| נשלח ב-9/1/2014 00:33 |
|
| |
המטפל לא הגיע בזמן לפגישה -מה עושים
התחלתי טיפול אצל מטפל לפני כשבועים [מטפל הלוקח 600 לפגישה ] נפגשתי איתו פגישה ראשונה ליעוץ והיה בסדר לפגישה השניה היתה היום [ד] המטפל לא הגיע בזמן ,הפלאפון שלי נגמרה לו הבטריה ואני נשארתי לחכות ולהמתין לאחר כמה דקות ניסתי להחיות תפלאפון ,וקיבלתי הודעה ממנו שמאחר 10 דקות ,,, המתנתי שם מחצית השעה ,והלכתי הדבר שהכי כואב שהסברתי לו בפגישה הראשונה שלנו ,שלי הכי חשוב בטיפול זה מישהו שיסדר אותי ויהיה סמכותי ומסודר בטיפול ,כי אני לעיתים קרובות הולך לאיבוד בבלאגן . ואם הוא מבולגן ,לאן אני יגיע??... זה מטפל שלוקח 600 שח לפגישה ציפתי להרבה הרבה יותר בשיחה עמו בהמשך הערב במקום להודות ולשתוק הוא ניסה להסביר לי שבגלל שהטלפון לא היה זמין ,ובסוף עוד טען שזה טוב לתהליך הטיפול בכך שאני חווה אובדן אמון ,ומאמין בו מחדש בקיצור מאוכזב מתוסכל ,ולא יודע אך להמשיך ואם להמשיך
תוקן על ידי רוניתלזר ב- 01/06/2014 20:59:19
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 19:27 |
|
| |
אישית- לא הייתי ממשיכה. לא חסרים אנשי מקצוע טובים מועילים, חמי לב והרגש, מסודרים ובעיקר - אחראיים. וודאי שמכל טעות של מטפל אפשר לצמוח ולהבנות, השאלה היא האם אתה - מוכן לעשות את זה דרך זה. אפשר להבנות גם מכך שאתה בוחר לעזוב את מי שמאכזב אותך, ומאמין בכח שלך ללכת ולמצוא מטפל טוב יותר. בהצלחה!!! תרצה לספר עבור מה אתה הולך לטיפול?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2014 23:14 |
|
| |
OCD וחרדות יש לך או לכם ממליצים אני מוכן לשלם גם יותר מ600 העיקר שיהיה הכי טוב שאפשרי?..... ולא שישי לי כסף כמו מים ,רק חייב לגמור עם הדבר הזה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2014 22:54 |
|
| |
הייתי עוזבת כזה דבר.
האמון עוד לא נבנה והוא כבר מקשקש על אובדן אמון וחזרה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2014 21:19 |
|
| |
600 לטיפול? מהי הכשרתו של המטפל כזה שהשעה מחייו עולה כל כך הרבה
אבחון, טיפול וייעוץ להורים.
טל': 052-7741770
bitkin770 @gmail.com
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2014 11:23 |
|
| |
דהאן (מקוה שזה השם הנכון)
אני מצטרף לאלו שמפקפקים בתועלת של עבודה משותפת עם אדם שמתקשה לעמוד בלוח זמנים.
עם זאת, אולי אי אפשר לקבוע על פי פעם אחת.
קורה שגם המטפל הטוב ביותר והאדם האחראי ביותר נתקע בצירוף נסיבות בלתי אפשרי. איחור, העדר רכב, תקלה בנייד.
כיון שאין כל השיחה שלכם לפני, אז איני יודע אם המטפל ניסה להתחמק או רק ניסה להשתמש בתקלה כמנוף לבניה - וזה באמת דבר טוב ולא רע. אם כי קצת מוזר להשתמש בו בנסיבות אלו. נכון שלאדם קשה להודות בטעות או בכשלון אבל מטפל אמור להיות מסוגל להתמודד עם מצב לא נעים.
הרשה לי לשאול: לפני שפנית לאותו מטפל, האם בררת עליו? מיהו? מה הידע וההסמכה שלו לטיפול? באיזו שיטה הוא עובד (ומה אומרת השיטה הזו). אם מבררים, אז אפשר גם לשמוע חוות דעת. בהתאם למה שידוע עליו מקודם, אפשר להגיע יותר בקלות להחלטה אם לנטוש אותו לגמרי ולחפש אדם אחר או לומר, מקרה הוא שקרה, ולתת לו עוד הזדמנות להוכיח את עצמו. (כמובן, להגיע עם התחושה של "אני מנסה אותך" היא בהחלט התחלה לא כל כך טובה, אבל במצב זה, זה מה שיש).
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2014 20:27 |
|
| |
אני לא הייתי הולכת. הייתי ממתינה. נפגשת כרגיל. לא מדברת על האיחור בכלל ובסוף הפגישה משלמת 300 ש"ח. אם שעה מחייו עולה 600 ש"ח למה ששעה מחיי שלי תעלה פחות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2014 17:13 |
|
| |
| סיהרה כתבה: |  |
אני לא הייתי הולכת. הייתי ממתינה. נפגשת כרגיל. לא מדברת על האיחור בכלל ובסוף הפגישה משלמת 300 ש"ח. אם שעה מחייו עולה 600 ש"ח למה ששעה מחיי שלי תעלה פחות?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 23:36 |
|
| |
א. יש ספר " כפיתיות וחרדה על רקע דתי" מומלץ לקרוא יש שם עצות חבל"ז...
ב. יש פרופסור בין לאומי בשם ברנד לוקח 450 (בירושלים...) אפקטיבי מאוד אדם ישר וכנה מסודר וכל מה שרצית חוץ מזה אם הוא רואה שלא מתקדמים,אז מדברים על זה דוגרי וביחד חושבים מה לעשות מומלץ אישית.
תוקן על ידי מחפששלום ב- 31/03/2015 23:45:01
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2015 23:13 |
|
| |
יש ספר מאוד מעניין על הפרעות נפש במגזר החרדי בו מופיעים בין היתר הסברים מפורטים על הפרעת OCD במגזר החרדי. הספר נכתב על ידי שני פסיכיאטרים שעבדו עם המגזר החרדי במרכזי בריאות הנפש בירושלים. למרות שהם עצמם אינם חרדים (אחד מהם דתי אך לא חרדי) הם צברו עשרות שנות ניסיון עם הציבור החרדי ולכן ניתן לראות שעבודתם די משקפת את המציאות החרדית... שם הספר: Sanity and Sanctity: Mental Health Work Among the Ultra-Orthodox in Jerusalem
|
|
|
|
|