| נשלח ב-25/3/2012 07:40 |
|
| |
מה מזכיר לי פסח- - -
פסח מזכיר לי לחץ מחומרות והידורים שאין להם סוף. מדידת הערך ע"פ הספק עבודה. אה, וגם... אחות עם תרופות שאינן כשרות לפסח... איזה פסח!!! אפשר לברוח?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 20:07 |
|
| |
חי. ההידורים האלו. אתמול שכנה סיפרה לי על המיטות שהיו נקיות שבועיים לפני החג והיה אסור לישון עליהם. רוב האנשים בגילי עושים ההפך לגמרי, מה יהיה בדור הבא? ו.. לא. אי אפשר לברוח. אפשר לנסות לייצר משהו חדש... הלוואי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 20:42 |
|
| |
פסח מזכיר גלות, וגאולה.... מה נסגר איתכם? לייצר משהו חדש? חלילה! בניסן נגאלו עמ"י ובניסן עתידים להגאל. ואל לנו לשנות מחגיו של הקב"ה. והקושי בקיומם רק מאדיר את המצווה. והלואי באמת שתהיה גאולת הפרט והכלל. אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 20:45 |
|
| |
אוי, כמה טוב שיש גם צדיקים בדור.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 12:42 |
|
| |
מצחיקונת, נגוהות, לא התכוונתי לשנות משהו חלילה במצוות, אלא ב"הידורים" במרכאות שוב, שאין בינם לבין קשר עם השם הטוב ולא כלום, אלא רק ריחוק ושנאה. והקושי של המצוות... השם רוצה שיהיה לנו טוב ושמח. גם את זה צריך לזכור. הוא לא ציווה עלינו למרק את התריסים!!! ולא שנעשה רע לעצמנו בשום צורה כלשהיא.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 20:35 |
|
| |
גם לי פסח מזכיר לחץ.
אבל לשם שינוי, יש לציין לשבת את חברת "קוקה-קולה", שדאגה ללחץ שלנו בפסח, והנפיקה פקקי בקבוקים עם בליטות בולטות ותפיסות יותר, כדי שלא נצטרך להפעיל לחץ בשתיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 20:44 |
|
| |
יואו שוניקו, אתה יודע? עושה רושם שאתה באמת רוצה לתת הרגשה טובה. אבל אתה לא באמת חייב להגיב בגלל הרצון הזה. באמת מעריכה את הרצון...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 22:25 |
|
| |
פסח מזכיר לי את החרוסת של סבתא שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2012 02:34 |
|
| |
פסח מזכיר לי את הגלות שאיכשהוא עד היום לא בדיוק השתחררנו ממנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2012 14:14 |
|
| |
פסח מזכיר לי את הנסיונותץ הבלתי נלאים לשחרר את מה שצריך לשחרר... וגם את כל החלקים שעדיין בשעבוד גדול.
|
|
|
|
|