בית פורומים חרדים מתוקים

כפות רגליים - כל המידע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/3/2011 20:37 לינק ישיר 

חברים יקרים

תשמרו טוב על הרגליים

קיבלתי איזה סריטה פחות מ72 שעות בצד הרגל היום בבוקר אני רואה כבר אדום מסביב אז הלכתי לאחות שיבדוק היא ניקה את המקום כמו שצריך שלח אותי דחוף לרופאה והרופאה נתן לי כדורים ומשחה ואני צריך לחזור בעוד עשרה ימים

אני יכול להגיד כמעט לא הירגשתי שום דבר

הרופאה היסביר לי שחולי סוכרת הסיבוכים לזיהום בכל הגוף הרבה יותר מהר מבנאדם רגיל המזל שלי שאני בודק כמעט כל יום את כל הרגל הרופאה נתן לי ראיון בחלק של כף רגליים בפרט בין האצבעות לבדוק מול מראה זה יעזור לראות יותר טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2011 15:08 לינק ישיר 

רציתי להבין משהו, הפצעים האלה באים בגלל מחלת הסוכר או שכל בעיות בורידים יכולים לגרום לבעיות אלו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2011 21:30 לינק ישיר 

פצעים בכף הרגל אינם נגרמים ישירות מסוכרת. אלא, הסוכר הגבוה בדם יכול לגרום לנזקים בקצות העצבים והתוצאה היא חוסר תחושה ברגליים. נזק נוסף מסוכרים גבוהים הוא הרס של נימי הדם הקטנים ולכן אין אספקת דם טובה לקצות הגוף. חוסר התחושה עלול להוביל לפציעה ברגל, כמו דריכה על חפצים חדים, וכדומה. אם אין תחושה לא מרגישים מספיק את הכאב ועלולים להזניח את הפצע. סוכר גבוה מדי מקשה על ריפוי הפצע, ואם יש נזק לנימים אין גם אספקת חמצן טובה לפצע. כל זה יחד מוביל לכיבים הסוכרתיים המפורסמים. במצב קשה ממש, ורק במצב של סוכרת לא מאוזנת, עלול כיב כזה להוביל לקטיעת רגל (או יד, אבל מכיוון שפצע ביד נראה יותר לעין נדיר יותר מצב של הזנחה והתדרדרות.)

בקיצור, זה לא צחוק, מוכרחים לבדוק היטב את כפות הרגליים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2011 01:40 לינק ישיר 

בגלל הסוכרת עד שהפצע מתרפא לוקח יותר זמן אז זה יכול לגרום יותר מהר לזיהום

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > כפות רגליים - כל המידע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. סובלים מבעיית בריאות כלשהי? רוצים להתייעץ עם חברים על כל נושא רפואי? בקטגוריית רפואה ובריאות תמצאו את האנשים והפורומים המתאים לכך.