| נשלח ב-8/5/2012 13:00 |
|
| |
את/ה שווה ? ! מרגיש/ה מיותר/ת ? - 2
בקשר לאשכול ההוא, אני כותבת פה, כי הדף שם נהרס ולא רואים טוב.לא היה לי כח לקרוא את כל הכתבה, אבל מה באמת עושים עם ההרגשה הזאת, שקצת מיותרים פה בעולם? שלא מספיק שווים ומועילים?
תוקן על ידי נגוהות ב- 08/05/2012 13:57:47
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2012 13:44 |
|
| |
קודם כל לנסות לבחון אם ההנחות האלו נכונות, אם יש להם בסיס, אני בטוח שלא, לפחות לא ברמת הקיצוניות בהם הדברים נאמרים. בנוסף לחתור לקראת ההבנה שאדם אינו חפץ והערך של כל אדם לא תלוי כלל במדת התועלת והשימושיות שלו, היכולות או ההשגים שלו, ולא בהשוואה למשהו או למישהו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2012 18:06 |
|
| |
פותחים עוד אשכול :)
סתם...
ברצינות כעת.
יש הרבה בני אדם מאוד שווים, שרק בגלל הסביבה הדורסנית והביקורתית, הם מתקשים להוציא את הכוחות והייחודיות שלהם החוצה.
חשוב למצוא את המקום בו אתה מגלה את עצמך באמת, ומשם למנף את זה לעוד איזורים.
מישהו אמר לי שהוא יודע את זה מנסיון..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2012 10:48 |
|
| |
נוגה, השווי אינו משום תועלת, אלא כי אלוקים ברא אותך, והוא זה שהחליט שאת שווה את החיים כאן. מעבר לזה, לראות נקודות חיוביות בך אולי קל לשייך אותן לסיבות אחרות שאינן בעלות ערך כשלא מסכימים עם הערך האמיתי שיש לנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 01:30 |
|
| |
אני לא חושב שיש אדם בעולם שלא שוה אולי הסביבה גרמה לא להרגיש כך,או שהמצב בו הוא נתון מבלבל אותו,אבל זה ברור שלכל אחד יש יכולות, רק צריך לממש אותם,כמו שכתב שוניקו למנף את הדברים שהוא טוב בהם ולפרוף קדימה. ישנה עוד בעיה שגם מי שמבין בשכל שהוא מוצלח ויש לו יכולות,אבל אם הסביבה שלו שידרה לו שהוא כלום לא תעזור לו הידיעה שהוא מןצלח,כח מבחינה רגשית הוא מרגיש אפססססססססס, הפתרון לזה כמה שהוא נשמע טפשי,אדם צריך לשנן לעצמו כל הזמן שהוא שוה והוא יכול להצליח ,ורק לאחר הרבה זמן הוא גם ירגיש את זה הלב הוא כמו ילד חסר הבנה ,שמה השכל מבי מיד הלב צריך לשנן ,וידעת היום ושבת אל ללבך,לדעת יודעים היום ללב צריך להשיב,והרבה פעמים עד שהוא באמת מרגיש
|
|
|
|
|