| נשלח ב-18/6/2013 23:26 |
|
| |
קלונקס
מה דעתכם על הכדור? אני כבר שנים על כדורים שונים ומשונים שאף אחת מהן אינה עושה את העבודה כמו שצריך. והנה, קלונקס קטן אחד, מחזיר אותי באחת "לעצמי". למי שהייתי לפני שהסתחררתי מהתקפות הפאניקה והחרדות האינסופיות שבהמשך הכניסו אותי אף לדיכאונות חמורים. מדוע שלא אנסה פעם אחת להלעיט עצמי לתקופה מסוימת בקלונקס, אולי כך אצליח לחזור לעצמי לגמרי, ולהיפטר אחת ולתמיד מכל הטירוף הדעת שאחזה בי ביום בהיר אחד ולא הרפה ממני עד עצם היום הזה ללא שום סיבה הנראית לעין? יצויין, כי לפני שהתחלתי לסבול מהתקפות פאניקה, לא סבלתי משום בעיה נפשית רצינית. הייתי בחור עליז ושמח, שלא יודע מצרות. ופתאום ביום בהיר אחד חשך עלי עולמי, ומאז לא זכיתי לפגוש שוב באור היום כפי שהיה לפני שחליתי במחלה ארורה זו. הבו לי פתרונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2013 13:43 |
|
| |
שלום לך, קלונקס ( קלונזפאם ) הינה תרופה המרגיעה חרדה ולכן אתה מרגיש טוב עם לקיחתה (תוך כחצי שעה עד שעה). אולם, היות והיא ממשפחת המרגיענים (בנזודיאזפינים) היא עלולה לגרום להתמכרות ולכן לרוב היא לא ניתנת ברציפות לאורך זמן. בכל מקרה, תרופה זו אין לקחת ללא הוראה ומעקב של רופא מטפל. אני מקווה שתמצא פתרון מתאים לשאת את החרדה תרגיש טוב,
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 00:52 |
|
| |
תודה רונית על התשובה. אני יודע שקלונקס לא ניתנת לתקופות ממושכות לרוב. אבל בכל זאת הייתי רוצה לנסות לתקופה (בוא נגיד: חודש חודשיים), להיות על הכדור במינון קבוע (פעמיים ביום כדור של מ"ג, אחת בבוקר ואחת בצהריים), ולראות את התוצאות. יצויין, כי מטבעי אינני אדם עצבני או חרדתי, אלא שתקפה אותי מחלת הפאניקה בצורה קיצונית מאוד, ומאז שעליתי על עשרות כדורים שונים, לא הצלחתי לחזור לעצמי, למעט כאשר אני לוקח מפעם לפעם (בד"כ אחת לשלשה חודשים) כדור קלונקס. בימים האחרונים החלטתי על דעת עצמי לנסות את זה. כבר שלשה ימים שאני לוקח כדורי קלונקס ואני מרגיש נהדר. אני פשוט שוב אותו אדם עליז ושמח, רגוע ושלו, כמו שהייתי פעם לפני 17 שנה. מה דעתך להמשיך בניסיון העצמי הזה? האם ישנו סיכוי כלשהו לקבל ליווי רפואי מרופא מוסמך לניסיון כזה? האם את למשל, היית מוכנה לקחת אותי תחת חסותך כדי לנסות לרפאות אותי עם קלונקס בלבד? אציין רק, שיש לי אח נוסף שקיבל התקפי פאניקה בדיוק כמוני, ורופא משפחה רשם לו קלונקס והוא לקח את זה למשך שבוע בלבד, וכל תסמיני הפאניקה והחרדה נעלמו כלא היו. וכבר שנתיים מאז שהוא מתפקד מצויין ואף נחשב למצליח במיוחד בתחום עליו הוא מופקד ללא כל הפרעה כלשהי.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 09:50 |
|
| |
שלום לך, שאלתך היא בתחום הרפואה ואין מסמכותי להתייחס אליה ברמה זו. אני מציעה לך לפנות לפסיכיאטר בעניין. אני מאמינה שהוא יהיה קשוב לצרכיך אם תרצה המלצה לפסיכיאטר אתה מוזמן לפנות אלי למייל האישי ואשתדל לעזור בהצלחה,
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
|