בית פורומים פורטל הנפש

מה עדיף?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/11/2011 16:03 לינק ישיר 
מה עדיף?

לראות את אמא חולה (בנפש) מכפישה את האבא שהוא בסדר גמור! והיא ממררת לו את החיים,או עדיף שיתגרשו?? נמאס לראות ולשמוע את זה כל היום! נ.ב. אין ילדים קטנים בסביבה..

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2011 17:25 לינק ישיר 

כוכבית - שאלה מאד קשה 

האם ניסית לפתוח את הנושא פעם עם אבא? איך הוא שורד את המצב? פעמים מהשיחות הללו עולים דברים שלא היינו מעלים על דעתינו.
לא הכל ילדים מצליחים לראות . לצערינו, לרוב במצבים כאלה הילדים חשופים למריבות ולצעקות , ופחות לפיוס ורגעי הנחמה שעשויים להיות בין ההורים שנסתרים מעיני הילדים.

אין ספק שלך כבת לעמוד בתווך זהו סבל קשה למדי

ליבי עמך

ד"ר רונית לזר - עו"ס קלינית
מטפלת במבוגרים, נוער וילדים 
אלעד, ירושלים 
0526346334
[email protected] 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 01:41 לינק ישיר 

אני חושב שהשאלה[כמה שהיא כואבת] היא מוטעת,כי את ההחלטה מה לעשות רק אבא שלך יכול להחליט ולא אף אחד אחר במקומו,מה שכן את יכולה לבקש ממנו לפנות ליעוץ איך לפעול בתקוה שהיה טוב.
מה שבטוח שאת צריכה זה לחשוב איך את מצליחה להתמודד במצב הקיים,על בשרי למדתי שיש זמנים שחייבים לקבל עזרה איך לעבור את הים,א"א להצליח לבד
אני זוכר שבילדותי היתה חנות בגאולה שהאשה של בעל הבית השתגעה והיא היתה מקללת ומשפילה אותו לעיני הקונים והוא היה שותק,אני זוכר שדיברנו עליו בבית ממש התפעלנו ממנו בשבילנו הוא היה אדם קדוש,אמי ע"ה הרבתה ללמד אותנו ללכת בדרכיו וללמוד ממנו.
רצתי רק לומר שחוץ מהבטחה של הגמרא שמי שיש לו אשה רעה[גם שלא באשמתה] מובטח לו שהוא בן עולם הבא,גם בעולם השחור שלנו אנשים מאוד מעריכים אותו ומשתדלים ללמוד ממנו,זה תפקיד מאוד חשוב שלא כל אחד יכול למלא אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 02:11 לינק ישיר 

עדיף שתשפכי את הלב כאן. לא כדאי להתערב בחיים של ההורים.
אם הורה מבקש עזרה, זה כבר סיפור אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2011 02:14 לינק ישיר 

כוכבית, יקרה!
תנסי לבדוק מה ביכולת שלך לעשות, כדי שיהיה לך יותר קל. כי כמו שתצמה אמר, את הבחירה על חיי הנישואין של הורייך רק הם יכולים לעשות. כך שגם אם נגלה שאופציית הגירושין הייתה קלה עבורך יותר, ואין לי דרך לדעת אם זה כך, עדיין ההתמודדות שלך היתה נשארת בעינה, לא?
האם את מצליחה ליצור עבורך מקום שבו את יכולה להרגע, לנוח, לאסוף רגעים של שקט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > מה עדיף?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext