בית פורומים מהפכת הבריאות קינגסטון קליניק

מה היחס של הקליניקה לציה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/8/2011 00:22 לינק ישיר 
מה היחס של הקליניקה לציה?

שלום,
קראתי את הספר של שרה ומאוד התרשמתי! שיטה פשוטה ובלי חנטרישים...

מאז אני משתדלת ליישם את השיטה, אבל רציתי לדעת אם כדאי לי להוסיף ציה ואם כן אז מתי ואיך?
האם הציה באמת עוזרת לסובלים מעצירות?

לגבי הפשתן:
לא כ"כ הבנתי, מה הכוונה שהוא מתחמצן??

תהיה שלי לגבי השיטה-
1. בשר! איך אפשר בלי זה?הרי ידוע שבשר זה בריא... אני אוכלת מעט בשר רק בשבת מאז שהתחלתי,
אבל אני מפחדת שעכשיו יהיו חסרים לי ויטמנים כלשהם בגוף...
2. 30 כוסות מים בשנה!? זה ממש לא נשמע לי הגיוני... איך?? ניסיתי כמה ימים לחיות רק על מי פירות ופשוט התעלפתי והתייבשתי.
 מאז אני מקפידה כן לשתות מים. איך אפשר לחיות בלי 5-8 כוסות מים ביום?

אני מקווה שמישהו מהקליניקה נכנס לפורום מדי פעם.. כי אני רואה שהתגובה האחרונה מלפני 7 חודשים.

תודה רבה וד"ש לשרה (:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2011 22:04 לינק ישיר 

שלום שירלי.

אכן הפורום היה במנוחה קצרה, אך כעת הוא חוזר לפעול בשיא המרץ.

יום נפלא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2011 21:25 לינק ישיר 

אן_ שירלי נכבדה!

מי שאוכל 2-3-4 פירות בבוקר בעצם הכניס לגופו לפחות כוס עד כוס וחצי מים., כי הפירות מכילים 97% מים.

אם בצהריים תאכלי סלט ירקות + 5 עלי חסה גדולים + חצי אבוקדו + 250 גר' גבינת עיזים עם לא יותר מ -240 מ"ג נתרן (מלח) ותסיימי בכוס יוגורט עיזים עם 2 כפות זרעי פשתן טחון ללא השהיה (שלא יתחמצן), הרי שנוספו לך עוד כ- 3-4 כוסות מים.

בערב תאכלי מרק ירקות שהוא שוב כ – 1-2 כוסות מים ולאחריו קינואה עם 2 כפות תחינה גולמית אורגני, הרי שיתווסף לך עוד ככוס מים. אם את יודעת לספור תגלי כמה מים את מכניסה לגוף בכל יום ללא שתיית מים או נוזלים אחרים.

אלא שמסתבר כך:

1. את אוכלת מלח במשך היום דבר הגורר אחריו שתיה מרובה שאינה רצויה.

2. את שותה מתוך הרגל או פינוק משקאות ממותקים.

לסיכומו של דבר. כדאי לקרוא שוב את הספר של שרה ולדקדק במה שהיא מציעה לאכול במשך היום.

לענין הבשר את כותבת ש"ידוע" שזה בריא. מניין ידוע? ממה שכולם אומרים. אבל מי שאוכל 250 גר' גבנה מקבל את כמות החלבונים הנחוצה + ביצה בערב (לא מטוגנת) + קינואה שהיא גם חלבונים. ואז אין צורך לאכול בשר שהוא קשה לעיכול ושוהה במעיים שעות רבות ונרקב במעיים דבר היוצר שתי בעיות, א. ריח רע לצואה ולגזים. ב. רעלי הרקבון נספגים דרך דופן המעי למחזור הדם וגורמים לצרות רבות כפי שכתוב בסיפרה של שרה חמו.

אחרון חביב לגבי צ'יה, מעלותיו נשמעות מוגזמות, אפשר בהחלט להסתפק בפשתן שמחירו הוא חמישית ממחירו של הצ'יה.

שנה טובה ובריאה!

תוקן על ידי oיוון ב- 09/10/2011 21:26:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 00:32 לינק ישיר 

וואוווהווו

אני שמח שהפורום חזר לפעילות, אני חושב שהוא נצרך ביותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2011 00:01 לינק ישיר 

תודה רבה סיוון!

מזל שחזרתי לבדוק
אן (:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > מהפכת הבריאות קינגסטון קליניק > מה היחס של הקליניקה לציה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext