| נשלח ב-4/9/2012 08:55 |
|
| |
שלום לחברי הישנים!
שלום לכולם
כמעט שנה שלא כתבתי כאן ,ומעט מאוד בקרתי אותכם
הייתי צריך לברוח ,כבר לא יכלתי לסבול את המצב וההרגשות הרעות אז ברחתי,כאילו שאם לא אדון במצב ארגיש יותר טוב
והנה עבר לו הזמן אך מצב נעשה רק יותר קשה,תרופה אין בעיות חדשות יש ויש
למזלי אני כ"כ סובל שאני לא יכול להתיאש,ולכן אף שאין קרן אור בעתיד הקרוב אני אמשיך לחפש אותה
בימים האחרונים הבנתי את מה שהיה ידוע מראש,שהמקום היחיד שבאמת יבינו אותי זה רק כאן
ולכן אני חוזר,אתם מסכימים?
ושהיה לכולם שנה טובה ומתוקהההההההההההה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 10:52 |
|
| |
הי שלום לך! טוב להזכר בך אבל עצוב שמצבך לא טוב... האמת חיפשתי אותך בזמן שלא היית כאן. אמרת לי פעם משהו, שהיה נראה לי הזוי ואפילו הכעיס, אבל היה כנראה נכון... והוכיח את עצמו בהמשך אז רציתי להודות שצדקת... תקרא, ותרענן את המקום... נשמח לקרוא את דעותיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 16:05 |
|
| |
שלום גדול! האמת שדאגנו לך בשנה הזו. טוב לשמוע ממך, ומקווים עבורך לטוב, שלא רק בפורום יבינו אותך, שתמצא עוד הרבה מקומות טובים ומקבלים והעולם יאיר לך פנים, שתכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2012 16:52 |
|
| |
תודה זה ממש מחמם את הלב
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 00:30 |
|
| |
תצמההה!!!!!!!
איזה כיף לקרוא אותך כאן שוב!!!!!!
דאגתי ממש. אבל ראיתי שאתה לא כותב, לא חשבתי שגם תענה בפרטי או משו....
אז קודם כל, תודה שאתה מעדכן. ב. עצוב לשמוע שאתה עדיין לא במצב טוב. אבל טוב לשמוע שכאן זה המקום שמבין אותך וגורם לך טוב.
יה"ר שהשנה כבר תתחיל להרגיש טוב... ושנה הבאה (תשע"ג שאוטוטו נכנסת) כבר תחלים ותמצא את קרן האור שאתה בחיפושים אחריה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 00:37 |
|
| |
ציק.. תודה
ציפור מה אמרתי לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 19:04 |
|
| |
שלום ברוך השב!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 06:35 |
|
| |
סליחה תצמה לא ראיתי ששאלת... חיפשתי עוד לפני ששאלת את האשכול הזה להיזכר ולא מצאתי. כנראה נמחק, לא יודעת למה. אמרת שאם לא נותנים לשחרר את הצורך לעשות משהו שיפגע בי במידה מסוימת זה יכול להגיע למצב גרוע יותר, משהו כזה, לא זוכרת בדיוק את הנוסח. זוכר את הדיון? אני, מתוך מחשבה הגיונית זה היה נראה לי לא נכון לומר לאפשר פגיעה, אבל ראיתי אחרי לא מעט זמן שצדקת... ולפחות זה לא עוזר להתכחש. כנראה לא נכון ממש לתת לפגוע אבל כן להעלות את הנושא ולהיות מודעים... לטפל?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 09:00 |
|
| |
אוףףףףףףף כתבתי הודעה ממש ארוכה וכמוב שהיתה תקלה והכל נמחק אולי אכתוב אחר כך ואולי עדיף שלא אכתוב את זה שוב נראה כבר
|
|
|
|
|