| נשלח ב-10/6/2011 14:42 |
|
| |
מה הזמן המומלץ של הפסקה בין ארוחה לארוחה
מה הזמן המומלץ בין ארוחה לארוחה ?
כאשר לאחר כל ארוחה רמות הסוכר עולות אם במיידית ואם לטווח הבינוני
בין לסכרתיים ובין לטרום סכרתיים
לדוגמה אכלתה כעת חתיכת עוגהם כמה זמן לחכות עד לסעודה הבאה?
כמובן הכל במידת האפשר
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 22:41 |
|
| |
בין שעתיים וחצי לשלוש שעות
אבל כל גוף זה אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 13:38 |
|
| |
אין קשר בין מה שאכלת לבין הפסק בין ארוחות. אתה צריך לאכול כל 5-6 שעות ארוחה מלאה וביניהן ארוחות קלות (ביניים). בכל אחת מהארוחות המלאות (בוקר צהריים ערב) אתה צריך לאכול 2 מנות לחם +מנת חלבון+ירקות בכל צורה שהיא +מנת שומן, בארוחות הביניים יש לכול מנת פרי/פחמימה/חלב או משני סוגים יחד. אתה עם הדיאטנית בוחרים מה ואיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 15:36 |
|
| |
את אותה השאלה יש לגבי ארוחות הביניים, מה הזמן המומלץ להפסקה ביניהם, בשביל שהסוכר לא יהא גבוהה מידי לאורך זמן ?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 21:59 |
|
| |
ירקוני, לא זה הענין.
הסוכר לא אמור לעלות משמעותית אחרי אוכל בגוף בריא. בגוף סוכרתי גם צום ממושך גורם לעליה רצינית של סוכר בדם, כי כאשר הגוף נכנס לסטרס הוא משחרר סוכר, ובגוף סוכרתי-יותר מדי סוכר.
סוכרתי אמור לאכול כל 3 שעות בערך, ולטפל בסוכרת כדי שהסוכרים לא יקפצו, בלי קשר לארוחות.
ועוד הערה קטנונית: עוגה זו לא אופציה לארוחת ביניים יותר, צר לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 22:17 |
|
| |
שעתיים אחרי האוכל אסור שיהיה מעל 135 וגג 140
אם אתה רואה שעתיים בול אחרי האוכל שהסוכר עולה מעל 140 אז הפחממות שאכלתם זה לא טוב לכם אז תחליף את הפחממות
אצל כל גוף זה אחרת כל חולי סוכרת צריך ללמוד איך הגוף מגיב לכל מיני מאכלים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 09:56 |
|
| |
דריידיל העניין הוא שידידי משכבר הימים מתעניין יותר על טרום סכרת, ואינו צריך לבדוק את הבדיקות שאתה כותב, כך שאין לו אינדיקצייה על כך
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 12:43 |
|
| |
אנחנו חוזרים לפזמון טרום סכרת? סכרת היא סכרת על כל שלל שמותיה וההתנהלות היא אותה התנהלות בעניין אוכל/תרופות/פעילות גופנית!!!!! אז בבקשה הפסק אם הזמירות של טרום סכרת!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 16:56 |
|
| |
ככר אכן אנחנו חלוקים כי בהוראות שהוא קיבל מהרופא אז הרופא אמר לו שלא צריך למדוד ארוחות ולתכנן ולא למדוד סוכר וכולו וכולו ומכאן נובע כל פעם חילוקי הדעות בינינו ושוב הרופא אמר לו שמירה ודיאטה עצמאית כן, פעילות גופנית כן, מעבר לכך לא כי פשוט אין צורך
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 18:28 |
|
| |
כן תקשיב לרופא שלא מבין מאומה בסוכרת ואז תגיעו למצב כמו שלי, אבל לא בטוח שתצליח לעבור את מה שאני עברתי (הייתי עם קריסת מערכות)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 22:59 |
|
| |
אם אפשר מילה, ירקוני, ידידך בהחלט צריך לשקול לגשת למרפאת סוכרת ולקבל הערכת מצב. זה נכון לצערנו שרופאי משפחה לא מספיק מתמצאים בטיפול בסוכרת, וזה נושא שנמצא בהתקדמות מהירה בעולם הרפואה. לפעמים רופא המשפחה פשוט לא מספיק לעקוב אחרי המידע החדש שמציף את עולם הרפואה, וחבל על החבר שלך.
|
|
|
|
|