איחולי שכולנו להרבות טוב בעולם. שנחלוק עושרנו בנפש חפצה, ונגלה כי לא זאת שלא התרוששנו, אלא אף הוננו גדל עשרות מונים. שנלמד סבלנות ונדיבות מהן, ושה' ישטוף אותנו באהבתו, ולא יסירנה מעמנו לעולמים. שנלמד לחיות בשלום עם עצמנו, ונדע לפתור כל קונפליקט בלי סער. שנחוש תמיד ראויים, אהובים, מוגנים.
שנזכה לשנת גאולה וישועה, במישור הפרטי ובמישור הכללי- יחד עם כל בית ישראל.
כתיבה וחתימה טובה לאלתר, בספרן של צדיקים גמורים.
נשלח ב-8/9/2010 00:24
כאלו איחולים אני אוהבת... תודה לכן רונית ומקווה.
מוסיפה אחולים לשנה של גילוי האני וגם האחר וקבלתו ללא בקורתיות מיותרת. ליצירה אישית והתקדמות אמיתית. לאומץ להתמודד ולבצע שינויים הכרחיים כאדם פרטי וכחברה... לתשומת לב לדברים הקטנים והטובים שהקב"ה נותן לנו בידו הרחומה. והכל מתוך שמחה והתעלות!
שנה טובה, לכל חברי הפורום האהוב והמיוחד הזה ימלא ה' כל משאלות לבכם לטובה!
נשלח ב-8/9/2010 14:03
טוב, אני לא כזה מקורי, אני אכתוב באמת את מה שאני רוצה ומאחל לכולם ולעצמי. שנה שתבוא הגאולה, הפרטית והכללית, שכל הרווקים והרווקות ימצאו את זווגם, ושיבוא המשיח. אמן.
נשלח ב-8/9/2010 14:04
טוב, אני לא כזה מקורי, אני אכתוב באמת את מה שאני רוצה ומאחל לכולם ולעצמי. שנה שתבוא הגאולה, הפרטית והכללית, שכל הרווקים והרווקות ימצאו את זווגם, ושיבוא המשיח. אמן.
נשלח ב-13/9/2010 18:46
אני גם לא משורר אבל אני מברך את כולנו בשנה טובה לאלתר לחיים טובים ןבריאים נפשית וגופנית. ממקום אישי אני מאחל שנזכה להיות יותר סבלנים וקשובים לילדינו.
ושהפורום הזה שבאמת מיוחד ימשיך לשגשג ולהיות מקום להתייעצות ולתמיכה. ותודה למנהלת שמקדישה מזמנה ועונה בהרחבה בחכמה ובהעמקה לכל שאלה.
כתיבה וחתימה טובה
נשלח ב-14/9/2010 10:12
תודה על הפירגון זה נותן כח להמשך. אני מאמינה שהתפתחותו היפה של הפורום נזקפת רבות להשתתפותכם הפעילה. שאלתו של יחיד כפי ששמענו עשויה לסייע לשני הסובל ממצב דומה ותגובה תומכת פעמים מצילה נפשות!.
אני חושבת שהכתיבה בפורום וירטואלי היא אתגר לא פשוט וכל שכן למי שחדש בתחום. כיוון שאנו לא רואים ולא מראים פנים, לא שומעים ולא משמיעים צלילים וטון דיבור, לא תמיד אנו מסוגלים להעביר או להבין בהצלחה את הדברים הכתובים כמו בתקשורת פיזית.
בהזדמנות זו אני רוצה לבקש סליחה אם פגעתי במישהו ביודעין ושלא ביודעין
כי יחלה הגוף הנפש תרפאנו אך כי יחלה הנפש ראש השנה תרפנה תודה תודה תודה וגמר חתימה טובה
נשלח ב-18/9/2011 18:20
שנה נהדרת לכולם עם דימוי עצמי חיובי, שלווה פנימית שיגשוג עצמי ובריאות הגוף והנפש. מקסים להיות פה לשמוע את המשתתפים ותודה ענקית לד"ר רונית שמנהלת פורום על רמה! עשיר !ופורח!
נשלח ב-20/9/2011 20:53
מצטרף לכל מילה של מטופלת ומוסיף שתהיה שנה ללא דרמות סוערות וניסיונות קשים בנפשות היקרות שנמצאים פה ובב"ב ותודה לרבון העולם על כל החסד ושדואג להביא תרופה למכה כמו הפורום פורטל הנפש החברים שפה והמנהלת ד"ר לזר שעושה עבודה מסורה ומקצועית ישלם לה ד' כפל כפליים.
נשלח ב-20/9/2011 22:20
מצטרפת לאיחולים ומאחלת לכולם שנראה ישועות בקרוב!
נשלח ב-21/9/2011 23:13
שתהיה שנה טובה
שנה של שלום בעולם
שלום במשפחה
ושלום בפנים בתוך הנשמה
ומצטרף לתודות שלעיל למנהלת שעונה בעמקות ובמקצועיות לאין שיעור
ולחברים בפורום שנראה שמבינים בנפש ו התומכים ומעודדים אחד את השני
נשלח ב-22/9/2011 08:41
גם אני רוצה לברך את כולם בשנה טובה ושבעוד שנה נהיה במקום שייחלנו לו היום.
וגם אני מצטרפת להוקרה ולהכרת הטוב לכם חבר'ה שאתם כל כך נחמדים ונעימים מבלי שאני בכלל מכירה מישהו מכם בחיים 'האמיתיים' ולאשת המקצוע רונית שמשיבה בחן ועם ידע עצום בכל תחום.