יש תרופה לסרטן!!
הסיפור שלי
מאת: שרה חמו
בשנת 1979 נודע לי שחליתי בסרטן קשה שהתפשט לכבד. הייתי אז אישה צעירה נשואה ועם שתי בנות. כמובן שהתחלתי בטיפול כימי כפי שהיציעו הרופאים, לא חשבתי כלל שיש אפשרות אחרת. תוך זמן קצר מהתחלת הטיפול בריאותי החלה להידרדר והרגשתי כל כך רע שהחלטתי להפסיק עם הטיפול ויהי מה. היה לי ברור שזה הסוף שלי אבל רציתי למות בלי שירעילו אותי וימררו את מעט החיים שנותרו לי.
התחלתי לחפש דרך אחרת כדי להרגיש שאני בכל זאת עושה משהו למען עצמי . מכל מה שהוצע לי בחרתי בשיטת קינגסטון קליניק שנראתה לי המאוזנת ביותר. תוך חצי שנה התחלתי להרגיש נפלא ולאחר שנה אף נכנסתי להריון. החלטתי ללדת את הילד בבית כי לא יכולתי לשאת את המחשבה להכנס לבית-חולים, ואכן הייתה לידה נפלאה בבית ונולד לנו בן חמוד.
מספר שנים לאחר מכן פתחתי בית מרפא שבו לימדתי אנשים מהו אורח-חיים בריא, אך לאחר שנתיים סגרתי אותו בגלל התנכלויות של משרד הבריאות. ניצלתי את הזמן שהתפנה לי וישבתי לכתוב ספר המתאר את השיטה וסיפורים של אנשים שהחלימו בעזרתה ממחלות רבות ושונות. השיטה המתוארת בספר "שביל הזהב לריפוי טבעי" מיועדת לשיפור הבריאות ובמקרים רבים גם מאפשרת החלמה. ברור שהחלמה מלאה היא תהליך של גוף ונפש גם יחד ולכן יש למצוא את הדרך גם לשינוי נפשי.
היום בריאותי מצויינת, אני מקבלת אנשים לייעוץ אישי לאחר שקראו את הספר וכן עורכת קורסים שנתיים לאנשים שרוצים לדעת יותר או להיות יועצים בעצמם. את כל המידע אפשר לראות באתר שלנו: www.naturalway.co.il
 |
|
|