| נשלח ב-20/2/2005 01:58 |
|
| |
נשים?...במוסיקה?... יש סיכוי?! -אתם פה!!
טוב, אז מוסיקה זו רק דוגמא כמובן.
ו... כן, זה אפשרי. למה לא?
כי דוחקים את רגלינו?
חברות וחברים!
פורום זה מיועד רק למאמינים שאפשר לשנות את הדברים.
שגם הנשים תוכלנה להשתלב בתעשיית המוסיקה ודומיה הנשלטת בידי הגברים.
לא כזמרות, כמובן. כמלחינות, משוררות, מפיקות ואפילו 'סתם' טכנאיות ועוד (כיד הדמיון הטובה עליכן/ם).
בפורום זה תוכלו:
1. לכתוב את דעתכם לגבי הנ"ל ובכלל.
2. להכיר לנו זמרות, שחקניות וכו' - נשים שעוסקות באומניות הבמה. תוכלו לבקר את יצירותיהן כאן.
3. תוכלנה (נשים!) לכתוב את יצירותיכן שלכן (שירים, סיפורים, מחזות ותסריטים. גם לחנים, אפשר להוריד את ה'פינלה' - תוכנה לכתיבת תווים ו/או להקליט את שירכן ולהעלותו כאן).
כל הזכויות שמורות!!
גברים, אנא מעטו בכתיבת יצירות משלכם. תוכלו להביע דעה ו/או להשתתף ביצירות הנשים (נשים תוכלנה להעזר בגברים ע"מ שישירו,למשל).
קחו נשימה עמוקה ותתחילו להאמין,
בעזרת ה' עוד נגיע רחוק.
האומנות מתחילה כאן!!
חכו להפתעות.
*נ.ב. כותבים שאושרו מתחייבים לשמור על זכויות היצירות הנחשפות כאן. (או במילים פשוטות: סודיות!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2009 15:26 |
|
| |
הרבה הצלחה לא להתיאש
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2010 08:28 |
|
| |
בסד
הפורום הזה חייב לבתרחב תשתפו עוד חברות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 00:57 |
|
| |
טוב שיש כזה פורום!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 14:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2018 23:08 |
|
| |
אסור לנשים להתעסק בכל מה שקשור למוזיקה. זה לגברים בלבד
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2019 01:44 |
|
| |
מי שכתבה את ההודעה האחרונה, פשוט לא מבינה במוזיקה...... אני שרה במקהלת נשים ולומדת פיתוח קול בצורה הכי צנועה וכשרה שיכולה להיות וכמובן הכי כייפית ושמחה!!!!! אין כמו מוזיקה ושירה!!!!!!!!! ואני הכי חרדית שיכולה להיות...... ז''א, דוסית...... ומי שכן מבינה במוזיקה נראה אם היא יודעת מה השם שלי קשור לתחום המוזיקה..... תני פירוש והסבר.....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2019 10:09 |
|
| |
סופראן את קצת חיה בסרט... גם מי שלא מבין במוזיקה יודע מה זה סופרן (כותבים "סופרן" ולא "סופראן")
לא שאני מצדיקה את הודעתה של הפצפצית מעלייך...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2019 11:02 |
|
| |
זו מילה לועזית, כך שלא משנה כ''כ אם זה עם א או לא..... כמו עוד המון מילים שלקוחות מהשפה הלועזית....ומה הקשר 'חיה בסרט' למה שכתבתי??
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2019 11:06 |
|
| |
ועדיין לא הסברת מה זה "סופרן" ואיך זה קשור למוזיקה.... (וגם לא הבנתי אם את בת או בן.... )
|
|
|
|
|