בית פורומים מהפכת הבריאות קינגסטון קליניק

קראתי את הספר של שרה חמו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/10/2009 12:48 לינק ישיר 
קראתי את הספר של שרה חמו

ויש לי המון שאלות!!!!
א"א להתחיל לנהל אורח חיים כזה בלי שכל הסתירות מתיישבות
אם השיטה כ"כ מצליחה עד שהיא מרפאה מסרטן מדוע הבית הטבעי שהיה קיים נסגר?
מדוע רשויות הבריאות לא ממליצים ע"כ?
אם לי כאישה יש מחלה כלשהיא כיצד אני יכולה לרפא את עצמי?
שרה ילדה לידה טבעית וכפי המשתמע מכך לא סבלה מכאבים וכו, כיצד זה יתכן??? הרי הטבע זה: "בעצב תלדי בנים" האם הקללה לא חלה עליה????
בקיצור, לא ניתן להתחיל לנהל אורח חיים בריא רק מספר!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2009 21:25 לינק ישיר 

לגב' הנכבדה מקרית ספר.
שלום וברכה,

לפי שאלותיך לא נראה שקראת את הספר,ואם כן, אזי ברפרוף קל.
כיון שכל התשובות נמצאות בספר.!

מה גם שנראה שלא הבנת את הפרינציפ של קינגסטון קליניק " שהגוף מרפא את עצמו "  ( עמ' 93 ) כמובן אם לא הורסים אותו.

לעניין הלידה היא לא מציינת שלא היו לה כאבים - היא מציינת ( עמ' 39 " לידה ללא אלימות" ) שלרך הנולד לא היו לא כאבים וטראומות מהאור והקור,

מדוע רשויות הבריאות לא ממליצים ע"כ? עייני בעמוד 83 בפרק "הגישה הרפואית ".

אם השיטה כ"כ מצליחה עד שהיא מרפאה מסרטן מדוע הבית הטבעי שהיה קיים נסגר? עייני עמ' 48 שורה 16.

ומה קשור אם את "אשה" ויש לך ח"ו מחלה , המערכת החיסונית של כל אדם נועדה ע"י הקב"ה לרפא את הגוף.

את צודקת שאי אפשר להתחיל לנהל " אורח חיים בריא "  לפי הספר בלבד, כדאי מאד ליצור קשר עם שרה חמו, ואז  
תפתרנה כל השאלות והקושיות.

בברכה קינגסטון קלינק.

נ.ב. העברנו מייל לשרה חמו , ושאלנו אם היא תסכים לענות לאנשים בפורום.

תוקן על ידי קינגoטון_ק ב- 29/10/2009 21:27:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2009 00:50 לינק ישיר 

נבואות הזעם, אני באמת קצת מפקפק במטרת שאלותיך.

את מערבבת שאלות מקצועיות עם שאלות דמגוגיות, את נשמעת צועקת ממקום שהמטרה היא הצעקה ולא התשובה.
לא אתייחס לשאלותיך כי על כולם מדברת חמו בספרה, קראתי אותו בזמנו בעיון וכל שאלותייך ערוכים שם בדקדוק,

דרך אגב אני מחפש כעת להשיג את הספר ( היה לי אותו ולפני כמה שנים אבד לי) האם ידוע לך היכן ניתן להשיגו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2009 14:20 לינק ישיר 
ספרה של שרה חמו " שביל הזהב לריפוי טבעי "

ספרה של שרה חמו " שביל הזהב לריפוי טבעי " ניתן להשיג בסטימצקי, ובשאר חנויות הספרים. או אצל שרה בבית , ניתן להכנס לאתר שלה ע"י כתיבת שרה חמו בגוגל. יום טוב ובריא.

קינג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2009 01:27 לינק ישיר 

אני מתנצלת אם היה נשמע מדברי שבאתי להקניט! לא זו היתה מטרתי, כוונתי היא שעדיין אחרי שקראתי את הספר (ולא פעם אחת) עדיין נותרתי עם הרבה תהיות, ואשמח באמת לקבל מענה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2009 12:17 לינק ישיר 

יום טוב!

נו, אולי הגיע העת לברר את שאלותיך הרבות, מדוע שלא תפרסי אותם כאן אחת לאחת וביחד ננסה להבין.

(בהקשר לשאלותיך הקודמות אני בטוח שקיבלת תשובות לאחר עיון חוזר בספרה של שרה חמו באותם המקומות המסומנים לעיל).

יום נפלא ובריא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 11:30 לינק ישיר 
על השאלה האחרונה

כתוב "בעצב תלדי בנים" ולא בכאב! הרבה מפרשים את הפסוק בתור כאב אך זה לא בהכרח עקרוני.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > מהפכת הבריאות קינגסטון קליניק > קראתי את הספר של שרה חמו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext