בית פורומים ייעוץ והכוונה בעניני רפואה

תולעים אצל ילדים - יש לזה סוף?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2005 20:02 לינק ישיר 
תולעים אצל ילדים - יש לזה סוף?

אולי אי מי מן המשתתפים בפורום מצא פתרון לבעיית התולעים שלא תשוב?, חוץ מורמוקס שאחרי כמה חודשים חוזרות התולעים, להכניס שן שום - שרופא אסר עלי לעשות זאת, והילדים מסרבים לאכול שום...
אנא עזרתכם הדחופה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2005 12:16 לינק ישיר 

אני לא יודעת מה אומר רופא הילדים. אני יודעת מניסיון ששן שום, אפילו חתוכה לאורך, היא הדבר היחיד שעוזר לתולעים!
ורמוקס הוא טוב, אבל גם צריך לזכור לקחת אחרי שבועיים... מה שבדרך כלל שוכחים ואז הטיפול אינו יעיל, וגם התולעים חוזרות מהר שוב.

כמו"כ חשוב מאד! לגזוז צפרניים לילדים ולא לתת להם לכסוס אותן בכלל. חשוב לדאוג שהן תהיינה נקיות כל הזמן.

יש דרך לבדוק תולעים - בלילה (אז הן יוצאות) לפתוח את פי הטבעת לכיוון תאורה חזקה, לקחת קיסם אוזניים וכשרואים את החוטים הלבנים זזים לכיוון הפתח (וצריך להזדרז כי הם נסוגים מיד) - לתפוס אותם.

בהצלחה ורפו"ש במהרה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2005 00:27 לינק ישיר 

טיפול בתולעים חייב להעשות בהתמדה ובמשפחתיות.

ביצי התולעים מרחפות באויר ונכנסות לקיבה דרך כלי הנשימה.

הטיפול התרופתי הקונבנציונלי, מזיק מאד לנשים בהריון.
על כן כדאי לנסות עם שום ושאר דברים חריפים למשך כשבועיים לסרוגין.

שנה טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 00:06 לינק ישיר 

כל הרופאים עימם התייעצתי שללו מכל וכל שימוש בשן שום (לתוך פי הטבעת)
להלן ציטוט:
הטקסט שלך כאן
הטקסט שלך כאןהאם ידוע לכם איזה נזק עלול להגרם? ואולי לאי מי מכם רעיון נוסף לפתרון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 00:07 לינק ישיר 

תולעים הן מטרד קשה ומכיוון שהדבקה חוזרת שכיחה קשה להפטר מהם.

ורמוקס (100מ"ג למנה) הוא תכשיר יעיל, לעיתים הרופא ממליץ לחזור על המנה להבטיח את קטילת התולעים, לעיתים מנה אחת מספיקה ולעיתים יש לתת עד 3 ימים ברצף ולחזור לאחר כשבועיים. תכשיר אחר טוב הוא קומבנטרין הניתן 10מ"ג לק"ג משקל וגם כאן בדרך כלל מנה אחת או שתיים יספיקו (תכשיר זה לעיתים נמחק מרישום התרופות ולא תמיד קיים). יש גם תכשירים אחרים המתאימים לתולעים אחרות.

ישנם דיווחים כי אכילת שום עוזרת(בשום פנים ואופן לא להכניס לפי הטבעת!!! - דבר שלצערי ראיתי שגרם לנזק חמור) - אך אינני רואה ילד לועס שום.

בכל מקרה חשוב לטפל בסביבה הקרובה לילד - מצעים, מגבות תחתונים ובאנשים הקרובים אליו למניעת הדבקה חוזרת.

סליחה, מצו"ב ציטוט דברי הרופא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2005 00:06 לינק ישיר 

הומואפטית אמרה לי פעם משהו זה אמנם מגעיל ונשמע די מזעזע. אבל, לילה אחד נטול שינה כמעט לחלוטין ולא היה לי וורמוקס בהישג יד ניסיתי את זה ו...זה עבד.

חוקן ממיץ גזר - לסחוט מיץ גזר, אני גירדתי במגרדת דקה (לא רציתי להעיר את כל המדינה) ואספתי את המיץ שיצא הכנסתי למזרק של 5CC והזרקתי לפי הטבעת של הילד.

זה עובד פלאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2005 20:18 לינק ישיר 

גם להושיב את הילד בתוך אמבטיה של סוכר. אומרים שהן אוהבות סוכר, ושזה עוזר.
לא ניסיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > ייעוץ והכוונה בעניני רפואה > תולעים אצל ילדים - יש לזה סוף?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext