| נשלח ב-15/12/2020 13:28 |
|
| |
געגוע למטפלת
צריכה עזרה. סיימתי טיפול פסיכולוגי ואני לא מצליחה להוציא את המטפלת מהראש.
כל כך אהבתי אותה, היא העריכה אותי ונתנה לי הרגשה טובה ועכשיו אין לי את זה. זה מעציב אותי ואני לא מפסיקה לחשוב עליה. מה עושים???
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 14:38 |
|
| |
יש 2 חסרים. החסר לטיפול - זה חסר מציק, אולי תלכי לטיפול מדי פעם, טיפול זה או טיפול אחר, או תמצאי ידידת נפש, מחשבות וגעגועים - תמשיכי לחשוב, זה בסדר, יש לך משהו לעבד כאן. יש אי נעימות קלה, זה יעבור, מתישהוא המחשבות הסתיימו, זה ידעך יותר ויותר
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 15/12/2020 14:43:11
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 19:26 |
|
| |
אם זה ברמה תקינה - אז כל עצה משככת כמו פעילות אחרת, קשר חדש וכו׳ יכולה להועיל. וגם הזמן, כי ככה זה עובד כבני אדם אנושיים...
אם את מרגישה שזה ברמה שלא תקינה, ולא סתם חסרה לך ההערכה שלה וההרגשה הטובה שנתנה, אולי כדאי לחשוב שוב על הסיום. כי המצב האידיאלי זה שתוכלי למלא את עצמך ולא תצטרכי את הדמות החיצונית, אם זה לא הגיע לשם אין ענין לסבול. שוב - בקטע אנושי זה טבעי בהתחלה לכל סיום, רק את יודעת אם זה עמוק מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 22:46 |
|
| |
תודה רציף וגם תלתליה.
קצת מרגיע לשמוע שזה נורמלי...
בקשר למה שאמרת תלתליה סיימתי את הטיפול כי כבר הרגיש לי שאני הופכת מידיי תלותית אליה ולכן הפתרון של לחזור אל הטיפול פחות נראה לי...
ואיך יודעים אם זה ברמה תקינהה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 22:56 |
|
| |
ורונית אשמח לעצה טובה ממך גם כן...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2020 23:08 |
|
| |
| נועהא כתב: |  | | תודה רציף וגם תלתליה.
קצת מרגיע לשמוע שזה נורמלי...
בקשר למה שאמרת תלתליה סיימתי את הטיפול כי כבר הרגיש לי שאני הופכת מידיי תלותית אליה ולכן הפתרון של לחזור אל הטיפול פחות נראה לי...
ואיך יודעים אם זה ברמה תקינהה
|
|
איך יודעים אם זה ברמה תקינה: אם זה במצב של שיפור, שעכשיו יותר קל מלפני חודש וכו׳, וגם שזה לא פוגע לך בתפקוד היומיומי.
הענין של תלות בטיפול צריך להיות מדובר... לברוח ממנו לא יפתור את זה, בדרכ הוא מלמד על עוד מקומות בחיים שזה קורה לך, או חלקים פחות מודעים, ויש לזה ערך טיפולי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2020 02:34 |
|
| |
נועה, זה בסדר שאת חושבת או מתגעגעת למטפלת, כי היא באמת נתנה לך המון, אז אל תנסי להעיף את המטפלת מהראש שלך, כי אז המטפלת תעשה לך דווקא ותסרב לצאת.. תחשבי עליה כמה שבא לך, תעבדי את העניין עד מתי שישעמם לך ותחשבי על משהו אחר. אם את יכולה לציין איך ובמה זה מתבטא, כדי שנדע להגיד לך אם זה נורמלי. אני הצעתי שתגיעי לבקר אצלה לפעמים, או כמו שתלתליה הציעה, תגיעי אליה כדי לשוחח על הגעגוע. והכי טוב, שתמצאי חבירה טובה כדי לשוחח על הנושא, ככה שלא תצטרכי שוב להדבק במטפלת הקסומה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2020 11:21 |
|
| |
תודה לשניכם.
אז זהו. לא נראה לי שזה פוגע בתפקוד היומיומי שלי. זאת אומרת שכשאני עסוקה אני אפילו לא חושבת עליה. אבל ברגע שיש לי זמן פנוי או קצת מחשבה פנויה ישר היא קופצת. כאילו יאללה7;
ולדבר איתה על הגעגוע.. יש לי איזה אישיו עם האגו שלי שלא יתן לי להגיד לה דבר כזה... במיוחד שכבר חודש וקצת שאנחנו מנותקות לגמרי אחרי הסיום....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2020 17:28 |
|
| |
אז מה ? שתקפוץ :) תחשבי איך נעים היה איתה, תחשבי על הנושא. וגם מדי פעם תנשמי עמוק, והמקום הכי טוב להפרד ממנה זה כשאת במיטה, שוכבת רגועה, זה המקום להרגע, זה המקום להתפלל מעומק הלב לישועות. את מכירה את עצמך, את יודעת עד כמה עד היום היית חזקה ומאוזנת. ואז יש צפי לטוב. נשמע שאין כאן מצוקה גדולה. את יכולה גם לבדוק אם יש הקלה, אם יש הקלה אז זה ימשך הלאה. וגם תדברי על הנושא עם חבירה או עם מישהי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2020 22:44 |
|
| |
תודה רציף!! הרגעת אותי.
באמת מעריכה כל מילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2020 19:28 |
|
| |
תופעה די מוכרת. קרתה לי גם בסוף הטיפול שלנו, והאינסטינקטים שלי פשוט הורו לי לא להמשיך את זה. עם הזמן זה הלך ושכח, עד שכמעט ולא... אם הייתי יוצרת קשר מידי פעם, אני משערת שזה היה גורר תלות חזקה יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2020 20:08 |
|
| |
נועה שלום כפי שהחברים פה אמרו זה טבעי, נורמלי ובריא שתרגישי געגועים למטפלת שהיתה עבורך משמעותית. אני מבינה שסיימת כי הרגשת תלותית כלפיה. לא ברור לי אם זו היתה החלטה משותפת לך ולמטפלת או שזה היה צעד חד צדדי מצידך. כמו כן, האם סוגית התלות עלתה בטיפול ועיבדתם אותה.. לפעמים כאשר חלק זה לא מעובד נותר געגוע פנימי שמלמד על צורך לגעת בהיבטים אלו ביחסים בכלל ובטיפול בפרט...
אני שמחה לשמוע שהתמיכה החברית פה מסייעת ומקלה עלייך בהצלחה רונית
נייד 0526346334
[email protected]
פתח תקווה- קרית מטלון
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2020 01:12 |
|
| |
תודה רונית!
אז לא סיימתי את הטיפול בגלל תחושת התלות אלא יותר כי הרגשנו יחד שמיצינו את הטיפול פחות או יותר. וכשאני חושבת על לחזור אליה אני מיד נסוגה כי מבינה שאין צורך אמיתי בזה אלא יותר עניין של תלות. זאת הבעיה שלי.
לא עיבדנו את הנושא הזה בטיפול כל כך היות והיו נושאים אחרים שהיו חשובים יותר...
מה את אומרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 13:36 |
|
| |
נועה, אם את מרגישה שמיציתן את הטיפול וסוגיית התלות אינה נושא בחייך לטיפול, אז פשוט לתת לזמן לרפא את הכאב וליהנות מהאפשרות להתגעגע. בברכה
נייד 0526346334
[email protected]
פתח תקווה- קרית מטלון
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2020 19:53 |
|
| |
נועה, שימי לב מה שהמטפלת הזאת העניקה לך, ותחפשי מענה דומה ממקום אחר, אם זה חבירה טובה, חבירה טובה יתן לך כוח להמשיך הלאה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2020 22:48 |
|
| |
| נועהא כתבה: |  | תודה רציף!! הרגעת אותי.באמת מעריכה כל מילה. |
|
|
|
|