|
|
| נשלח ב-7/4/2010 21:29 |
|
| |
אם יקרה ההקפצה בשבילך
תוקן על ידי ככר_כסף ב- 07/04/2010 21:34:11
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2010 22:05 |
|
| |
חן חן לך.
אצלי דווקא זה היה שאחד הריונות אז גרתי בחו"ל והעמסת סוכר אינה בדיקה שגרתית שם..
בשבוע 34 עשיתי בדיקת דם שגרתית ואמרו שהסוכר שלי קצתגבוה, ועשיתי אז העמסת סוכר בשבוע 35..
תוצאות קיבלתי בשבוע 36 רק,ואז התחלתי לשמור על דיאטה ולבדוק סוכר, רצו להתחיל אותי באינסולין בשבוע 39 אבל התנגדתי ובשבוע 40 ילדתי תינוקת שמנה וחמודה ששקלה 4.120 ק"ג - להפתעת כולם ולמזלי הרב. היו לה נפילות סוכר ב3 ימים הראשונים אחרי הלידה אך ב"ה אח"כ הכל התאזן - גם לה וגם לי.
בהריון הבא - כבר הייתי בארץ - ובהעמסת סוכר הרגילה שיצא לי 233, הרופא רצה שאעשה של ה3 שעות - אמרתי שאין טעם, יש לי את זה וחלאס, וב"ה הייתי מאוזנת רק עם דיאטה. והתינוק נולד 3.865 - וכידוע שאשה שסובלת מסכרת הריון אשר יש לה הערכת משקל של תינוק 4 ק"ג או יותר ישר נכנסת לחדר הניתוח..
ושנתיים אח"כ הסוכר נדבק. ולצערי די זלזלתי בהתחלה אבל בחצי שנה האחרון התחלתי באמת לקחת ת'ענינים לידיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2010 23:40 |
|
| |
אם משהוא יכול להסביר מה זה העמסת סוכר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2010 00:29 |
|
| |
בדיקת סוכר בצום שתיית גלוקוז ובדיקות נוספות לאחר שעה שעתיים ושלוש
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 12:04 |
|
| |
רשלנות רפואית קרלסנס
שלום, קראתי קצת את מה שנכתב ואני חיי לציין שעושה רושם כי מדובר על רשלנות רפואית כי עצם העובדה שהרופא לא שם לב לבדיקות נתן טיפול לא נכון, זה רשלנות רפואית. אני מציע שתיכנס אבל לאתר www.carelessness.co.il , אתר מעולה שיסביר לך מה לעשות, כיצד להתנהג ולהגיש תלונה על רשלנות רפואית.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 12:05 |
|
| |
דיני חברות
| LUPA1315 כתב: |  | | שלום, קראתי קצת את מה שנכתב ואני חיי לציין שעושה רושם כי מדובר על רשלנות רפואית כי עצם העובדה שהרופא לא שם לב לבדיקות נתן טיפול לא נכון, זה רשלנות רפואית. אני מציע שתיכנס אבל לאתר www.carelessness.co.il , אתר מעולה שיסביר לך מה לעשות, כיצד להתנהג ולהגיש תלונה על רשלנות רפואית. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 12:05 |
|
| |
רשלנות רפואית קרלסנס
| LUPA1315 כתב: |  | | שלום, קראתי קצת את מה שנכתב ואני חיי לציין שעושה רושם כי מדובר על רשלנות רפואית כי עצם העובדה שהרופא לא שם לב לבדיקות נתן טיפול לא נכון, זה רשלנות רפואית. אני מציע שתיכנס אבל לאתר www.carelessness.co.il , אתר מעולה שיסביר לך מה לעשות, כיצד להתנהג ולהגיש תלונה על רשלנות רפואית. |
|
|
|
|
|
|