בית פורומים חרדים מתוקים

טבילה בים המלח עשוי לעזור לחולי סוכרת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/8/2011 09:31 לינק ישיר 
טבילה בים המלח עשוי לעזור לחולי סוכרת

על פי מחקר ישראלי חדש, טבילה בים המלח עשוי לעזור לחולי סוכרת להפחית את רמות הסוכר בדם.

ים המלח הוא אחד האוצרות הכי מדהים בעולם. וגם במהלך השנה האחרונה, זכה בתחרות הבינלאומית כאחד מ 7 פלאי העולם.

צוות חוקרים בראשות פרופ 'שאול סוקניק מאוניברסיטת בן גוריון בנגב מאמינים כי "במקרה בו הממצאים מעידים על רמות סוכר גבוהות בדם, חולי הסוכרת יוכלו לטפל ברמות הסוכר בדם בעזרת רחצה בים המלח ובכך יוכלו להפחית את השימוש בתרופות ובהזרקות אינסולין".
הניסוי כלל 14 אנשים עם סוכרת סוג 2, וכן קבוצה של 6 אנשים בריאים ששהו במים 20 דקות , רמות הגלוקוז ירדו בממוצע 163-151 מיליגרם לדציליטר (מ"ג / ד"ל), שזה 13.5 אחוזים.

מי שנשאר בתוך המים אפילו יותר, במשך שעה, רמות הסוכר בדם ירד ל 141.3 מ"ג / ד"ל.

ים המלח הוא אחד האוצרות הכי מדהים בעולם. וגם במהלך השנה האחרונה, זכה בתחרות הבינלאומית כאחד מ 7 פלאי העולם.

והנה כמה עובדות מעניינות על ים המלח :

ים המלח הוא הים השני בעולם , אחרי אגם אסאל בג'יבוטי, אפריקה.
ריכוז המלח בים המלח הוא 33.7%, לעומת ריכוז המלח בים התיכון, שהוא בין 3.5% לבין 3.9%.
תכולת ריכוז המלח הגבוהה הופך את חווית המתרחצים למהנה מאוד ומאפשר להם לצוף על המים .
כעת החוקרים מנסים לגייס כסף כדי ליצור מחקר בקנה מידה גדול יותר כדי להבין בדיוק במה ים המלח יוכל לסייע חולי סוכרת.

תוקן על ידי דריידיל ב- 31/08/2011 17:51:40

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2011 17:51 לינק ישיר 

אז צדקתי בהשערתי שזו הסיבה שרק שם יש לי סוכר מאוזן ואיך שאני מגיעה לאזור מישור החוף הוא קופץ ונוסק לגבהים.
אולי יקחו אותי להיות צוות מהחוקרים, הם יקבלו הרבה עובדות מדהימות.

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 31/08/2011 17:51:36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > טבילה בים המלח עשוי לעזור לחולי סוכרת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext