בית פורומים פורטל הנפש

חיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2022 05:13 לינק ישיר 
חיה

השתחררתי מהבית חולים. הדבר היחיד שלמדתי שם הוא כמה אני לא בנאדם. לא יכולה עם פלשבאקים של 4 גברים מחזיקים אותי כדי להזריק לי כשאני חיה בתוכו ולא אני בכלל. אני שואלת את עצמי איך נפלתי ככה, וכמה עמוק עוד אפשר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 09:08 לינק ישיר 

לאיזה בי"ח הגעת שארבעה אחים צריכים להחזיק אותך כדי לקבל זריקה?
עצם העובדה שאת צריכה זריקות מעידה על כך שאת פסיכוטית וממילא ההרגשה הזאת שאת חיה מבחוץ.
השאלה איך הגעת לשם רק את יכולה לענות עליה, אבל איך לצאת משם? עם המון כוח רצון, עקשנות, אמון בעצמך, הקפדה על נטילת כדורים, עם פסיכיאטר טוב ואנושי ומעטפת טיפולית כמו אישפוז יום, שיקום תפקודי, פסיכולוג או כל טיפול רגשי אחר.
אגב, תשמחי שהפלאשבקים שלך הם של הזרקות ולא של דברים קשים יותר כמו פיגוע או אונס (במקרה שלי, אני לא מכלילה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 14:44 לינק ישיר 

העיקר, כעת את חופשיה,
אני מציע שתלמדי שיטות מרגיעות, כמו ; אי אף טי, לומדים את זה בכ 13 שעות, זה יגביר את הסיכוי לבריאות איתנה, ושלא תחזרי לשם.
כמה שיותר זמן שאת לא חוזרת לשם זה ההוכחה שאת בריאה וחזקה.
רק את יודעת הרבה דברים שעושים לך טוב ונעים בחיים.
שינוי עושים לאט לאט.
תחשבי על הכל, זה בסדר לחשוב על הכל ולנשום עמוק.
שיהיה בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 19:06 לינק ישיר 

תלתליה כתב:
השתחררתי מהבית חולים. הדבר היחיד שלמדתי שם הוא כמה אני לא בנאדם. לא יכולה עם פלשבאקים של 4 גברים מחזיקים אותי כדי להזריק לי כשאני חיה בתוכו ולא אני בכלל. אני שואלת את עצמי איך נפלתי ככה, וכמה עמוק עוד אפשר
חיבוק. והתגעגעתי. חלום חיי זה אשפוז. כרוני לתמיד. אבל נשמע שלא היה לך כיף בכלל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 03:40 לינק ישיר 

סיהרה- אני לא פסיכוטית. הייתי זומבית ודפקתי את הראש בקיר. במקום להחזיק אותי להרגעה, החזיקו אותי לזריקה. אני לא חושבת שזה אמר עלי משהו אני חושבת שהייתי פשוט במקום מזעזע. רציף- תודה על התגובה. אני מנסה… אנגלה- גם אני התגעגעתי 3> וגם חלום חיי הוא אשפוז כרוני… אבל שתינו חולמות על אשפוז באהבה. לא במכלאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:16 לינק ישיר 

אשפוז באהבה אין כל כך בארץ. יש ברמב"ם ואנשים באים לשם מכל אזור המרכז ומעלה. יש תור להכנס, לפעמים של חודש, אבל זה שווה את זה. הצוות מדהים, הרופאים קשובים, כל מטופל מקבל פסיכיאר יומי, פסיכולוג/עו"ס, ומרפאה בעיסוק. בנוסף יש המון קבוצות  שממלאות את היום ומאד תורמות לניתוח הסיבות וההרגלים שלנו. מבחינתי רמב"ם זה הבית השני שלי. הייתי שם כל כך הרבה זמן. בעלי אומר שבחמש השנים הראשונות ביליתי שם יותר מאשר בבית.
למזלי אני גם לא צריכה להמתין בתור כי המנהל של כל היחידה הוא הפסיכיאטר שלי. אז זה טלפון למנהל המחלקה ושלום.

אוח. לא באתי לספר על עצמי. תלתליה, לדפוק את הראש בקיר זה גם מעשה חמור למדיי וגם אם לא היית פסיכוטית זה קשה להתעלם ממנו ולתת לך סתם קלונקס. החוויה שארבעה גברתנים מחזיקים אותך ואת צורחת ובועטת היא מה זה לא נעימה. אני מקווה שלא קשרו אותך גם, כי זה כל כך משפיל.
כמו שרציף אמר, תשמחי שאת בחוץ, וכמו שאני אמרתי קודם, את צריכה מעטפת טיפולית שתחזיק אותך. CBT או DBT כמו גם NLP יכולים לתת לך כלים להתמודד עם מצוקות כמו חרדה, פלאשבקים ומקרי קיצון של שיתוק וניתוק. אני ממש מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך ואם את צריכה משהו ממישהי מנוסה שעברה שבעה מדורי גיהנום, אני תמיד זמינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:21 לינק ישיר 

תודה סיהרה. יש לי מעטפת עם DBT שלוש פעמים בשבוע, ועוד מלא קבוצות ופרטני והכל. ועדיין…

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:36 לינק ישיר 

אז זה ייקח קצת זמן, אבל את תמצאי את המקום שלך בסופו של דבר, והמוח שלך יסדר לך את הקווים שורות שורות שבילים שבילים.
את עושה מיינדפולנס או כל תהליך מדדטיבי אחר? זה גם יכול לעזורץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:47 לינק ישיר 

כל קבוצה של די בי טי מתחילה במיינדפולנס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:54 לינק ישיר 

לאו דווקא, אבל טוב שיש לך את הכלי הזה. הוא חשוב מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:59 לינק ישיר 

התכוונתי שבקבוצות שאני נמצאת אנחנו מתחילים ככה. לא חושבת שאני ככ טובה בזה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 18:41 לינק ישיר 

יש הרבה שיטות להרגעה שהן לא מיינדפולנס. אפשר לשכב במיטה ולספור את הנשימות. 3 שניות שאיפה, 3 שניות החזקה, 3 שניות נשיפה. יש כל מיני מספרים, אבל מה שהכי עוזר, זה השלטת האונה השמאלית, האחראית על דברים טכניים, על האונה הימנית הרגשית. זה ממש עוזר לי. להתחיל לעשות תרגילי חשבון במוח. לא פשוטים כמו 2+5, אלא מכפלות, שורשים, אולי תקחי לך דף מספר מתמתיקה מתקדם ותפתרי. זה מחליש את ההשפעה של האונה הימנית ובשלב כלשהו את מוצאת עצמך רגועה יותר.
עוד דרך שאני משתמשת בה וגם היא מושתתת על הסחת דעת- אני שמה קרח על החזה ומדליקה פלייליסט עדין ושקט, מדמיינת שאני על חוף הים (תבחרי לך כל מקום שאת אוהבת להיות בו) עד שהגוף נרגע, הנשימות קצובות ואת מרגישה שלווה.
זה סתם, רעיונות שלי שפיתחתי והן עוזרות לי מאד, וגם לחברים ששיתפתי. העניין עם שתי האונות הוסבר לי ע"ד מטפל אז זו לא המצאה.
מה זה בהצלחה, נשמה. 3>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 21:54 לינק ישיר 

תלתליה כתבה:

תודה סיהרה. יש לי מעטפת עם DBT שלוש פעמים בשבוע, ועוד מלא קבוצות ופרטני והכל. ועדיין…

יש לך חבירה אחת טובה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 21:56 לינק ישיר 

sihara כתבה:

יש הרבה שיטות להרגעה שהן לא מיינדפולנס. אפשר לשכב במיטה ולספור את הנשימות. 3 שניות שאיפה, 3 שניות החזקה, 3 שניות נשיפה. יש כל מיני מספרים, אבל מה שהכי עוזר, זה השלטת האונה השמאלית, האחראית על דברים טכניים, על האונה הימנית הרגשית. זה ממש עוזר לי. להתחיל לעשות תרגילי חשבון במוח. לא פשוטים כמו 2+5, אלא מכפלות, שורשים, אולי תקחי לך דף מספר מתמתיקה מתקדם ותפתרי. זה מחליש את ההשפעה של האונה הימנית ובשלב כלשהו את מוצאת עצמך רגועה יותר.
עוד דרך שאני משתמשת בה וגם היא מושתתת על הסחת דעת- אני שמה קרח על החזה ומדליקה פלייליסט עדין ושקט, מדמיינת שאני על חוף הים (תבחרי לך כל מקום שאת אוהבת להיות בו) עד שהגוף נרגע, הנשימות קצובות ואת מרגישה שלווה.
זה סתם, רעיונות שלי שפיתחתי והן עוזרות לי מאד, וגם לחברים ששיתפתי. העניין עם שתי האונות הוסבר לי ע"ד מטפל אז זו לא המצאה.
מה זה בהצלחה, נשמה. 3>

יש מדיטציות נפלאות ביוטיוב.
אביא בהמשך דוגמאות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > חיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext