| נשלח ב-10/11/2009 12:09 |
|
| |
הי עד פה כוס אחת מספיקה ומיד קרקר או פריכיה או בייגלך לא 3 כובות ממש לא! עדיך שיהיה לך גלוקוז נוזלי בבקבוקונים של 15 גר' של חב' גפן מדיקל באופן תמידי ורצוי בערכים כאלה לשתות מיד אחד ושני לאחר 10 דק'.
טל' להזמנה הביתה 1-800-352-252 הבקבוקון נקרא גלוקוזסטנדרט
תוקן על ידי ככר_כסף ב- 28/10/2009 13:49:20
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=12&topic_id=2709012&forum_id=20958
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 12:19 |
|
| |
כשרות?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 12:22 |
|
| |
על זה ככר - כסף יכול לתת תשובה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 13:15 |
|
| |
דוארק, בעיקרון זה לא צריך הכשר בגלל 2 דברים, א' זה עניין לפעמים של פיקוח נפש, ב' זה מכיל מים, גלוקוז (דקסטרוז מתירס) חומצה ציטרית, וחומרים משמרים, בעיקרון כל הדברים הנ"ל אין בהם חששות גדולות.
ההכשר הוא של המועצה הדתית בנצרת עלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 13:41 |
|
| |
התקשרתי אין להם כרגע האם אתם יודעים איפה להשיג
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 15:23 |
|
| |
בבתי מרקחת אפשר לקנות שפופרות של גלוקוג'ל, הכשר רבנות. זו שפופרת של ג'ל גלוקוז, 15 גרם. מאוד נוח לשמור בכיס או בתיק למקרה חרום. פעם גם מצאתי בסופר פארם בקבוקונים של נוזל בהכשר בעלזא, נדמה לי, אך לצערי אני לא זוכרת את שם החברה המייצרת.
כיכר? את בטח יודעת.
לענין אכילת יתר בהיפו, כולם סובלים מזה, כי הגוף משדר פאניקה כשהוא בהיפו. הרופא שלנו טוען שזה פשוט מסוכן לאכול יותר מדי בהיפו כי העליה החדה בסוכר מזיקה לכלי הדם הקטנים באופן ישיר! הקושי הוא בעיקר בדקות הראשונות עד שהגוף מתחיל להתאושש, וצריך ללמוד לסחוב אותן עד ששיקול הדעת חוזר. זה ענין של הרגל. אני נותנת לבן שלי סוכריה למצוץ-אחרי שתיה מתוקה, ואח"כ פרי או קרקרים, לפי המצב. אם ההיפו לא קשה מדי אפשר גם סוכריות מנטוס (6 סוכריות=15 גרם סוכר) במקום שתיה. הן מעלות סוכר מאוד מהר, ומעסיקות את הפה בלעיסה הגונה לכמה דקות. הכלל הוא לא להכנס ללחץ ולא למהר מדי, לא מתים כל כך מהר, לפחות לא מהיפו...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 18:04 |
|
| |
כן כן, אני פשוט עסוקה עם חזרות להצגה וסטאז' של טיפולים רפואיים משלימים לכן אני כמעט לא פה עד יום רביעי הבא.( זאת ההתנצלות על אי תשובה מיידית).
הבקבוקונים בהכשר בעלז הם של גפן מדיקל לשאר הכדורים, אבקות יש רק הכשר הרבנות. בכל מקרה במקרה פיקוח נפש מותר גם טרף!!! כן בדיוק כך, כך שלא חייבים במקרה זה לרדוף אחרי ההכשר. לי נאמר בגפן מדיקל - הנוזל הוא הכי טוב כי הוא ברגע מעלה את רמת הסוכר, בכל מקרה יש לשאת בתיק כשיוצאים מיץ פירות + קרקרים/פריכיות אורז וכו' , יש לשתות כוס מיץ +מנה של פחמימה מורכבת (לא שוקולד או סתם עוגיה) ולחכות 1/4 שעה ולאחר מכן לבדוק שוב רמות סוכר, אם עדיין נמוך לחזור על התהליך של שתיה +פחמימה והפעם 1/2 מנה. וזאת בכדי שהסוכר לא יקפוץ.
אם שותים את הבקבוקון יש להמתין 10 דק' לבדוק את רמת הסוכר ואם עדיין נמוך לשתות בקבוקון נוסף.
בכל מקרה אחרי הפעם השניה יש לבדוק סוכר רק לאחר 1/2 שעה לא לפני, ואם לא מרגישים טוב יש לשתות מים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 18:43 |
|
| |
תודה על כל המידע אבל כשרוצים לאכול ארוחה ובודקים סוכר והוא נע בין 40 - 60 האם לתקן את המצב ולחכות או לאכול את הארוחה מיד עם אינסולין
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 19:01 |
|
| |
קודם אוכלים ורק לאחר או באמצע האוכל מזריקים אינסולין.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2009 10:30 |
|
| |
תפוח אדמה מטיס את הסוכר כלפי מעלה!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2009 10:47 |
|
| |
תלוי בהרגשה, אם מרגישים רע או אם הסוכר ממש נמוך, פחות מ-50, כדאי כן לשתות מתוק כדי לא לאכול בבולמוס ולחטוף סחרחורת. אם הסוכר 60 בערך ןלא מרגישים רע אוכלים ומזריקים אינסולין לקראת סוף האוכל, כדי לתת לסוכר צ'אנס לעלות.
תפוח אדמה מעלה סוכר מהר אצל רוב הסוכרתיים אם הוא לא מטוגן, אבל לא אצל כולם!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2009 12:59 |
|
| |
כמה תפוחי אדמה צריך לאכול כדי להטיס מ50 ל100 בתוך 15 דקות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2009 20:55 |
|
| |
לא הייתי מנסה לאכול תפוח אדמה כדי לטפל בהיפו, ולדעתי סתם משמיצים אותו, ידעתם שלבייגלה יש אותו ערך גליקמי כמו סוכריות ג'לי? (80). קמח לבן מעלהסוכר יחסית מהר, נגיד בחצי שעה, כמו תפוח אדמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2009 09:21 |
|
| |
אין צורך להטיס את רמות הסוכר כי קשה להנחית אותן.
מעלים רמת סוכר ע"י שתיה מתוקה רצוי מיץ פירות ומנת פחמימה מורכבת כמו איטריות,פתיתים, אורז, וכו'.... ואז הרמה אינה צונחת שוב לאחר שעה.
יש עיניין גם לשמור על מסגרת ולא לנסות בחסות ההיפו לחטוף אוכל - לכן מאד רצוי בשביל לא להגרר לאכול מנת פחמימה (פרי, יוגורט, תפ"א, קטניות) כל שעתיים שלוש וכמובן אם אדם רואה שיש לו סוכר גבוה יכול להסתפק בחצי מנה+ ירק. אין צורך גם להעלות את הרמות להיכן שלא כדאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2009 20:11 |
|
| |
תלוי מתי ההיפו קרה
עם ממש בטווח שהאיסולין הקצר בפעולה אז חייבים משהו מתוק מהיר פעולה
כמו כוס מיץ מתוק או חצי כוס מיץ ענבים וגם פחמימה ארוכה בין מנה לחצי מנה תלוי כמה נמוך הגעת
אם עשית פעילות חורגת עם התאמצות מיוחדת ויש בדעתך להמשיך אותה , אז מומלץ לקחת 2 מנות ארוכות
במקרים נדירים אין מנוח מההיפו אז כדאי להוסיף עוד חצי מנה מהמתוק בצורת שתיה כמובן
יש כמובן עוד דברים וסוגים שונים
|
|
|
|
|