| נשלח ב-3/3/2010 19:20 |
|
| |
למי יש רעיון ?
לצורך ביטוח רפואי בגולה, אני חייב לעשות בדיקת דם, אני מוגדר כעת בתור "גבולי" ואני לא רוצה שהביטוח יראה את זה
לכן אני שואל למי יש רעיון איך לוודא שהבדיקה יצא תקינה.
לעשות התעמלות לפני הבדיקה ? לשתות הרבה מים לפני הבדיקה ? לצום שלושה ימים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 19:33 |
|
| |
ללכת הרבה זה יכול יעזור
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 21:24 |
|
| |
אל תצום! תתחיל עכשיו להרבות בפעילות גופנית ותאכל לפי הספר. יום לפני הבדיקה תלך יותר מהרגלך וערב לפני הבדיקה תאכל רק מנה אחת של פחמימה ולא יותר, ואז יש סיכוי טוב מאוד שתצא בדיקה תקינה. אם לא-מצבך יותר קשה משחשבת... אל תתאמץ יותר מדי, כיז ה רק יעלה את הסוכר במקום להוריד. אל תשתה מתוק, גם לא דיאט. רק תקח את הבדיקה בערבון מוגבל, כי היא נעשית בתנאי מעבדה אם אתה עושה אותה כך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 22:48 |
|
| |
תודה לכולכם,
לא הבנתי טוב את דברי אבטיח, פעולות גופנית מעלים את הסוכר או מורידים ?
ולשתות מים לא עוזר בכלל ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 23:28 |
|
| |
יש כאלו שמשקאות דיאט מעלה את הסוכר
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2010 09:27 |
|
| |
פעילות גופנית מורידה סוכר בדם. מאמץ גדול מכל סוג, גופני וגם נפשי או מחשבתי גורמים לעלייה ברמת הסוכר. כך שהתעמלות מתונה עד סבירה מורידה סוכר אבל מאמץ גדול מדי יגרום לתוצאה הפוכה ורק יעלה את הסוכר. לשתות מים זה בריא, אבל לא ידוע לי שזה מוריד סוכר. אולי כן כדאי לך לשתות בבוקר של הבדיקה כדי שלא תגיע מיובש, כי התייבשות גם נוטה להעלות סוכר. בסדר? מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר הפעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2010 15:08 |
|
| |
תודה אבטיח, לא האמנתי לך אבל אני כבר צם מהבוקר כלומר מאתמול בלילה וחוץ מכוס מים לא הכנסתי שום דבר לפי, ובבוקר היה לי 110 עכשיו יש לי 130 אני לא מסוגל להבין את זה שהמספרים עולים בלי לאכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2010 19:57 |
|
| |
צום מעלה סוכר, קרקבון. הסיבה שאסור לסוכרתי לצום היא לא בגלל החשש מהיפוגליקמיה אלא עוד יותר בגלל החשש מעליה מטורפת של הסוכר. הגוף נכנס למצב של סטרס בגלל הצום, ולכן הגוף משחרר עודפי סוכר כדי לתת לו אנרגיה להתמודד עם הצום. לכן אל תצום. תאכל חלבונים, ירקות, וגם קצת פחמימות כדי לתת לגוף אנרגיה ברמה סבירה כדי שהוא יהיה רגוע ולא יכנס ללחץ מיותר. זה לא יעלה לך סוכר אלא יאזן אותך יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2010 17:56 |
|
| |
אבטיח עוד שאלה ואני עוזב אותך.
היום כשקמתי בבוקר היה לי 133 אכלתי רייסקריספיס (בן דוד של קורנפלקס) עם חלב, בשעה 12:00 היה לי 109 איך זה יכול להיות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2010 21:22 |
|
| |
| קרקבון כתב: |  | אבטיח עוד שאלה ואני עוזב אותך.
היום כשקמתי בבוקר היה לי 133 אכלתי רייסקריספיס (בן דוד של קורנפלקס) עם חלב, בשעה 12:00 היה לי 109 איך זה יכול להיות ? |
|
ברגע שהגוף מקבל את במסר מהקבה שיש אספקה סדירה של סוכרים(עמילנים) , אזי הוא לא משחרר סוכרים מהכבד, שזה מה שקורה בד"כ בצום !
אם תוכל כל 3 שעות, 2 פרוסות לחם , הסוכר שלך דווקא ירד !
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2010 22:44 |
|
| |
נכון מאוד-ארוחות לא גדולות כל 3 שעות הן המפתח לסוכר מאוזן. חוץ מזה, נראה שאתה לא רגיש לאורז ולחלב, ואלו לא מזונות שמקפיצים לך את הסוכר. יתכן שיש מזונות אחרים שדוקט כן גורמים לך עליה רצינית בסוכר, אז שים לב לתירס מכל סוג, תפוחי אדמה, לחם לבן, פיצה, וכאלו. אלו הסוגים הנפוצים שנוטים להקפיץ את הסוכר ברמה לא הגיונית. אבל אצל כל אחד יש תגובה אחרת, ואין בזה כללים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2010 21:39 |
|
| |
תודה רבה לכל העונים ובמיוחד לאבטיח, הצלחתי ב''ה שבבדיקת דם שעשיתי יצאה 98 כאילו על הבוקר, למעשה זה היה כמה שעות אחרי ארוחת בוקר משביע.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 01:41 |
|
| |
מוצרי חלב מקפיץ את הסוכר אסור לשתות יותר מכוס חלב ביום ולא פעם אחד
הרופאים אומרים לבדוק שעתיים אחרי ארוחה את הסוכר לראות שזה לא עובר את ה130 או גג 140 ואם זה עובר אז אתם צריכים לעשות חשבון מה אכלתם זה יכול להיות שהפחממות שאכלתם מקפיץ את הסוכר
וכל שלוש שעות לאכול קרקר או פירכיות אורז ולא לחם בגלל לחם משמין
קרקבון הכל מה שכותבים כאן זה לא הלכה אצל כל אחד זה אחרת בגלל זה אני אומר לכם לגשת לדיאטנית והיא תעזור הכי טוב מכולם והוא תסביר לכם טוב מאוד
והעיקר זה ללכת מנסיון זה מוריד את הסוכר והמשקל
כל הכדורים של סוכרת מחזיק מים בגוף ולתפטר מהמים בגוף אין כמו ספורט
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2010 10:24 |
|
| |
שמחים בשמחתך, ותמשיך לשמור על עצמך. לא לעולם חוסן... הרבה בריאות.
|
|
|
|
|