אני צריך עזרה אישית לי ולאחינו בני ישראל שבמשפחת המתוקים
לפרסם את הפורום בין חברים ולמשפחה דרך האימייל בארץ ובחו"ל אם כל החברים שנכנסים לפורים ישלחו אימייל לכל האנשי קשר ולבקש מהם לשלוח ולא לעצור זה יכול לעזור מאוד לעם ישראל תוך תקופה קצרה זה יכול להתפרסם בעולם.
יש היום לצערינו חולי סוכרת יותר מה שאתם חושבים. במשרד הבריאות כל אדם שיש לו סוכר 101 ומעלה אפילו פעם אחד אחרי צום אז אומרים לו לשמור דיאטה. הוא או היא נכנסו למשפחה המתוקה ויש הרבה אנשים שמתביישים מזה. ובקופת חולים חוץ מכדורים ובדיקות לא עוזרים מדי הרבה, רק אם אתם יודעים מה לשאול את הרופא/ה. אני מכיר קרוב משפחה שיש לו סוכר כמה שנים והוא אף פעם לא שמע שצריכים לאכול כל שלוש שעות. ואמרתי לו שלמדתי הרבה מהפורום. אני היום ב"ה שזכיתי לעזור לו ומצב הסוכר משתפר.
אני אישית אומר תודה רבה להיימישער על הפורום. כמה שנעזרתי דרך כל מיני אתרים, אבל כאן אנחנו חיים אם הציבור החרדי, אם האוכל לציבור החרדי, שבאתרים אחרים לא יכולים לעזור לנו. אפילו הדיאטנית שעובדת עם הציבור החרדי היא לא מסוגלת לעשות תפריט לציבור החרדי. יש הרבה נשים שהבישול זה לא חלק חזק שלהן וכשנופל עליהם משהוא או משהיא במשפחה חולה סוכר, מאבדים ידיים ורגליים ולא יודעים מה לעשות.
תודה רבה
רפואה שלימה
תוקן על ידי ככר_כסף ב- 28/10/2009 0:32:33
 |
|
|