| נשלח ב-21/2/2010 17:11 |
|
| |
אומגה 3 לאיזון הסוכרת
לאחרונה אני שומעת מכמה סוכרתיים, גם בפורום הזה, על נפלאות האומגה 3 בכלל ובאיזון סוכרת בפרט. אני שוקלת לתת לילדי אומגה 3 בקביעות, אבל חשוב לי לדעת יותר על הענין. האם יש הבדל בין אומגה 3 ממקור צמחי ובין שמן דגים? (הילד כמובן שונא דגים מכל סוג). האם יתכן שאומגה ממרווה טוב יותר משמן פשתן? ההבדל במחיר גדול מאוד!
האם יש מינון בטוח, והאם יש סיכון בלקיחת כמות גדולה?
אנא השכילוני מנסיונכם וידיעותיכם. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2010 17:55 |
|
| |
אבטיח יש הבדל תהומי, האומגה על בסיס דג לא מתאים לכל אחד והוא גם מעלה כולסטרול (למה? לא יודעת - עובדה). האומגה משמן פשתן יש לתת בכמויות קטנות ולילדים לא הייתי ממליצה כי הוא מאד חזק ולא ידוע לי שהוא עזר לסכרתיים אלא בעיקר לבעיות מעיים ועיכול. מה שכן ידוע לי ונכון כי יש לי עובדות זוהי האומגה מצמח המרווה. אם ברצונך לרוכשו תפני אלי באישי אשלח אותך למי שימכור לך עם הטבה כלשהי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2010 16:05 |
|
| |
אני לקוח כמעט כל יום אומגה 3
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 00:19 |
|
| |
יש אומגה 3 ממרווה מרושתת
יש אומגה 3 ממרווה מרושתת, אורגאנית, טבעית וללא שום רעלים,
לפרטים נוספים, אתם מוזמנים להתקשר אליי לטלפון:
אילה:
077-5505005
או
0528-602576
ולמידע מפורט על המוצר, היכנסו ל:
http://www.omega3marva.org/
תוקן על ידי geulanow ב- 29/06/2010 00:19:29
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 14:50 |
|
| |
המוצרים שמיוצרים מדגים טובים בהרבה מאלו הצמחיים. הם כבר נבדקו באלפי מחקרים והשפעתם הטובה על הרבה תופעות אצל האדם הוכח חד משמעית., גם הטענה כאילו מי שאינו אוהב דגים לא יכול ליטול קפסולה של אומגה 3 ממקור דגי , היא קשקוש. אין לזה זכר לדג אם מכניסים למקרר. לפי מה שאני יודע המוצר שמיוצר ממרווה הוא "פטנט" ישראלי שלא נבחן עדין באף פרמטר רפואי!! הוא משווק בשיטת פירמידה כלומר אנשים מתפתים לקנות כמות של סחורה כי חושבים שיצליחו לדחוף אותה לחברים, שכנים ובני משפחה. הם אוכלים אותה עם הסחורה ואז מנסים באינט5רנט ליצור כאילו שיחות תמימות על הנושא כדי שעוד תמימים יפלו בפח היקוש. אגב, המוצר שלהם הוא הכי יקר בשוק עם הכי פחות חומצות טובות שצריכיים לקבל מאומגה 3.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 15:19 |
|
| |
מורה יש לי אישור של הFDI האמריקאי ויש גם בדרך אישור לארופאי גם, והן נבדקו במשך 10 שנים ויעילים פי 10 מהדגים בדוק מוכח וגם אני ניסיתי וראיתי הבדל עצום. כך שאל תקשקש על דבר שלא ידוע לך
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|