בית פורומים ייעוץ והכוונה בעניני רפואה

טיפולי שיניים במחירים נוחים באונברסיטת תל אביב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2017 16:11 לינק ישיר 
טיפולי שיניים במחירים נוחים באונברסיטת תל אביב

שמי יאיר זינגר אני סטודנט לרפואת שיניים באונברסיטת תל אביב ואני שמח להזמין אתכם לטיפולי שיניים אצלינו. אנחנו עושים את כל סוגי הטיפולים במחירים נוחים וביחס אישי ובפיקוח של מומחים.
מוזמנים ליצור עמי קשר ולקבוע תור לבדיקה ללא כל התחייבות.
יאיר זינגר-0525445131
[email protected]

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 12:57 לינק ישיר 

זה נשמע מעולה, אבל באופן אישי אני אפילו מפחדת לפתוח את הפה מול תלמיד. זה לא שאני לא בטוח לגבי הכישורים שלך, אבל רופא מנוסה מעורר יותר ביטחון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2021 16:18 לינק ישיר 

אני לאחר מספר טיפולים כחלק מסדרה של שיקום שיניים, כתרים, ואפילו גשר ששמנו לכמה חודשים אבל הרופא שלי היה רופא שיניים באשקלון, הוא היה מצוין אבל עכשיו אני נאלץ לעבור לרמת גן במסגרת העבודה ואני לא בטוח איך מתרגמים את הוראות הטיפול ואיך להעביר את התיק הרפואי בעצם  כדי שידעו בדיוק מה עשיתי כבר ומה לעשות בעתיד? האם זה אפשרי גם דרכך אפילו שמדובר בסטודנט ולא במרפאה רגילה של קופת חולים? .האם יש דרך לאתר רופאים או לתת לרופאים להעביר את המידע אחד מהשני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2022 14:27 לינק ישיר 

במקרים של טיפולי שיניים מורכבים, מניסיונו מומלץ להתיעץ עם מומחה לשיקום הפה אני קיבלתי המלצה כאן בפורום ועברתי טיפול אצל מומחה ומאוד מרוצה מהתוצאה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > ייעוץ והכוונה בעניני רפואה > טיפולי שיניים במחירים נוחים באונברסיטת תל אביב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext