בית פורומים חרדים מתוקים

סקר : איזה סוג סוכרת יש לכם 1או 2

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2009 15:34 לינק ישיר 
סקר : איזה סוג סוכרת יש לכם 1או 2

זה יהיה חשוב איזה סוג סוכר יש לחברים 1 או 2  אחד מהחברים שאל אותי באישי אם צריכים לבדוק את רמת הסוכר כמה פעמים ביום והרופא אמר לו לבדוק רק בבוקר ובפורום הוא רואה שיש חברים שבודקים כמה פעמים ביום

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 15/11/2009 18:10:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 18:13 לינק ישיר 

חשוב מאד איזה רופא זה. אם הוא רופא משפחה שיבקש הפניה למכון סוכרת או לאנדוקרינולוג/ית שמתמחים בסכרת.
בכל מקרה אם הוא אינו חש בטוב לאחר האוכל רצוי שיבדוק מדי פעם גם שעתיים לאחר מכן ולא רק בבוקר.
אם הוא גבולי בלבד אין צורך לבדוק במשך היום אלא פעם בשבוע-שבועיים בלבד.

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 15/11/2009 18:14:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2009 19:21 לינק ישיר 

בכל מקרה חשוב שכולם יבינו שלכל אחד יש את ההוראות מהרופא שלו, שיעילות רק לו בלבד. כל עוד שהאדם מאוזן ומרגיש טוב אין סיבה שישנה תרופה, מינון או בדיקה. אםלא רגועים או לא מרוצים יש מקום להתייעץ.
כיכר, אני מכירה יותר מאדם אחד שבודקים כל יום לצרכי הרתעה... כלומר הם בסיכון מוגבר לפתח סוכרת "אמיתית" והם כן בודקים מדי יום, בעיקר כדי לזכור לשמור. גם חשוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 19:29 לינק ישיר 

יש לי סכרת סוג 2 ואני בודק 5 פעמים ביום
1.בבוקר 1/2 שעה אחרי שאני קם
2.אחרי ארוחת בוקר
3.לפני ארוחת צהריים 4. ושעתיים אחרי
5.שעתיים אחרי ארוחת ערב\לפני השינה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2010 21:11 לינק ישיר 

לי יש סוכרת סוג 2 בבוקר אני בודק כל יום ואחרי זה אם אני בבית אני בודק חצי שעה אחרי האוכל הבדיקה חצי שעה אחרי האוכל נותן את המצב עד כמה הסוכר עלה

ואם אני יכול אני בודק שעתיים אחרי האוכל שזה נותן את המצב לאיזון הסוכר אחרי האוכל עד כמה שהסוכר יורד זה לפי רופאה סוכרת גדול בחו"ל בפרט לאלו שהסוכר נמוך כמוני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 22:26 לינק ישיר 

לא ברור לי איזה סוג סוכרת יש לי, אני מתנהג עם זה כמו סוכרת 2. אבל ברקע מקנן הספק שמא זה LADA
בבדיקת GAD התשובה היתה חיובית כלומר סוג 1.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2010 23:38 לינק ישיר 

ברוך השם
 לא זה ולא זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2010 09:12 לינק ישיר 

מי_השלוח כתב:
לא ברור לי איזה סוג סוכרת יש לי, אני מתנהג עם זה כמו סוכרת 2. אבל ברקע מקנן הספק שמא זה LADA
בבדיקת GAD התשובה היתה חיובית כלומר סוג 1.

רק תדאג להיות מטופל אצל אנדוקרינולוג טוב ליתר בטחון. אבל בוודאי אמרו לך שבדיקת GAD לא תמיד מדויקת, כך שרק הזמן יוכיח.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > סקר : איזה סוג סוכרת יש לכם 1או 2
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext