היי לכולן :)
בעקבות המלחמה, שהסטרס והחרדות בשיאם, רבים מאיתנו, חווים עלייה במשקל וחולאים רבים.לאור המצב, אני יוצאת במבצע עבור עם ישראל, שהרי, שכוחנו באחדותנו!
אם גם לך קשה לשמור על משקל מאוזן,
גם לך נמאס מדיאטות מצמצמות וקיצוניות,
גם את מרגישה תסכול, רגשות אשמה וחוסר אמון בעצמך,
אני אגלה לך שיש משהו לעשות עם זה. אני גם הייתי שם.
גם את יכולה אחת ולתמיד לחיות באהבה ושלום עם עצמך ועם האוכל, ולקיים מערכת יחסים נפלאה בינכם!
בואי והצטרפי אליי, ולעוד אלפי נשים שמתמודדות עם התופעה.
ואכיר לך עולם חדש שלא פגשת עד כה!!
אז, קודם כל, למי ההצעה מתאימה? למי שמרגישה חוסר אנרגיות, כבדות, עייפות, נפיחות, עלייה במשקל, כאבי ראש, דיכדוך וחוסר אמונה בעצמה בעקבות חוסר הצלחה בדיאטות וכו׳ ורוצה לטפל בזה ע״י ליווי והדרכה צמודים שלי. מה שאני מציעה זה תהליך ליווי שלם הכולל 4 מפגשים בני שעה (פרונטלי או בזום), שבהם אתאים לך את שיטת התזונה שלמדתי, לפי סדר היום שלך, העדפה שלך וכו׳.
כך שממפגש למפגש אתם תרגישו איך הכל משתפר אצלך!
זו שיטה מדהימה שמשתלבת עם כל סוג תזונה, ההתמקדות היא להוסיף עוגני בריאות שמאזנים ומנקים את הגוף, כל אדם צריך להכיר את הגוף שלו וללמוד את השיטה הזו.
אני חותמת על התהליך הזה, זה תהליך שקודם כל עברתי בעצמי וראיתי איזה שינויים מטורפים זה עשה לי בחיים שלי. לסיכום: זה תהליך משנה חיים שבזכותו תקבלו המון כלים- פיסים ומנטלים, עוגני בריאות, מתכונים בריאים וטעימים, וסדר שיחד
.יהפכו אותך לגרסה בריאה ומשודרגת של עצמך (את תקבלי את כל קבצי הלמידה, והכל נשאר אצלך לתמיד)
ועכשיו יש לך הזדמנות לקבל את התהליך הזה
במחיר סימלי ממש של 200-400 שקלים חד"פ, במקום 600-1200 ש״ח (מחיר מלאה של התהליך) תמורת מחויבות לתהליך ומתן משוב בסוף התהליך.
מי שזה יכול לענין אותה שתשלח לי הודעה בפרטי ונמשיך משם.בברכת בריאות איתנה ושלמה של הנפש והגוף לכל בית ישראל. אמן.
תוקן על ידי הטבע_שבך ב- 05/02/2024 18:27:29
תוקן על ידי הטבע_שבך ב- 05/02/2024 19:04:20