| נשלח ב-30/9/2010 18:46 |
|
| |
עזרה להורדת הסוכר
שלום לכל החברים
יש לי שאלה - אולי תוכלו לעזור
כל היום הייתי עם כאב ראש (דבר רגיל לחלוטין), אכלתי מאוזן, הכל לכאורה בסדר...
פתאום בבית הכנסת חשתי סחרחורת חזקה, אז הלכתי הביתה לשכב,חשבתי אולי סתם בגלל העומס והחום ככה הרגשתי
אבל זה לא עבר, גם בשכיבה
אחרי הבדלה אמרתי - אולי זה קשור לסוכר-? בדקתי ויש לי 133 אחרי שעתיים פלוס מארוחה אחרונה
1) האם לדעתכם הסוכר הגבוה זה הענין?
2) איך מורידים סוכר מהר? אני לא מסוגלת לעשות הליכה או שום דבר בכיוון עכשיו.
יש לציין כי בכללי הסוכר שלי פחות מ120 כל יום ולרוב אפילו פחות מ110. ואני מאוזנת בדיאטה בלבד.
תודה מראש
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2010 19:55 |
|
| |
אכן זה מעט גבוה, אבל עדיין לא נורא, לכן גם היו הכאבי ראש וחבל שלא בדקת קודם כדי לדעת מהי הרמה שגבוהה מאד עבורך. סוכר אפשר להוריד עם הליכה קצרה (אין צורך בשעה, מספיק 10-15 דק' ברמה שלך), או להשתדל לאכול דגנים מלאים, קיטניות והרבה ירקות בארוחה, בין הארוחות פרות או דגנים מלאים או כל מה שמכיל הרבה סיבים. דבר נוסף שאני ממליצה להורדת סוכר מהירה - 2-4 קוביות שוקולד מריר מעל 70% מוצקי קקאו לאחר הארוחה והסוכר יורד לרמות נורמליות מיד לאחר שעה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2010 20:24 |
|
| |
כיכר האם אתה מתכוון שוקולד ללא סוכר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2010 20:33 |
|
| |
אוקיי: כעת ב"ה התחלתי להרגיש קצת יותר טוב, לא עשיתי מאומה מלבד לשכב, לשתות קפה (שחור נטול ללא ממתק) והתקלחתי - בדקתי שוב וזה כבר ירד ל107.
לא היה שום מצב בעולם לעשות לא הליכה של 15 דק ולא הליכה של 5 דקות - הרגשתי שאני בקרוסלה מסחררת.
לגבי בדיקה לפניכן: המצב שלי לא עדי כדי כך שאמרו לי פעם לבדוק גם בשבת ובחג, כך שאני כלל לא נוהגת לעשות את זה. ובכלל לחשוב שזה קשור לסוכר לקח לי הרבה זמן :) חשבתי זה בטח הצפיפות והחום והרעש.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2010 20:38 |
|
| |
גם חום וגם צפיפות ולחץ זה מתכון בטוח לכאבי ראש ולעליית סוכר ולחץ דם גם לאדם בריא, כל שכן למי שיש סכרת אפילו מאוזנת, אז את בחברה טובה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2010 16:53 |
|
| |
זה יכול להיות אם אפילו יום לפני זה לא היה מספיק נוזלים בגוף אז מוחרת את לא מרגישה טוב
ואם זה ממשיך אני ממליץ לגשת לעשות בדיקות
|
|
|
|
|