בית פורומים חרדים מתוקים

התוצאות החמורות של אי לקיחת תרופות בבפסח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/5/2010 15:36 לינק ישיר 
התוצאות החמורות של אי לקיחת תרופות בבפסח

הייתי אתמול אצל הרופא משפחה ולא היה הרבה אנשים בתור, אז הרופא ישב איתי ודיבר איתי והוא שאל אותי שאלה: למה הרבנים לפני בפסח לא יוצאים אם מכתב לאלו שחולי סוכרת לב שומנים בדם לחץ דם וכו' שאסור להם להפסיק לקחת את התרופות אפילו אם זה לא מופיע ברשימה של כשר לפסח? שאלתי אותו למה. אז הוא אמר שהיה לו כמה חולים שאושפזו בבית חולים בגלל שהפסיקו לקחת את התרופות, או החליפו את התרופה וזה לא היה טוב להם. הבדיקות שלהם אחרי החג החמיר מאוד  והרופא אמר לי  הנזק שאנשים האלו עושים לעצמם זה יכול להיות נזק לכל החיים. אז אמרתי לו שבשנים האחרונות הרבנים מוצאים מכתב כזה. אם הרופא  יתן לי את האימייל שלו אז אני אשלח לו את המכתב. היה בחדרי לפני החג אשכול אם מכתב של הרבנים שאסור להם להפסיק לקחת את התרופות. אתמול שלחתי לו את הלינק שבחדרי והיום הרופא היחזיר לי תשובה תודה רבה, ולשנה הבא הוא רוצה שבכל הסניפים של קופות חולים בארץ ולא משנה לו של מי שייך הקופה שיתלו את המכתב של הרבנים.  

http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2766025&whichpage=&forum_id=771

תוקן על ידי דריידיל ב- 07/05/2010 15:40:37

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 07/05/2010 17:49:06

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2010 17:48 לינק ישיר 

דריידל יש את המודעות גם בקופות החולים וגם ברחובות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/5/2010 17:49 לינק ישיר 

נכון - זה היה בכל חוצות העיר. ומה מרוויחים האנשים האלו שאינם שומעים לא להוראות הרופאים ולא להוראות הרבנים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2010 13:39 לינק ישיר 

יש כאלו שחושבים אם הם יחמירו יותר משהתורה מצווה אותם הם יהיה יותר יראת שמיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2010 13:57 לינק ישיר 

הם יראו את השמיים ולא ממקום טוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > התוצאות החמורות של אי לקיחת תרופות בבפסח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext