| נשלח ב-13/6/2013 21:41 |
|
| |
ילד בן חמש יכול להיות שקרן ?
המלמד של בני אומר שבני הוא "שקרן" לכן אני לא יכול להאמין לבני על ההתעללות שהוא מספר שהוא עובר על ידי המלמד.
אני לא יודע אם שאלה זו שייכת לפורום זו, אבל במקרה שכן בקשה לענות לי.
האם ילד קטן בגיל חמש כבר יכול להיות "שקרן" ?
המלמד ממש מתפלא איך אני מתייחס בכלל לסיפורים של בני, "הרי אתה יודע שבנך שקרן" ?!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2013 21:57 |
|
| |
גם אם ילד מספר על התעללות והיא אינה מתרחשת צריך לבדוק למה הוא מספר את זה. אבל קודם חשוב לבדוק אם זה באמת לא קורה, וזה ניתן לעשות די בקלות דרך הורים לילדים מהכיתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2013 22:05 |
|
| |
חשוב להתייחס ברצינות לתלונות של ילדים על התעללות של אחרים בהם ובייחוד של מבוגרים האחראים עליהם. אני מציעה לך לפנות ליועץ החינוכי של החיידר ולשתף אותו בעניין. במקרה וקיים חלילה חשד סביר להתעללות בילד ישנה חובת דיווח.
בברכה,
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2013 23:18 |
|
| |
| שבת_גוי כתב: |  | המלמד של בני אומר שבני הוא "שקרן" לכן אני לא יכול להאמין לבני על ההתעללות שהוא מספר שהוא עובר על ידי המלמד.
אני לא יודע אם שאלה זו שייכת לפורום זו, אבל במקרה שכן בקשה לענות לי.
האם ילד קטן בגיל חמש כבר יכול להיות "שקרן" ?
המלמד ממש מתפלא איך אני מתייחס בכלל לסיפורים של בני, "הרי אתה יודע שבנך שקרן" ?!! |
|
אוי, לא!!! התיאור שנתת מזכיר לי את המלמדים של פעם... [מבלי להכליל חלילה] ילד בגיל חמש אינו ממציא סיפורים! אם זה כל מה שהמלמד יודע לענות - "בנך שקרן". זה עצמו כבר סיבה לבדיקה מעמיקה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2013 01:53 |
|
| |
ילדים בגיל כזה אף כשהם אינם דוברים אמת הם לא משקרים, ויש הרבה סיבות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2013 23:01 |
|
| |
שקר-מצוקה!
לא צריך להיות מבין גדול בשביל לדעת את החוק הבסיסי הזה אצל ילדים ומבוגרים כאחד.. גם אם הבן שלך ממציא משהו על המחנך שלו בשביל לנקום, זה אומר שיש לו סיבה טובה לזה,שזו סיבה בפני עצמה לבירור מול הגורמים המתאימים. ככלל, כל התנהגות שאינה נורמלית מקורה ממצוקה מתמשכת וכהורים אסור לנו לזלזל בזה כי חלילה דם ילדינו יהחה על ידינו אם נפשע בשמירתם!! בהצלחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|