בית פורומים פורטל הנפש

איך כולם מוצאים מטפלים טובים ואני לא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2011 22:13 לינק ישיר 
איך כולם מוצאים מטפלים טובים ואני לא?

כמעט כולם פה מצאו מטפלים טובים ורואים שינוי
ורק אני לא אני לא מסוגלת ליהות אצל מטפל בלי לשקר עליו בנתיים היתי אצל שתי מטפלים שרק הזיקו ולקחו הון כסף(_אחד סי בי טי והשני איזו רבנית פסיכולוגית שטענ ה שהכל נובע מבעיה אמונה ) אני מרגישה שאני יכולה ללמד אותם
יכול ליהות שזה בגלל שמצפים ממני לשחק אותה תמיד חזקה ולי נמאס!
מכירים את המיתוס של חולה הסרטן שמחזק את כולם  אז לי נמאס

בא לי לחזור ליהות תינוקת ושמישהו יבטיח לי שלעולם לא אני לא בעלי והכי לא הילדה שלי לא נעבור סבל

רונית זה מוגזם שחמש שנים לאחר הטיפול אני עדין זוכרת חזק ?האם זה בגלל הגי בא הייתי חולה17-20 שנתיים אחרי זה התחתנתי ועוד שנה אחרי זה ילדתי יכול ליהות שלא היה לי מספיק זמן להרגע?

מה אתם אומרים אין לי כח לטיפול  ואני רוצה מיד אחרי הלידה0אוטטו) לנסות בזמנים קשים כדורים(יותר זול ומספק תוצאה)

נ.ב. ניסיתי לקבל לפני כארבע שנים בערך מטפלת דרך קופת חולים הביאו לי עו"ס ציציקית וסתןמה במיוחד והיא עדיין עובדת בסניף שאלייו אני קשורה 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2011 22:29 לינק ישיר 

אני לא חושבת שכולם מוצאים מטפלים טובים. ואני עוד יותר חושבת, שקשה מאד למצוא מטפל טוב. גם אני עברתי את הסרט הזה, עד שהגעתי למטפל טוב, וגם היום במהלך טיפול, אני תוהה לפעמים האם הוא באמת מטפל טוב.
יש הרבה דרכים לברר האם מטפל הוא טוב. דבר ראשון לכי למישהו מקצועי באמת עם תעודה מוכרת ורישיון, ולא לאיזה מישהי שלמדה משהו קצר, או איזה רבנית בעלת שעור קומה, כי אלה לא מטפלים רגשיים. וגם אחרי כל הפרטים הטכניים האלו, צריך שיהיה כימיה, ובלי הכימיה זה פשוט לא הולך.
בהצלחה, לידה קלה והרבה בריאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 10:41 לינק ישיר 

ציפיליפי אל תהיי מודאגת, לא כולם באמת מוצאים את המטפל/ת האידיאלי/ית.
אני הולך לטיפול סי בי טי, אין שום כימיה ביני ובין המטפל, אני משתדל לעשות מה שהוא אומר באופן מקצועי ותו לא.
אני לא ממש מרוצה ממנו אבל אין לי הרבה ברירה.
בעבר, הייתי בטיפול ארוך אצל פסיכולוג מומחה ובעל המלצות, הוא פתח את ליבי והביא אותי לתובנות רבות שלא ידעתי עליהם, והרגשתי שאני עולה על דרך המלך.
ואז ביום בהיר הוא נפטר, הייתי בהלם ולא ידעתי עם מי להתייעץ, הוא השאיר אותי עם הלשון בחוץ... מבולבל ומפוחד.
אחרי המשבר הזה התייעצתי עם מישהו שמבין והוא המליץ לי על טיפול קוגנטיבי, יותר חזק, יעיל וממוקד בבעיות החרדה מהם אני סובל.
את הטיפול הזה אני סוחב הרבה זמן, עושה אותו לאט לאט - ובגדול אני מרגיש די תקוע, מחכה לאיזה נס שיתן לי פריצת דרך....

תודה לך צפיליפי שעוררת מחדש את הפורום שהיה רדום בתקופה האחרונה, ותודה לך גם שהצלחת להוציא ממני את הסיפור הזה, אותו עוד לא סיפרתי כאן בפורום.

אשמח לשמוע את דעתך ואת דעת שאר החברים כאן.

בשורות טובות!

"בְּטַח בַּה'. וַעֲשֵׂה טוֹב. שְׁכָן אֶרֶץ. וּרְעֵה אֱמוּנָה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 12:37 לינק ישיר 

אני מסיקה שאתה מליונר אחרת איך אפשר לשלם כל שבוע 300 שקל טבין ותקילין  לדעת שזה לא ממש עוזר  ולהמשיך

אני לעומת זאת נשואה עם ילדה ואין לי אפשרות לנסות ולחפש (כל נסיון עוד 300 שקל) עד שאמצע את המטפל הנכון

מה גם שלפעמים צריך מטפל שרק יטפל בבעיות שהקודם יצר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 12:57 לינק ישיר 

ציפי יקירה, לבי עמך. 
ישנה חלופה זולה יותר לטיפול האינטנסיבי והיקר שאת עוברת, אשר לדבריך גם אינו נושא עמו כל תועלת. בבית החולים מעיני הישועה יוכלו לספק לך פרטים על אודותיו. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2011 16:38 לינק ישיר 

ציפי, אינני מליונר [עדיין....], ובאמת אני לא הולך כל שבוע, כמו שכתבתי אני עושה את זה לאט לאט בין היתר כי אני לא הולך באופן ממש רציף.
יתכן בהחלט שיש חלופות זולות [דרך קופות החולים, בתי החולים וכו'] אם יש למישהו מידע יותר נקודתי וברור, אנא יעלה לכאן לטובת כולנו.
בשורות טובות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2011 23:06 לינק ישיר 

נשמח לשמוע חלופות זולות ואיכותיות

חוץ מקופת חולים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2011 10:35 לינק ישיר 

קודם. ליבי איתך!

ואני הלכתי לטיפול גם שלא היה לי גרוש נכנסתי לחובות של עשרות אלפי שקלים. החלפתי שנ מטפלים כי הם עזרו לי עד גבול מסויים. עד שמצאתי את האדם הנכון.

וצריך לקחת בחשבון שהרבה פעמים אנחנו תקועים לא בגלל המטפל אלא בגלל עצמינו. אנחנו עוד לא בשלים לשינוי או נכון יותר לוקח לנו זמן לבשל את השינוי והתובנות ולהוריד אותם לתת הכרה ומשם לעלותם חזרה למודע. הכלל הראשון שאני למדתי על בשרי הוא פשוט לקבל את העובדה שיש לנו חרדות וקשיים וכו'. ולא לנסות להתעמת איתם ולהבריח אותם. לא. לקבל את עצמינו כך. ולהרגיש שזה בסדר גמור. באורח פלא חלק עיקרי פשוט נופל ונעלם.

עוד יבוא היום והאהבה תהיה פורחת
< type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2011 16:39 לינק ישיר 

וכאשר אדם מרגיש שהוא עוד לא מסוגל לטפל מה אתם אומרים על טיפול תרופתי לביינתיים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2011 08:10 לינק ישיר 

אני לא יודעת את המחירים המדוייקים אך להלן מספר אפשריות :

מחיר סמלי
* מרפאת חי"בה שע"י בי"ח מעייני הישועה
* לטיפול זוגי- תחנה לייעוץ נישואין המופעלת במסגרת עיריית ב"ב
* מרפאת רמת חן (ליד ב"ב)

מחיר מסובסד משמעותי
פסיכותרפיטים פרטיים העובדים מול קופות החולים- אין הכוונה לעובדים בצוות הקופ"ח אלא למטפלים בסקטור הפרטי שמסובסדים על ידי קופות החולים. עד כמה שאני יודעת מדובר על סבסוד בגובה של 160 ש"ח לפגישה.

מחיר זול יחסית לשוק
* בית חם-  ארגון בראשות אריה מונק- יש לו סניפים בב,ב, י-ם, אלעד
* מגן- ארגון בראשות הניה לוברבוים- יש לו סניפים בי-ם, ביתר, ב"ב..

ד"ר רונית לזר 
עו"ס קלינית
 נייד 052-6346334

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2011 23:19 לינק ישיר 

זו בעיה קשה שתחליף למטפל הוא רב או רבנית. הרגילו אותנו או הרגלנו את עצמנו להאמין  שמי שנושא את התואר הזה נושא על לוח ליבו את האורים ותומים וזו ראיה מצומצמת.
איך מצליחים להתאושש מפרידה טראומתית כל כך של מטפל? ממוות באמצע טיפול? זה נשמע נוראי.
איזה סוג של טיפול זה היה? נבנה קשר? נוצרה תלות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2011 17:48 לינק ישיר 

אם התכוונת לשאול אותי אזי אכן כן, היתה תלות והיה קשר טוב ואכן הפרידה היתה קשה.
כמו שאת רואה אני חי ונושם תודה לא-ל, מנסה להתחזק.
בשורות טובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2011 20:00 לינק ישיר 

כן, התכוונתי לשאול אותך, ועדיין לא קיבלתי תשובה. זו עוצמה אדירה  להמשיך לחיות ולנשום, זה כאילו... למצא את הכוחות שיש בתוכנו לבד, וזה חזק. אותי זה חיזק. וכאחת שסבלה מהפרעות חרדה, טיפלתי בשיטה קוגנטיבית והגעתי לתוצאות יפות אבל רק מעל לפני השטח. חזק, ממוקד, אבל - למעלה. אחרי שגלי החרדות השתתקו קצת  בזכות הטיפול הקוגנטיבי, יכלתי ללכת לטיפו ל יותר פנימי שאכן עזר וסיייע  ופרץ הרבה יותר בקלות את הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2011 10:00 לינק ישיר 

אשמח לחלוק איתך את המידע, אם רק תדעי למקד יותר את שאלותייך.

תוקן על ידי yefenefesh ב- 08/05/2011 10:02:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2011 21:08 לינק ישיר 

לא מחפשת מידע כמו - תחושה. איך  מרגישים כשביום בהיר המטפל נפטר? איך מצליחים להתאושש? עם מי מעבדים את הפרידה? זה בטח מכניס לחרדה רבה, או אולי, אם בוחרים, זה עשוי להכניס לתלות גדולה ואמונה  ברבונו של עולם, שלוה שכל מה שיהיה הכל מאיתו ובחסדו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2011 10:39 לינק ישיר 

זה אכן הלם מוחלט, מפלס החרדה מזנק בכמה ליגות כלפי מעלה
ועם כל זאת, אני עדיין חי ונושם ואפילו מנהל ברוך ה' חיים סבירים יחסית.
כנראה שהמטפל לא באמת היה תחליף ראוי לקדוש ברוך הוא......

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > איך כולם מוצאים מטפלים טובים ואני לא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext