בית פורומים פורטל הנפש

בעיה זוגית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/6/2011 20:44 לינק ישיר 
בעיה זוגית

שלום לחברי הפורום אני נמצאת עכשיו בתקופה מאוד קשה עם עצמי האם לפרק את החבילה שזה משהו שאני לא רוצה!!!!! או שפשוט להילחם... הבעיה העיקרית שלי זה שאני לא מצליחה להגיע אליו... אני לא מצליחה להבין אותו כמו שהוא מצפה ממני ... יש איזשהו מחסום מצידו שאני לא מצליחה לפרוץ! לא מצליחה לגעת לליבו.. וזה מאוד מתסכל אותי אני עובדת עיצות איך לגרום לו להיפתח אלי חזרה ואני מאמינה שברגע שנגיע אחד אל השני הרבה דברים יסדרו לנו...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2011 21:30 לינק ישיר 

אם לא קרה ביניכם שום דבר מיוחד הוא כנראה מחכה לתשומת לב עודפת אפשר לתת לו אותה בדרכים מגוונות או לחילופין לתת לו להתקרב מעצמו וזה כבר ענין של סבלנות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2011 21:53 לינק ישיר 

גם לי נראה כמו קו וסביר שהוא יגיע אלייך יותר מהר ממה שאת אליו. השאלה היא רק כמה זמן אתם נשואים כדי שתוכלי לעמוד במשחקים האלו כבר עכשיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2011 22:18 לינק ישיר 

אחת27 כתב:
שלום לחברי הפורום אני נמצאת עכשיו בתקופה מאוד קשה עם עצמי האם לפרק את החבילה שזה משהו שאני לא רוצה!!!!! או שפשוט להילחם... הבעיה העיקרית שלי זה שאני לא מצליחה להגיע אליו... אני לא מצליחה להבין אותו כמו שהוא מצפה ממני ... יש איזשהו מחסום מצידו שאני לא מצליחה לפרוץ! לא מצליחה לגעת לליבו.. וזה מאוד מתסכל אותי אני עובדת עיצות איך לגרום לו להיפתח אלי חזרה ואני מאמינה שברגע שנגיע אחד אל השני הרבה דברים יסדרו לנו...

בעבר הוא כן היה פתוח אליך?
כן הגעת אליו?

וכמו שכבר שאלו: כמה זמן את נשואה?

ניסיתם ללכת ליעוץ? למישהו שיסביר לך מה הוא מצפה ממך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2011 22:38 לינק ישיר 

אם האש עודה גחלת היעוץ הוא לה כמו קש. לא על כל פיפס צריך לרוץ לרופא. הגם שהם מאוד מעוניינים שיגיעו אליהם ויש להם כל מיני טריקים ושטיקים לפרסם את עצמם.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2011 23:53 לינק ישיר 

אחת- כתבת מעט מאוד פרטים. אעלה כיוון שאולי יכול להתאים לך. את כותבת שיש איזשהו מחסום מצידו, שהוא לא נפתח אליך. קשה לנו להיפתח לאנשים שאנחנו לא בטוחים שיקבלו אותנו אם ידעו את האמת. אם את מרגישה שאולי זו הבעיה, תנסי להעביר לו את המסר שהוא יכול להרגיש בטוח איתך. הבעיה היא שלא מספיק לומר זאת, את צריכה באמת להרגיש כך, ואז גם הוא ירגיש.
הרבה טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2011 23:57 לינק ישיר 

אני נשואה 7 שנים
אני לא חושבת שזה עניין של תשומת לב..
היו זמנים שכן הגעתי אליו והוא היה פתוח אליו.. אבל זה היה מזמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2011 00:05 לינק ישיר 

את יכולה להיזכר מתי המצב השתנה? אם היה איזה אירוע או תקופה קשה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2011 00:21 לינק ישיר 

אחרי 7 שנים נראה לי שאפשר לתת לו להתבשל קצת. אלא אם כן את חוששת שהוא מסתיר משהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2011 00:23 לינק ישיר 

המצב ככה כבר תקופה ארוכה..
לא קרא משהו מיוחד.... רק מה שכן, אני מרגישה שעובר עליו משהו אבל כמו שאמרתי  אני לא נצליחה להגיע אליו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2011 00:27 לינק ישיר 

טוניקה, אם זה היה קצת אז סבבה
אני לא התחתנתי אתמול שאני מתרגשת מכל משבר...עברנו הרבה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2011 02:28 לינק ישיר 

שימי לו את הכל על השולחן, כולל ההתלבטויות שלך בקשר להמשך הדרך, כולל אי רצונך לפרק את החבילה, אבל אם לא יהיה ברירה תיאלצי לעשות את זה, אתכל זה תשימילו בשיחה ישירה, ותודיעי לו שיחשוב על כך כמה ימים בכדי לגבש תשובה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2011 03:07 לינק ישיר 

יש מישהו קרוב אליו שיכול לדבר איתו לשמוע מה מציק לו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2011 08:48 לינק ישיר 

שיר המעלות, גם על זה חשבתי ולא עולה לי משהו.... חשבתי על עוד כיוון לערב גורם חיצוני שיפנה אליו ויאמר לו שאני שלחתי אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2011 10:25 לינק ישיר 

נשמע לא רציני. תנסי סיפור אחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2011 10:43 לינק ישיר 

לא רוצה להעלות השערות פרועות
אבל אני סבור שאשתי מתמודדת עם אותו סיפור תסתכלי  בקישור המצורף

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=15&topic_id=2780099&forum_id=21023

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > בעיה זוגית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext