| נשלח ב-9/12/2010 15:28 |
|
| |
מזל טוב! הצטרפתי למועדון.
עקב חשד לדלקת נתבקשתי לבצע בדיקת שתן, התוצאות הראה שיש חלבונים בשתן וגם סוכר. לפי בקשת הרופא עשיתי בדיקת דם והמספר היתה על הבוקר 180
הרופא בית שלח אותי ל diabetologist ויש לי תור לשבוע הבא.
מה אתם אומרים האם אקבל תרופות, או שימליצו לי על דיאטה ?
תוקן על ידי חולרה ב- 09/12/2010 15:28:48
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2010 16:52 |
|
| |
WELCOME TO THE CLUB
180 בצום על הבוקר זה די גבוה, אבל יעשו לך עוד בדיקות שונות ולפי זה הרופא יקבע טיפול מתאים. חשוב שתדע שגם אם נותנים לך תרופות, אם תקפיד על דיאטה מתאימה והתעמלות יתכן שתוכל בהמשך להפסיק איתן, אז אין סיבה להכנס לדכאון... בינתיים תקפיד לאכול כל 3-4 שעות (כן!) ולא לאכול סוכר לבן, קמח לבן (כמה שאפשר) ושומנים מיותרים. כן לאכול חלבונים וירקות, ולאכול גם בבוקר מוקדם, לא יותר משעה שעה וחצי אחרי שקמים. אפשר לאכול אפילו משהו קטן, קפה עם כמה ביסקויטים, העיקר לאכול. דריידיל הוא המומחה פה לעניני סוכרת 2, תוכל להעזר בו הרבה, ושיהיה בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2010 19:49 |
|
| |
חולרה שלום
זה לא סוף העולם אפשר לחיות אם זה בשלום, אני התחלתי ב312 והיום ב"ה מצבי טוב מאוד ואני לא לוקח שום כדור, רק שומר על דיאטה מה שמותר מותר אם גבולות, מה שאסור אז אסור זה כלל ראשון.
הפורום יכול לעזור הרבה רק תתחיל לעבור על האשכולות, כל יום קצת אז תלמד הרבה. ולכל שאלה לא להתבייש ולשאול זה רק יהיה יותר קל לך אפילו באישי יש כאן כמה חברים שיוכלים לעזור הרבה
ואת התרופאה שהרופאה נותן זה מאוד חשוב ללמוד בגוגל הכל על התרופאה בהתחלה הרופאה נתן לי תרופה שהFDA בארה"ב אסר לשווק אותו לפני כמה שנים וכאן בארץ הקופה נתן את זה בגלל זה כנראה יותר זול אז חזרתי לרופאה ואני דרשתי איזה תרופה אני רוצה ובסוף הרופאה לא היה לו ברירה והוא נתן לי משאני רציתי בגלל אמרתי לו אם אתה לא תיתן לי אני יוצא לתקשורת
והעיקר להתחיל ללכת כל יום מינימום חצי שעה ביום זה התרופה הכי טוב שיש היום
http://bhol-forums.co.il/topic.asp?topic_id=2712332&forum_id=20958
רפואה שלימה
תוקן על ידי דריידיל ב- 09/12/2010 20:50:39
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2010 15:15 |
|
| |
תודה לעונים.
שאלה: האם קיימת סיכוי שאחרי הבדיקה הגדולה יחייבו אותי להשאר בבית חולים ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2010 16:10 |
|
| |
את בדיקות דם עושים בקופת חולים ולא בבית חולים.
בערך של 180 לא שולחים עדיין לבית חולים,נותנים טיפול של כדורים ודיאטה
אם תשמור והרבה תפילות הכל יהי' בסדר גמור ואין לך ממה לפחד
תוקן על ידי ככר_כסף ב- 11/12/2010 18:45:31
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2010 21:23 |
|
| |
האם אתה מתכוון בדיקה בצום ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2010 21:44 |
|
| |
בכדי שתקבל תרופות לא די ב180יח' בצום, יש צורך בבדיקות (ניטור) לפני ואחרי אוכל. בד"כ מתחילים עם דיאטה ופעילות גופנית (כאשר הערכים מתחת ל250), אם זה לא עוזר במשך חצי שנה יתחילו עם כדורים בהתאם לרמת הסוכר שלך. בכל מקרה יש לשלול סכרת נעורים באם אתה מתחת לגיל 35.
|
|
|
|
|