשמי ההשלמות לפי שמות המטופלים, אני משאיר שם את המרשמים ולוקח מהם מתי שצריך.

זה נקרא אל תור, או פקס תור.

מאוד נח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2011 18:39 לינק ישיר 

תודה.
אני הולכת לסניף ראשי של הקופה, אבדוק אם יש כזה דבר,
אם כן זה באמת פתרון מצוין.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > קופת חולים מכבי מפסיק אם המרשמים לשנה לחולי סוכרת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext